97995
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #85889
    Előbb ennék rozsdás vasszöget, mint virslit.

Kedvenc péksütid?
  • Calver
    valami halott állatot, de sajnos csak disznósegglyuk van itthon virslis kifli formában. illetve... baromfivirsli, akkor pulykasegglyuk.
    na meg az imént mostam fogat, abban a hiú illúzióba lengetve magam, h mindjárt kidőlök.

előbb említett zseniális ételt szereted?
  • videobaby
    tejbegrizt. még hűl.

te?
  • Fresh Duke
    Biztos valami tévedés vagy véletlen áll a hátterében. Nem kell, hogy mindennek oka legyen.

Mit ennél most szívesen?
  • Calver
    rémisztő, h ilyenkor mennyire semmi nem jut eszembe.
    talán a túlzott elfogadás, h mindenki egyedi aranybogárvirág az ő saját kis szárnyaló lelkével és whooodesajátos gondolkodásmódjával. nem édesem, de nem egy aszexuális biromantikus, egyik nem sem azonosuló de fizikailag női másodlagos nemi jellegeket mutató, asperger-es, átlagon felüli intelligenciával rendelkező vegán basszusgitáros vagy, aki csak megértésre és elfogadásra vágyik ebben az elnyomó, gonosz világban, hanem szimplán egy önmagadat túlmisztifikáló, egydimenziós idióta.

és mire leírtam jelzők ezen kavalkádját, beelőztek mint a huzat
  • chhaya #85884
    Szerintem a legtöbb tévhit betegségekkel kapcsolatos. Engem azzal lehet kikergetni a világból, hogy az emberek zöme szerint a megfázás nem fertőző...

Miért van a földön élet, ha nincsen semmi értelme?
  • Fresh Duke
    Hogy legyőzhetnek sakkban.
    Amúgy, nem is tudom. Talán az, hogy nem kell minden hülyeséget elhinni, amit a neten olvasnak. Vagy, hogy ha tablettát szednek, akkor lefogynak. (Táplálkozással [mi egészséges és mi nem] illetve fogyással kapcsolatban annyi tévképzet van; tényleges fájdalmat érzek, mikor ezekről hallom beszélni az embereket.)
    Mondjuk a legnagyobb tévhit az, hogy az emberek azt hiszik, hogy okkal vannak a földön, hogy van értelme az életüknek, és hogy számít mit tesznek és hogyan döntenek. De ezt inkább csak ilyen szép halványan írom le. :)

Szerinted?
  • chhaya #85882
    Nem. Az általános jellemzésem nagyjából ismerem, meg hogy mennyire zavar be az aszcendensem ebbe. :D A napi horoszkópokat sosem nézem, nem érdekel.

Mi a legnagyobb tévhit, amiről nem lehet leszoktatni az embereket?
  • Fresh Duke
    Nem, még a kígyó éve van, 31-én kezdődik a ló éve. :)
    Csak nagyon minimálisan.

Meg szoktad nézni a horoszkópodat?
  • chhaya #85880
    Ló?

Érdekel az asztrológia?
  • Fresh Duke
    A majom évében. Ha a tényleges szám érdekel, akkor keress vissza. :P

Tudod-e, hogy jelenleg melyik állat éve van?
  • chhaya #85878
    De. Fel nem fogom, amikor valaki címet és telefonszámot is kiír, bizonyítványt tölt fel, stb. Bár én a "ki hülye, haljon meg" elvet vallom, vagyis ha felrak személyes információkat/képeket a netre, akkor ne csodálkozzon rajta, ha esetleg valaki visszaél vele.

Melyik évben születtél?
  • Calver
    semmi.

nem tartod legalább enyhén rémisztőnek, h a kétlábúak nagy része épp hogy csak a segglyukuk körméretét nem osztják meg mindenki számára látható helyen? (facebook és társai)
  • Ic3 m4n
    szinte semmi, max volt iskolák..

rólad?
  • Calver
    lengyelország már az én kezemben van (mert mindenki tudja, h lengyelországgal kezdünk), de a wikipedia sorra visszacsinálja a szerkesztéseimet...

mennyi infó lelhető rólad fel pár kattintással az internet mély és bűzös mocsarában?
  • videobaby
    tudok tornádó lenni, vagy a leggyengédebb szerető, empatikus, vagy követelőző. nyílt, hirtelen és szangvinisztikus. érdeklődő majdnem minden iránt. kielégíthetetlen tudásszomjjal. túlérzékenységet hebrencsség mögé zsúfolom, inkább a pillanathoz alkalmazkodom, mint pók módjára szövögessem a terveket. engedelmes, ha szeretem az illetőt, makacs, ha nem kedvelem az illetőt.

megvalósítottál már valamit a terveidből?
  • Calver

tudja szerinted *bárki is* őszintén jellemezni magát?
  • Fresh Duke
    Egyszer feltettem egy hasonló kér(d)ést, és választ is adtam rá. #81975

#85870: Inkább a korlát fele húzok.

Jellemzed Magad?
  • chhaya #85871
    #85869 Nincs tériszonyom, magasságtól sosem szédülök.

#85868 Nemtom mennyit kell hozzá olvasni, gondolom sokat... Nekem egyetem alatt volt, hogy rendszeresen így kommentáltam magamban az eseményeket, nagyon szórakoztató. Csak mikor megpróbáltam leírni, akkor nem álltak össze úgy a mondatok, mint amikor csak úgy jöttek maguktól. Szóval annyira nem függ össze az olvasás mennyiségével az, hogy valaki mennyire tud írni. A minőségével inkább, de tehetséges író nem így lesz valakiből, az szerintem is adottság.

#85866 Igaz! Amióta linuxot használok, még sosem volt vírusproblémám, és vírusirtót sem használok.

