97995
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Calver
    meglepően gyorsan elismerem, ha a másiknak igaza van. ellenben ha csak baszakodni akar...

miért van oly kevés morbid vicc, ami nőkre van "szabva"?
  • Fresh Duke
    Elgondolkodok rajta. Esetleg bocsánatot kérek.
    (Nem tudhatta.)

Mikor fekszel le?
  • videobaby
    baromira, tekintve, hogy 3x vetéltem. amúgy nem volt rossz.

mit csinálsz, h a képedbe mondják, hogy mekkora hülye voltál adott dologban?
  • Calver
    á, dehogy, soha.

te? / #86125
  • Calver
    mi az, 20 centi, és a barátnőm öklendezik tőle, ha lenyomom a torkán?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az elvételt magzata.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    esetleg abortuszmaradék is megfelel

na, elég morbid volt?
  • chhaya #86124
    Jöhet nekem is. Mondani nem tudok, nem jut eszembe.

(Érteni vagy egyetérteni, az a nem mindegy. :)

Gyakran beszélsz ironikusan?
  • Fresh Duke
    Jöhetnek.
    (Áh, lassan tényleg kezded megérteni. :D)

Mondasz egyet?
  • Calver
    ha valaki el tud sütni egy olyan viccet nekem, amitől instant hátralépek az iszonyattól, több mint valószínű, hogy ott helyben feleségül kérem. nemtől függetlenül.

neked?
  • Calver
    off: meg a megalázkodásé, főleg ha a valaki azzal játszik, h elnéz és figyeli, h követi-e a szemét a másik tekintete. meg a dominancia, ha valaki ezt épp a másik oldalról csinálja. meg a...

szóval nem, ez baromira nem ilyen egyértelmű. és ha megfigyeled, "egyenrangú" kétlábúak között sokszor szemkontaktus mint olyan minimális.
  • chhaya #86120
    Persze. Nem tunyán és elhízva halsz meg, hanem fitten és kisportolva.

Morbid viccek jöhetnek, vagy inkább ne?
  • videobaby
    azonnal lereagálom valamilyen módon.
    #86118 szoktam.

van értelme a testedzésnek?
  • Fresh Duke
    Igen, elég jól olvasok a sorok között.

• chhaya #86117
    Muszáj, sok papírt kell fogdosnom, hamar kiszárad, főled télen.

Gyorsan veszed a lapot, ha valaki célozgat valamire?
  • videobaby
    ez a vérmérsékletemtől és az adott személytől függ. vagy azonnal elküldöm a búsba, vagy eltűröm egy ideig, de odaszólok párszor. aztán, ha ez átbillent a súlyponton leszarom tabi és annyi.

szoktad kenni a kezed?
  • Fresh Duke
    Először lenyelem; majd ha nem akar leállni, megmondom neki, hogy mi a helyzet.

#86114: Az szerencsére enélkül is megy. Jó, néha nehéz (pl edzésen az ellenfél szemébe nézni folyamatosan), de ahogy írtam, néha a másikat kímélve nem teszem. (Amúgy, nem rossz "edzésmód".)

Szoktad edzeni a tested?
  • Calver
    ez meg kimaradt... nyitott szemmel meditálás haszna az, h az ember remekké váljon abban, h valakinek tényleg a szemébe tudjon nézni, és ne vándoroljon a tekintete. már ha valaki ilyeneket akar elsajátítani...
  • videobaby
    szerintem meg a figyelem megnyilvánulása, ha beszélsz valakivel és nem máshová leskelődsz, hanem rá.
  • Calver
    esni passz, szerintem 6+ méter, fán ketté tört alattam az ág, aztán még pár ahogy pottyantam, de szerencsére elnyelték a becsapódás erejét. viszont meggyfa(?) ág és farpofa keresztezése meglehetősen... fájdalmas.

mivel "kezeled" mások hülyeségeit? szemtől-szembe elmondod neki, h pöcs, passzív-agresszívan durcizol, lenyeled a haragod, esetleg gúnyt űzöl a baromságaiból?
  • Calver
    általában okot adva az illetőnek rá... ha már úgy is felpörgette magát

#86103: ez érthető is, nekem is első gondolatom az, ha valaki az arcomba bámul, h az illető hazudik, és a reakciómat próbálja felmérni.

és beelőzés
  • videobaby
    attól függ, hogy ki hisztizik.

#86109 ?
  • videobaby
    nem.

mi volt a legnagyobb magasság, ahonnan leestél?

• chhaya #86108
    Én is, akár szikláról is, de repülőről mindenképp, ez a bakancslistámon van.

Hogy viseled a hisztit?
  • Fresh Duke
    Szívesen. Inkább repülőből, mint valami épület/szikla tetejéről.

És Te?
  • chhaya #86106
    #86102 Hát attól függ, ki ellen. :D

#86103 Igen.

