Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
kb öt.

neked?

"The trees move. Do you not see it?"

rooney8
elég sok

hány éves a pc-d?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

chhaya
6 és fél éve vettem, és már akkor is használt volt. 😄

Hány mobilod volt eddig?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fresh Duke
Igen, nem kirakat a szobám.

Hány éves a mobilod?

A heavy cost. I pay it gladly.

chhaya
Az ünnepek után megmaradt kaják.

Használsz sötétítõfüggönyt?

videobaby
sok mindenre.

mi lesz ebédre?

chhaya
Még egy hét szabira.

Te?

Fresh Duke
Találkoztam nem egy pajzán nõvel is. Nem jobbak nálunk, csak õk nem vállalják fel ennyire. 😄
Továbbá, kötelezõ olvasmányként.

Mire vágysz most?

ressy14
unokatesóméknál lesz az összeröffenés, aztán majd alakul

miért születtek a nõk kevésbé pajzánnak?

Dum spiro, spero.

BRAT
Laza buli, semmi berúgás<#idiota>

Arra?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Ic3 m4n
ha fél órát sikerül megnéznem, akkor általában végigkínlódom már, korábban simán kinyomom.

szilveszterre terv?

Calver
változó, van h kisablak jön h utána ici-pici cafatokra szedhessem (The Call egész stábja szerintem forog a sírjában, de meg is érdemlik), de valószínûbb, h nemes egyszerûséggel kinyomom félúton, soha nem zavarogtam ezen.

te?

chhaya
Hmm hát olyan nagyon extrém nincs. Nemrég történt, hogy ügyesen okosan úgy gondoltam, csupasz kézzel arébb tudom tenni a sütõszitát, mert biztos nem forrósodott még át. Utána napokig (hetekig?) szitalenyomatmintás volt az ujjam.

Ha egy film elehén közepén jössz rá, hogy baromira nem erre számítottál és ez egy pocsék rendezés, akkor végig szoktad nézni csakazértis, vagy befejezed, ha már ennyit megnéztél belõle?

Calver
nem emlékszem, valamikor hónapokkal ezelõtt sikerült találni egy lyukat a kesztyûn... sütõben lévõ cucc fordítása közben. hagytam rajta egy ujjlenyomatot. (nem a rendõrségi kiadást, az ujjbegyrõl a bõr verziót)

legelbaszottabb hely/"technika" ahol és ahogy sikerült megégetni magadat?

videobaby
volt, hogy 2 órákat alhattam naponta és ez hónapokon át tarott. megvolt az oka. azzal is mûködtem, de 4-5 hónap után fõzés közben állva elaludtam pár pillanatra. meg hasonlók.

mikor égetted meg az ujadd legutóbb?

Calver
18 év után mondtam azt, h dugja fel mindenki magának a reggeli kelését, szóval...

de olyan két hétig szerintem simán funkcionálok úgy, három-négy nap alatt még meg sem szoktam érezni.

te?

videobaby
nem nagyon vagyook tisztában a különbségekkel, de az biztos, hogy az európai irányzatok közül egyik sem. unszimpatikusak.
az ikrek is nagyon jó, de a juniorban lett terhes a pasas 😊

meddig tudsz mûködni napi 3-4 óra alvással anélkül, hogy az komoly hátrányt jelentene a teljesítményedben?

Fresh Duke
Még 100 éve. De akkor inkább az Ikrek.
Õ sem az, lol.

Tetszik valamelyik filozofikus irányzat?

videobaby
igen, de nem vagyok ffi.

láttad a junior c. filmet?
http://www.port.hu/junior/pls/fi/films.film_page?i_film_id=1251&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2

Terhes lettem pedig férfi vagyok!

Veled is történt már ilyesmi?

★★★★★

Fresh Duke
Nem vagyok oda értük. (Ha evésrõl van szó, akkor meg nagyon nem vagyok oda értük.)

Történt Veled ma valami érdekes?

chhaya
Mérsékelten pontos, de egészen jól tájékozódom sötétben.

Szereted a tengeri herkentyûket?

Calver
budiban nem, max valami közeli helységben, h épp hogy beszûrõdjön a fény

milyen az éjszakai látásod?

videobaby
igen, talán 4-5. egyik sörnyitó.

ha éjjel felkelsz és ki kell menned, akkor kapcsolsz villanyt?

chhaya
Sajnos, imádok enni. 😞

Van hûtõmágnes a hûtõtökön?

videobaby
nem, csak többet fõzök 😄

te többet csipegetsz?

chhaya
2x.

Többet eszel az ünnepek alatt, mint szoktál?

videobaby
azt nem 😄 de attól független jó futó vagyok.

hányszor ettél ma?

chhaya
Távolságban nem tudom, de 15-20 perceket szoktam egyszerre.