Jellemezed magad legalább 3 bővített mondatban. (Nincsenek szempontok, ami neked eszedbe jut.)

Beelőztek, de akkoris. :)
  • Calver
    ööö... nem szoktam szédülni, csak felmegy a pulzusom a picsába és pánik fog el ha nem stabil talajon állok. ha van valami szilárd a talpam alatt, akkor meg max a kibambulás okoz enyhén kényelmetlen érzést, kivéve ha...

körfolyosónál nekilapulsz a falnak?
  • videobaby
    szerintem comodo. ahhoz képest eset smart van.
    így már értem, ehhez könyvtár kell, vagy veleszületett adottság.

milyen magasságban kezdesz szédülni tériszony miatt?
  • Calver
    józan ész.

de ha más kell... avast ingyenes, egyszerű, működőképes, tökéletesen elég.

szerinted?

#85865: értsd úgy, hogy teszem azt, ha egy olyan jeleneten gondolkozol, ahol józsika találkozik egy láncos buzogány fájdalmasabbik végével, az ne úgy jelenjen meg a buksidban, mint egy filmből egy pofozkodós jelenet, hanem úgy h teszem azt "pistike száguldó gondolatainak hirtelen véget vetett egy arcán beköszönő, hasonlóan nagy sebességgel közlekedő tüskés vasgolyó, buksijának tartalmát egy hangos csattanás keretében nagy területen szétszórva"
  • videobaby
    mondjam azt, hogy hülye? :D nem igaz :D
  • Kontrakcio
    linux :D

igaz?
  • videobaby
    ezt értelmezni fáradt vagyok, a többire meg válaszoltam.

legjobb vírusirtó progi szerinted?
  • Calver
    #85861: annyira, h szerintem fél óra múlva durmolni fogok

#85862: nem szeretem annyira az atkákat, h adjak nekik kellemes élőhelyet beágyazással

kérdés amelyik az előző három közül szimpatikus
  • Calver
    íráson kívül minden művészeti oldalam halott. a költőt én vertem agyon, a többi halva született.

szerinted hány könyvön kell végigrágnia magát a kétlábúnak ahhoz, hogy a helyzetábrázolások papírra vethető formában jelenjenek meg a buksijában? (ellentétben teszem azt filmes/rajzfilmes/képregényes kiadással - avagy ahol szavakkal írod le szépen, hogy mi történik, nem pedig vizuálisan a másik orra alá tolod)
  • videobaby
    igen.

mindig elágyazol, vagy csak megigazítod, letakarod, vagy hagyod, ahogy van?
  • Fresh Duke
    Igen, főleg, ha van egy szép modellem.

Mennyire vagy fáradt?
  • chhaya #85860
    Hát jobban szeretek, mint amennyire tudok. Idétlen firkák és nonfiguratív rajzok mennek (utóbbi is csak azért, mert nem lehet elrontani), de pl. másolni vagy élethű dolgokat megalkotni képtelen vagyok. Mostanában viszont semmit nem alkottam. Gépen abszolút nem megy, egérrel béna vagyok.

Fotózni szeretsz?
  • Calver
    sajnos nem, szeretni nagyon szeretnék, és *egyáltalán nem tudok*. nevetséges, h milyen mértékben nem, egy két éves szebben rajzol. mai napig fájó emlék, amikor itt megfejtettem valamit, és az istennek nem tudtam még vázlatosan se lefirkantani valami feladványt paintben. (meg minden más helyzet, ahol rajzolnom kellett volna, de ez valahogy megmaradt)

te?
  • chhaya #85858
    Abszolút. Röhögnek is rajtam mindig a melóban, de ha valami megoldandó feladat adódik, mindig megkérdeznek, mert tudják milyen lusta vagyok. Akarom mondani energiatakarékos. Megtalálom a legegyszerűbb és legkönyebb módszert mindenben. Lusta nem annyira vagyok, mert amit kell, azt így vagy úgy mindig megcsinálom.

Szoktál rajzolni?
  • Calver
    elég sűrűn elmegyek mellette, ha tudom, h van ott valami, amit megéri megvenni, be is megyek.

#85855: én konkrétan kiszedem őket lavorba, összerázom úgy h egyenletes felületet kapjak, majd kilapátolom a radiátorra megszáradni megszárad így is, és fogja a tököm egyesével rakosgatni. (nyáron meg ugyanezen elven ráborítom a szárítóra, amit a felső rács nem fog meg, azt majd az alsó)

a lustaság (vagy még mindig az értelmetlen faszságokra időpazarlás kivédése) kreativitást szül?
  • videobaby
    ma épp sehogy. főzésen kívül nem csinálok semmit. ja, meg a vele járó mosogatás. vasalástól meg szívrohamot kapok, utálom.

szoktál tescoba járni?

• Kontrakcio
    szerintem a fehérneműk kiteregetése ( sok kis szar, pepecs, időrablás)

te hogy vagy vele?
  • Calver
    mosogatás és porszívózás között vacillálok, talán kicsit mosogatás felé billen. a vasalás is extrém gyűlöletes, de igazi férfi leszarja, ha gyűröttek a göncei, így az kiesik.

szerinted?
  • Calver
    nekem az, de közben eszembe jutott egy még jobb: hordj a macskád bundájával megegyező színű ruhadarabokat - ami nem látszik, az nincs is.

na?
  • chhaya #85852
    Nekem a borotvát ajánlották még, kb. egy szinten van vele. :D

Melyik a legutálatosabb házimunka?
  • Kontrakcio
    ne legyen macskád

kielégitő válasz? :D
  • Calver
    macskamentes lakhellyel :C/:D

mi a jó technika macskaszőrtől megszabaduláshoz?