97995
-
#85929 Nem, saját tündért szerettem volna.
Próbálkoztál már könyv- vagy versírással? -
#85928 nem vonzott különösebben, bár jobban belegondolva, szoknya, hűs fuvallat a szabadon lengedező golyóimra... nem is olyan rossz ötlet.
te? -
#85927 igen, a huskyra azt is mondják, hogy néma kutya. pedig nagyon is erős hangjuk van. ha a kölyök vonyít, akkor a szokottnál magasabb hangon és szinte énekelve teszi.
kiskorodban szerettél volna tündér lenni?
-
#85926 Nem.
Különbözik más kutyák voynításától? -
#85925 nem :D
hallottál már husky kölyköt vonyítani? -
#85924 csak annyira, mint a Starcraft.
a Starcraft sport? -
#85923 nekem mindegy. jól sakkozok, ha csak arra figyelek. ritkán kapok ki :D
belegondolva inkább a fekete.
a sakk is sport? -
#85922 fehér, mert úgy egyszerűbb szívatni a kezdőket
te? -
#85921 Biztos.
Sakkban meghatározott színnel szeretsz játszani, vagy mindegy? -
#85920 szerintem spóra lett volna, akkor pedig igen.
siettél leírni? :D -
#85919 Mi köze van a páfránynak a sóhoz? -
#85918 még most is sírok :D
páfrány sóra szaporodik? -
#85917 2-3 hete, de az csak olyan "megkönnyezem a könyvet, mert annyira megható" típusú sírás volt. Rendesen azt nem tudom, nem emlékszem.
Te? -
#85916 egy barátommal.
mikor sírtál utoljára?
-
#85915 Danival
te? -
#85914 nem többet, mint bárki más. (ezt a kérdést te is feltetted :))
kivel beszélgettél legtöbbet az elmúlt 1 órában? -
#85913 #85910 Nagyon. :D Bástyagyilkos.
#85911 Persze.
Sokat agyalsz hülyeségeken? -
#85912 te mindig akkor jelensz meg, mikor chhaya?
nem gyűlöllek. senki nem gyűlöl.
elhiszed? -
#85911 elutaznék. nem maradnék ott :D
főztél már kávét kotyogóssal? -
#85910 Nem hiszem.
Gyűlölsz engem? -
#85909 Nem igazán vonzanak az arabok.
Te? -
#85908 igen, párszor.
elutaznál marokkóba? -
#85907 Szavazni szoktam, írni nem mindig.
Küldtél már be kérdést? -
#85906 még mindig azok, amiket tegnap(?) leírtam. fakeretes kisméretű csendélet és tájképek. meg pókháló :D (na, nem)
szavazósban mindig szavazol? -
#85905 szerintem legutoljára gyerekkoromban, bár nemrég halál nyugodtan átmentem a boltba cigiért nyuszis mamusz kevésbé férfias megfelelőjében, szerintem az is elég közel van
#85903: egy ööö... gravírozott? nem, nem az szerintem, de valamiért ez a szó jut eszembe... mind1, szóval egy 1400-as évek beli térkép kép formájában
neked? -
#85904 hát, ezt túlspiráztad ember :D
de a nem iéletről nem beszélek ··
indultál már el otthonról mezitláb? -
#85903 (Ezt én is utálom, de szerencsére körülttem nem csinálja senki.)
Nekem a tévéműsorok kielemzésétől van minden reggel agyvérzésem, amikor is kollégák a kávé és reggeli mellett eszmét cserélnek. Való világ, Éjjel nappal Budapest, Barátok közt, Jóban rosszban, Megasztár (akkor még pluszban mindenki profi zenekritikus és szakértő volt). Szóval azért is nincs tévém, mert baromira nem érdekelnek ezek a műsorok, mégis mindent megtudok róluk. És fel nem fogom, hogy lehet ennyi szart megnézni.
Mi lóg nálad a falon? -
#85902 ki hogyan és mikor kapott el egy menetre kicsodát, sokszor a legapróbb részletekig menően.
igazi úriember nem beszél a hódításairól. nem azért mert jajj de erkölcstelen, hanem mert az igazi úriember felfogja, hogy esetleges későbbi partnere gondolkodását könnyen megváltoztatja, ha tudja, h minden apró mozzanata elemezve lesz, és esetleg megmondja az hősszerelmes illetőnek, h legyen oly' kedves feldugni magának. meg igazából kibaszottul bunkó dolog. szerintem.
szerinted? / nálad?, amelyik a szimpatikus -
#85901 Mert ilyen kiszámíthatatlan és bizonytalan minden.
Mi az a téma, amiről rendszeresen beszélgetnek körülötted és a falat kaparod tőle? -
#85900 nyugtató
miért van az hogy néha még sem? -
#85899 én most is csúszkáltam, pedig túrabakancs volt rajtam, ügyesen tudok menni ezek szerint :D mondjuk, magassarkú csizmában sem csúszkálok jobban.
pánsípnak érdekes hangja van?
-
#85898 az Adidas Superstar-t nem érdeklik ilyen apróságok, mint "jég" meg "hó" meg "pistike épp előttem kente szét az arcát a betonon a hiperszuper surranójában", az Adidas Superstar nem csúszik, pont. szóval igen. (de ha 30+ centi hó van és bakancsot kapok elő, ott már figyelni kell)
te? -
#85897 fincsi :)
ha csúszik a járda, akkor is biztos lábakkal jársz? -
#85896 ki vagyunk békülve, igen.
szerinted? -
#85895 sosem ittam még.
feketeerdő torta fincsi? -
#85894 Igen, van, akivel már találkoztam is.
#85893: Még nem voltam rehabon.
A meggylikőrt szereted? -
#85893 kerülő útra lépsz :D
mikor léptél ki a alkohol rehabról? -
#85892 igen, nem vagy nem annyira mint a legtöbben hiszik, előfordulhat, és igen, bár aki bort akar használni fertőtlenítésre, azzal szemben helyes mozdulatsor az üveget megfogni, és pihe-puha arcocskáját vele megsuhintani. (bezzeg ezeket a szavakat ismeri tűzróka szótár)
ismersz kicsiny fórumunkról irl bárkit is? -
#85891 tejkrémes croissan pálesz nélkül :D
az alkohol öl, butít, nyomorba dönt, vagy fertőtlenít? -
#85890 pálinkás kifli ( abbol is a szilvás )
neked?