Ejtőernyőzést kipróbálnád?
  • Fresh Duke
    (A #86101 a #86097-re ment.)

Attól függ.
    Általában a nőkkel való szemkontaktus természetesen jön. (Főleg egy adott személlyel.)
    Utcán, átlagemberrel nem szoktam, nem figyelek rá.
    Edzésen az ellenfelemmel inkább kerülöm a szemkontaktust, nem akarom, hogy idő előtt meghaljon... °/_¤ Amaterasu!

És megint beelőztek.
  • chhaya #86104
    #86100 Hűű... Régen sosem néztem senki szemébe, rám is szóltak sokan/sokszor miatta... Szóval tudatosan kezdtem gyakorolni hogy "ha beszélgetünk, akkor szemkontaktus szükséges" - és mára már egészen jól is megy, szinte természetesen. Kivétel ha nagyon nem kedvelek valakit, annak képtelen vagyok huzamosabb ideig a szemébe nézni, mert kiül az arcomra, amit gondolok róla.

#86101 Oké... Vettem a célzást. :D

Beelőzteeek.
  • videobaby
    ha valakivel beszélek mindig a szemébe nézek.
    tudtad, hogy más kultúrákba ezt nem mindig veszik jó néven?
  • videobaby

(ha tudnád én mennyit kaptam privit.)

nyerni is szoktál?
  • Fresh Duke
    Csukott szemmel, nyitottal max elgondolkodni szoktam és bambulni. :D

#86098: Ennyit se akartam.
    A témához való hozzáértésed most is lenyűgöző...

#86099: A meditáció nem csak megnyugtatásra van. Például a koncentrációt is javíthatja. :P

És beelőztek.
  • Calver
    ám legyen: szemkontaktusról vélemény? természetesen jön neked, h mások szemébe nézz, erőltetned kell, vagy alapból pont h kerülöd a másik tekintetét?
  • chhaya #86099
    #86094 Szoktam gyártani magamnak aranyos kis könyvjelzőket, szép színeseket és mintásakat, amiket rendszerint elvesztek. Illetve kaptam egy nagyon szép macsekos mágneses könyvjelzőt, amit szintén elhagytam. :( Amúgy blokkokat és cetliket is, ha éppen minden mást eltüntettem. :D

#86096 Nem szoktam előadni magam, ha írok/mondok valamit, akkor az úgy van és kész. Az egy dolog, hogy te utána mit vagy hajlandó elhinni és mit nem. (Ezt nem csak erre pincsis dologra értve, hanem nagyon sok privát üzenetre...)

Szeretek sakkozni.

Nem meditálok, elég nyugodt vagyok anélkül is.

Van még aktív kérdés? :D Remélem, mert nem jut eszembe semmi... Vagy kérdezzen valaki.
  • videobaby
    többet akartál volna? :D
    nem. az alapvetően hülyeség.

#86096 ?
  • Calver
    régebben csináltam, utóbbi időben nagyon leszartam, pedig hasznos

ha meditálsz, nyitott v. csukott szemmel?
  • videobaby
    épp ez az, ami ment oda-vissza, ha látod. egyébként tévedsz chhaya-t kedvelem, azt nem, ha előadja az értetlent. bár lehet, hogy feléjük tényleg nem használják a pincsi jelzőt emberkékre.

nekem van kézzel csinált és van készen vett könyvjelzőm. ha meg foglalt mind, akkor egyszerűen berakok oda valamit.

szeretsz sakkozni?
  • Fresh Duke
    Általában csak megjegyzem az oldalszámot, vagy belerakom az első dolgot, ami a kezembe kerül.

#86082: A legdurvább, hogy csak 2 volt az enyém...

Szoktál meditálni?
  • Calver
    ami kézbe kerül, általában blokkokat

te?

#86091: nem. "nem kedvellek, kurva anyád" = agresszív. célozgatni arra, h nem kedveled a másikat, de el nem jutni addig, h elküldöd a jó kurva anyjába = passzív-agresszív.
  • chhaya #86093
    #86089 Nem emlékszem, közel 10 éve történt, még gimiben. :D De szerintem sokáig elvoltam vele, mindig is érdekeltek a keresztnevek és a jelentéseik. Nagyon sokat gyűjtöttem akkor, amik tetszettek. Talán valahol még meg is vannak egy kitépett füzetlapon.

#86092 Munka. Utána nemtom, fakultatív.

Mit szoktál könyvjelzőnek használni?
  • videobaby
    függönycsere, ablakpucolás.

neked?
  • videobaby
    pont erre értettem, hogy inkább aggresszív, mint passzív. értve? a többi is pont olyan, ment oda-vissza.

• Fresh Duke
    Igen. A kéztechnikámra még sosem volt panasz, ha értitek.

#86088: #86087