Szeretsz futni?

videobaby
nem, talán 2x volt, hogy elájultam.

mennyit gyalogolsz egszerre legmesszebbre?

BRAT
A koton a férfi, a tabi a nõ dolga.
De, ha nincs koton, a nõnek kell vállalni a felelõsséget, ha belegyezik<#whatever>. Itt most ilyen folyóparti random kefélésrõl van szó, akár ismeretlennel nem párkapcsolati szex.
Ha nem veszi be lenyomom a torkán, úgyse okádja ki.

Tudod milyen drága 2 db olyan bogyó? Majdnem 20 liter gázolaj 😄

Ájulós típus vagy?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Calver
nem, és szerintem leginkább a nõnemû egyednek, bár nem hiszem, h ez bármilyen kapcsolatnál oly' hihetetlenül nagy vitákat okozna. ha meg az illetékes kerüli (mert teszem azt, tele van hormonokkal és erõteljesen el tudja baszni a kétlábúak napját, szóval érthetõ), réz spirál/IUD/méhen belüli eszköz a helyes megoldás, tekintve h az hormonmentes. vagy óvszer, de ez szvsz egyértelmû.

szerinted?

BRAT
Amúgy Japánban már évtizedek óta TV-ben van a net. PC-k csak késõbb vették át a TOP-ot.

BRAT
Alkérdés: mit csinálsz ha a lány nem akarja bevenni?

BRAT
Nyomkodtam pont tegnap egy buliban. Van feeling-je, de számomra felesleges.

Csináltál már fel valakit (teherbe ejtés)?
Antibab tablettát kinek illik venni?

Calver
nem, bár az internet tv-be integrálása kb annyira tûnik jó ötletnek, mint... semmi nem jut eszembe. mindenesetre a TV-k felépítése miatt (ovális pixelek, ellentétben a monitor négyzet alakúival, ami skálázásnál nagyon jó dolog, olvasásnál elképesztõen rossz) nem tûnik túl bölcs dolognak.

te?

BRAT
Most az Under the Dome szedtem le (legálisan megvettem persze)
Az asszem 720-as volt.

Smart TV használtál már?

Calver
500 gigás Seagate (asszem), meg egy régi 160 gigás, szintúgy Seagate, csak még PATA-s, amit szökõévente egyszer betolok rack-be. egy ideje szemezgetek több terás HDD-kkel, de... egyszerûen nincs többre szükségem <#nemtudom>

hd cuccokat szedsz le mindenbõl (720p/1080p), vagy elég dvd minõség (480p/540p) is?

BRAT
Van egy régesrégi 2,5" 160 Gb USB-s és egy modenebb 2TB USB.
Lekopogom, hogy elõbbi annyiszor felül lett írva szét lett hajtva vírusozva, de állja a sarat.
A többi gépen a belsõ 120-300 Gb

Te?

Calver
elõfordulhat, részemrõl nem vettem észre több selejtet, mint a szokásos... na meg amikor picsafüstért veszi a kétlábú, akkor legkevésbé sem érdekli az ilyen <#whatever>

mekkora HDD-ket használsz?

BRAT
Ma még az állkapcsom is ropogott.

Beelõztek

videobaby
csak az a különbség, hogy verbatimnál alig van olyan, amit ne tudnál írni, tdk-nál pedig rakásra megy kukába hiba miatt.

Calver
még igazán semmi szépet és jót nem láttam tõle, szóval maradjon mondjuk semleges.

szokott ropogni a hátad/vállad?

Calver
lehet, nem mentem soha annyira bele, mindegyik megdöglik úgyis 5 év után. akkor pont kellett 80+ üres DVD, olcsón és artisjus féregségei (+110 ft/lemez felár) nélkül, és TDK akadt pont a kezembe. <#bohoc>

videobaby
jackie chan.

kedveled?

Calver
Úszó erõd (Under Siege) az egyetlen ami így hirtelenjében beugrik, szóval legyen az

kedvenc akció-színészed?

BRAT
~115

Kedvenc Steven Seagal film?

videobaby
nem tudom, nem kondizok.

te?

BRAT
"...8, mindenki által ismert..."

Hány kilót bírsz kb fekve kinyomni (amikor jó kondiban, edzésben vagy)?

Fresh Duke
Már nem nagyon látom értelmüket. Lassan minden elérhetõ lesz letöltéssel, és a HDD-k szinte teljesen átveszik majd a piacot. Szerintem.

#83326: Verbatim. És szerintem a TDK a legrosszabb. (Most nézem. #83328 😄)

#83329: #83331