97995
-
#85329 van olyan, amin igen. de hogy nem marad-e tüske akkor is...?
hm? -
#85328 szavakkal
nem? -
#85327 Időutazással vagy alzheimerrel? (2:1) -
#85326 lehet változtani a multon ( nagyon kicsit )
hm? -
#85325 mert az már megtörtént, akár jól, akár rosszul. emlék és múlt. nem hathatsz rá. a holnap képlékeny.
eltaláltam? -
#85324 jobb kettő holnap mint ma 6 tegnap
miért is? -
#85323 a tegnap kifejezetten szomorú volt, a mai inkább csak átbeszélős.
a holnap jobb lesz? -
#85322 már az első is vicces
neked a második? -
#85321 igen, az megvolt élőben is. anno jöttek vendég diákok innen-onnan és sportjátékokban levertük majdnem mindet.
a hét legjobb napja? -
#85320 nyoom
és te játék határok nélkült? -
#85319 msi.
éltél át tűzvészt? -
#85318 logitech
sneked? -
#85317 Dell. Laptop.
Te? -
#85316 -
#85315 #85311: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Áh, félreértesz.
Az, hogy "Ez a kommented a bizonyíték rá, hogy nincs." csak azt mutatja, hogy nincs minden MINDENRE hatással. Azt, hogy hatással van valami valamire nem tagadom, szimplán csak azt, hogy értelme lenne ennek a hatásnak.
Egyszerű példa: A Mass Effect trilógia befejezése hatalmas nem tetszést váltott ki a játékosok 95%-ból. A játék egyik legszebb tulajdonsága, hogy rengeteg döntést lehet meghozni, amelyek kihatással lesznek később a játék (de még a következő rész) során. Viszont a 3. rész legvégén minden döntés, amit eddig meghoztál értelmetlenné válik. Az összes eddig döntésed (mint például kiirtasz-e egy egész fajt, vagy melyik csapattársad hagyod meghalni) a befejezésnél értelmét veszti, mert mindegy mit tettél egészen addig a pontig, a végkifejlet ezektől független. Mondhatni: "Ez így szükségszerű."
[spoiler]És halkan (2 spoiler mélyen) megjegyzem, EZ a Mátrix trilógia legnagyobb "tanulsága". Miszerint vannak dolgok, amelyek ellen nincs mit tenni.[spoiler]3 spoiler mélyen: Azt, hogy "Ez így szükségszerű." Neo (Smitht idézve) mondta a 3. rész legvégén, mikor hagyta hogy Smith őt is átváltoztassa/megfertőzze.
És ez szerintem valahogy az egész életre vonatkozik. Mindegy mit teszel, hogy döntesz. Vannak dolgok, amiken sehogy se változtathatsz, amelyek elkerülhetetlenek.[/spoiler]
Times out. Szerintem keresd meg torrenten a Mátrix trilógiát, és szedd le. :D
#85313: Nem láttam. Ajánlanátok figyelmembe?
Most, amúgy az "Időről Időre"-t tervezem megnézni.
Milyen márkájú/típusú billentyűzetet használsz? -
#85314 ( mit csináltok 10 perc múlva? ??????? -
#85313 jó film , 1útall rémítő :I
belőled mit vált ki? -
#85312 Ja és a kérdés... :D Nem nagyon filmezek, nem emlékszem a legutóbbira.
Pillangóhatás c. filmet láttad? -
#85311 A pillangóhatás szerintem üti a #85265 -t, pont ezért kérdeztem. :)
Nekem is csak a sokadik alkalommal sikerült nyernem. Sakkozhatunk egyszer, bár gépen nem nagyon szeretek. -
#85310 ( felőlem mehet ) -
#85309 Az idő valami olyasmi, amit (jelenlegi ismeretünkkel) nem lehet pontosan definiálni. Leírhatnám a saját elméleteimet, de akkor sokan beelőznének... (És lehet még csak el se tudnám magyarázni normálisan, rajzolni is kellene hozzá.)
#85304:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos, engem még egy nő sem vert el sakkban. :O (Oké, Nővérem, mikor 5 voltam és megtanított játszani. De azóta már legyőztem.) Egyszer játszhatnánk sakk.hu, ha ki is kapnék max nem játszanánk többet. :)
A pillangóhatás elméletét meg helyesnek tartom. (Nem feltétlenül annyira látványos, mint ahogy páran várnák, de biztos vagyok benne, hogy igaz.)
Legutóbb látott film? (Vagy egy film, amit tudod, hogy mostanában [mondjuk 24 órán belül] megnézel?) -
#85308 lehet
mi az idő? -
#85307 nem fogom tudni, de az idő megmondja.
így van? -
#85306 igen , nem vagyun 1formák , , mindenki hisz amiben akar =D
ha A és B között kell választanod , majd B jobb, honnan tudod hogy A kevésbé az?
-
#85305 ismerem az elméletet, meghagyom a véleményt annak, akit ez érdekel.
téged érdekel? -
#85304 Ugyanez, játszanék, de nincs kivel. Egyszer vertem meg barátomat sakkban, azóta még azt se hajlandó velem. :| Férfiak.
Pillangóhatásról vélemény? (Nem a filmről, az elméletről.) -
#85303 Nem, mert nincs kivel, de amúgy szeretek. Koliban volt 1-2 haverom, aki ugyanígy volt vele, meg is beszéltük, hogy valamelyik este összeülünk játszani, de végül elmaradt.
És Te? -
#85302 Nemtom mire gondolt, de mikádóval mi is sokat játszottunk. Bár én marokkó néven is ismerem.
Szoktál társasjátékozni? -
#85301 mikádó? sokat játszottam.
arra gondoltál? -
#85300 aszem emx 3
hurkapálcikás gém +van? -
#85299 már voltam. 8-ig nyitva egyébként.
hány emelet magasra tudtál kártyavárat építeni? -
#85298 Van, aki nem?
[/szin=lightgray]Szerintem a zoltán egy elég húgy név.[/szin]
Nem zár be a bolt? -
#85297 eset smart -.-" comodo jobb lenne.
#85294 teljesség igénye nélkül : lászló, péter, zoltán. top 10-ben benne vannak.
tudsz földről szabályos testtartással felemelni valami súlyt?
-
#85296 Nincs rá okom, mert rendszerint nekem szokott igazam lenni.
Milyen vírusirtót használsz? -
#85295 béke , nyugi , szeretet
kerülöd a konfliktusukat? -
#85294 Nincs.
És leírsz 1-2-t abból a többől, ami kifejezetten tetszik? -
#85293 több van, ami kifejezetten tetszik, de kedvencem nincs.
van angol megfelelője a nevednek? -
#85292 Pár hete.
Kedvenc neved az ellentétes nemből? -
#85291 vállam.
#85289 utálom.
fülészeten mikor voltál? -
#85290 Nem használok.
Fáj valamid?