97995
-
#85369 Akár, úgy is van egy a közelben.
#85367 -
#85368 mikor melyikhez lenne étvágyam :D
#85365 ? -
#85367 Inkább az édes krémes, de a sós cuccokat is szeretem. (Mondjuk kedv függő, hogy mit kívánok jobban.)
Vízzel még nem csináltam piskótát, de olajjal igen. Úgy is finom lett.
Édesszájú vagy? -
#85366 enyhén édes, nem túl krémes, vagy akár abszolút krémmentes(?). a krémes sütemények általában túl tömények (elsősorban mert egydimenziós juliska valamiért úgy gondolja, hogy a krém akkor igazi, ha 90%-ban cukor), sósakat nem szeretem. túrótorta meg almás pite pl pont ideális
szerinted? -
#85365 nem :D a piskóta nem kelt tészta. vizes piskótánál a tojás, liszt, cukor, sütőpor mellett a tojás számának megfelelő kanálnyi víz is bele lesz keverve a tésztába. levegősebb, de nem könnyebb lesz a tészta. olcsóbbá teszi.
dolgoznál cukrászdában?
-
#85364 Fogalmam sincs, nem is izgat, csak finom legyen.
Édes krémes vagy sós süti a jobb? -
#85363 élesztő megléte és hiánya? (2:1) -
#85362 szeretem, főleg azt, amit én sütök.
tudod mi a különbség a vizes és a valódi piskóta között? -
#85361 Semleges.
Szereted a piskótát? -
#85360 Igen, az első szerintem nem rossz film.
#85358: Lennék, de max egy 20 évvel ezelőtti katonaságnál, nem a mai hurkatöltőknél.
Bírod Christopher Lambertet? -
#85359 (rendben, de azt nem te választotad, hanem muszáj volt. önkéntes alapon? ahol egyedül kellene lenned? én megőrülnék tutira.)
ha kellene katonásdit játszani, akkor eü. simán. nem tudom azt katonáéknál hogy mondják.
jó buli volt a kiképzés? -
kamionosjoe #85358 Van Damme - Kickboxer
(baby: Szentendrén egy elég jól felszerelt helyen voltunk, de aztán egy hetet Csobánkán és két hetet Táborfalván is eltöltöttünk terepgyakorlaton, oda csak egy telefont tudtunk vinni ha jól emlékszem.)
Lennél katona? -
#85357 a mortal kombat filmben jók voltak az edzések.
láttad azt? -
#85356 Ahhoz, hogy valamit felépíthessünk, előbb valamit le kell rombolnunk.
Kedvenc "edzős jeleneted" valamelyik filmből? (Például, Rocky, Batman Begins, Matrix, vagy akármely küzdős film.) -
#85355 attól függ... "játszadozós" módon, vagy "cafatokra tépem a véleményedet és világodat is" verzióban? mondjuk mindkettővel ki vagyok békülve.
vitában a saját véleményed mellett érvelsz inkább inkább, vagy a másikét téped apró darabokra? -
#85354 Nem vagyok tengeribeteg.
Ha ellátnak elég könyvvel és kreatív hobbis cuccal, akkor örömmel szabadságolom magam egy időre. :D
Szeretsz vitázni? -
#85353 csak rendes csónakban ültem eddig. túléltem :D nem nagyon bírom azt a himbálózást daedalon nélkül.
(jó, de ott volt elektromos holmi jópár. vagy nem?)
te nem vagy tengeribeteg? -
kamionosjoe #85352 Jól bírom, amikor katona voltam akkor mondjuk muszáj is volt.
Kajakozni/kenuzni szeretsz? -
#85351 egyértelműen nem.
te meddig bírnád? elektronika nélküli verzió legyen. -
#85350 Habár ellenzem a dolgot, nem érzem hogy jogomban állna ilyesmiről dönteni, így nem szavaznék.
Élnél a világ egy eldugott pontján, elzárkózva minden ember elől? (Tegyük fel, hogy könyv, TV, illetve minden 2 irányú kommunikációra alkalmatlan dolog megtalálható lenne, amire szükséged van. Bár lehet érdekesebb lenne, ha se rádió, se TV [stb.] nem lenne.) -
#85349 nem, de nem is tiltanám. nem szavaznék.
te hogy tennél? -
#85348 Nekem se kell.
Támogatnád a melegek házasságát, ha szavazásra bocsátanák a kérdést? -
#85347 nem kell egyik sem.
neked? -
#85346 Szeretem, magában nem annyira, de hozzávalóként igen.
Szemüveg vagy kontaktlencse? -
#85345 a pizzafeltéteken kívül majdnem mindegy, csak sajt legyen. növényi ne.
te? -
#85344 nincs vacsi fogyó van max párom vacsizik rakott kelt
sajtot szereted? -
#85343 nem volt még,csak majdnem. egy ideig természetesen jobban körül néz az ember ilyen után.
mi lesz a vacsi? -
#85342 korom óta
hiszed? -
#85341 nem , és nem is szeretném
ha neked volt megváltoztatott? -
#85340 anélküli.
#85339 ? -
#85339 én tutira nem.
ért már autóbaleset? -
#85338 majd kiderül:-)
kapucnis vagy anélküli? (pulcsi) -
#85337 jó kérdés
szerinted? -
#85336 sör (mintha nem tudnád...)
korán lefekszel ma? -
#85335 még nem
mi van a bal kezed mellett? -
#85334 38-39 attól függ milyen cipő
fáj a lábad? -
#85333 Páran itt túl sok sci-fit néztek.
A múlton bármennyire is szeretnél, nem tudsz változtatni. Se szóval, se érzéssel, se tettel. A hozzáállásod változhat, az adott esetről bővebb tudást halmozhatsz fel; de attól még a múlt nem változik meg.
Hányas cipőt hordasz? -
#85332 másképp történ az egész?
nem? -
#85331 okos vagy. nem. hanem mondjuk: utólag megbeszélni , letisztázni.
na így? -
#85330 Miért, megváltozik attól, ha te másképp adod elő?
Hogyan gondoltad?