97995
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Fresh Duke
    Semmit.

Holnapi program?
  • videobaby
    igen :)

mit mondott a doki?
  • Fresh Duke
    Nem tudom.

Ebédeljek?
  • videobaby
    annyira semmit, hogy azt sem tudom miaz/ki ő :D

mit ebédelsz?
  • kamionosjoe
    Jól.

Mit szólsz ahhoz, hogy Wawrinka nyerte az Australian Open-t?
  • videobaby
    I'm sad . (due to weather)
    (egy korai virág a téltemető te :D)

te hogy vagy?
  • kamionosjoe
    A tavaszt?

How are you?
  • videobaby
    nyugisan és melankólikusan.(hülye időjárás tuti)

tudod mit hívnak téltemetőnek?

• Fresh Duke
    Orvoshoz.

Hogy érzed Magad?
  • videobaby
    rég volt már olyan, masszázzsal pár napig vállból fordulós volt. aztán oldódott a görcs. nem részegség miatt sikerült, csak bénán volt a párnám.

mész ma valamerre?
  • Calver
    tippem sincs, ennyit tudod jelnyelven. (kontextussal, én visítottam rajta)

ha brutálisan (értsd mondjuk seggrészegen, kádban, oldal lelógó fej szinten) elalszod a nyakad, mennyi idő alatt áll helyre?
  • videobaby
    pár perc elég hozzá. ha rágódom valamin, akkor pedig 2-3 óra is kell.

jelnyelvet könnyen megtanulnád?
  • Fresh Duke
    Ha a legújabb filmeket vesszük, akkor picit sem.

Könnyel elalszol mikor lefekszel?
  • videobaby
    igen :D jó ez a szmájli :D

pókember meg sem közelíti batmant?
  • Fresh Duke
    Nem, nagyon is szereti a paradicsomot.

#86153: Olyan önkényes igazságosztó szívesen lennék. (Mint mondjuk Batman.)

#86151: Amikkel eddig játszottam azok jórészt igen. Sajnos PC-re elég kevés van.

Számítottál rá, hogy Batman megjelenik ebben a kommentben?
  • videobaby
    filmekben ja, de mindent ki is bírnak kis kínlódás után :D (mmint arcbeverés)
    nem, mindenki védje meg a saját igazát, más ne kontárkodjon bele. amúgy is, ki vagyok én, hogy bárkit is ítéljek? (véleményem van, el is mondom, de nem törvénykezek)

a paradicsomtól nem ég a gyomrod?
  • Calver
    kicsiny "törvények > józan ész" típusú társadalmunkban szar igazságosztó lenne belőlem, mert én az utóbbit preferálom plusz az igazságosztóknak lépten-nyomon beverik az arcát, ez annyira nem szimpatikus

te?
  • Calver
    ööö... fighting force-al annak idején elképesztő mennyiségű időt elbasztam, de azon kívül nagyon kevés jön be.

és beelőztek
  • videobaby
    azokat igen. sokat játszottunk pl. tekkennel, meg dead or alive-val.

bejövősek?
  • videobaby
    nekem eléggé. nem kireped, de cserepes kissé.
    #86146 nem rólad volt szó, hanem chhaya-ról calver kommentjében.

szívesen tetszelegnél igazságosztóként?
  • Fresh Duke
    Néha rájön, de szerencsére elég ritkán.

Off: És tényleg. Amúgy, ne is mondd...

Verekedős játékokat szereted?
  • Calver
    régebben szokása volt, mostanában nem, még ki sem száradt igazi legnagyobb télvíz idején sem... és ez így belegondolva eléggé furcsa.

neked?

off: nekem még részeg sms fordítós privátokból (csilisbab?) van meg a neved
  • Calver
    FlatOut-on kívül? de.

és beelőztek
  • Fresh Duke
    Nem mindegyik.

#86144: Tényleg leírtam a keresztnevem, noha nem én voltam az, aki agyonreklámozta azt.

Ki szokott repedezni a szád?
  • videobaby
    (pedig pont itt írta meg a nevét régebben.)
    nem játszok velük, de odanézek, ha játszanak vele, meg ha segíteni kell a megoldásban esetleg az is megy.

autós játékok nem unalmasak?
  • Calver
    cod-ok hidegen hagynak, meg általában minden, ami történt elmúlt évtizedben FPS-ekkel (kivéve Call of Juarez sorozat, azok még mindig kurvajók)

szereted lövöldözős mókákat?

#86140: szerintem itteniek közül csak chhaya meg én vagyunk olyan elvetemültek, h nem osztottuk meg minden nagyérdeművel... legalábbis hirtelen csak az róla nem ugrik be név.
  • videobaby
    amivel a család egy része játszott, az a cod ghost. szerintem pont olyan, mint a többi lövős, de az összes ffinak tetszik.

kipróbálod?
  • Calver
    #86138: az az, mind igazi kuriózum, és általában zseniálisak

#86139: eh. leginkább unom magam, semmi szórakoztató játékkal nem játszottam már hetek óta

#86140: most ülök itt a gép előtt, egy ujjal a számban (mert nincs kedvem kimászni tükörhöz), és ha bárki látna, teljes idiótának nézne... de tudom.

és szerencsére beelőztek, mert semmi kérdés nem jut eszembe... de ha mégsem: tudsz ajánlani valami jó játékot időelbaszásra?
  • videobaby
    van, aki nem? (2:1)
  • Fresh Duke
    Calver nem oszt meg ilyen információkat a közérdeművel. (Az enyémet meg szerintem már tudod.)

#86139: Az aláírásom tükrözi.

Képes vagy U alakot formálni a nyelveddel?
  • videobaby
    legyél büszke :D ez a kategória pont erre van. a menszeszes gofri viszont megnevettetett :D
    én 6-ot. nem tudom, miért.
    #86136 nagyon.

kedélyállapotod milyen?
  • chhaya #86138
    #86133 Ja értem... Akkor ilyenekre gondolsz, ugye? Én anno ettől dobtam egy hátast, nagyon jó. :D De ez is amit írtál, jajjj. :D

#86136 Eléggé, de nem annyira, mint régen.

#86137 Nem is tudom, kb. 5-6-ot. :D Tanultam gépírást, de félúton lemaradtam, és nem volt kedvem gyakorolni, amikor pötyögni helyből gyorsabban megy. :( Csak hát hibásabban is.

Mi a keresztneved?
  • Calver
    általában hét, kisujjak nyugiznak, jobb hüvelykujj szintúgy, ballal nyomom szóközt

te?

off: azért imádnivaló, h egy morbid viccel mennyire meg lehet fagyasztani az egész topicot (most nem tudom, h titkon büszke legyek magamra, vagy iszonyodjak)
  • Fresh Duke
    9-et.

#86124: Csak idő kérdése.

Mennyire vagy hajlékony?
  • videobaby
    értem, rendben :)
    átlagtól gyorsabban, de hibásan is. meg szerintem a kezem bénázza el a betűsorrendet pl. kettősbetűknél. pedig tanultam digit. írást.

hány ujjadat használod gépelés közben?

• Calver
    off: én érteni értettem, azért is próbáltam #86130-t úgy írni, h legkevésbé sem célozzon az ellenkezőjére, de néha azért szövegben ilyet nehéz kifejezni. meg azt leírni, h "elismerésem, h bár sértőnek vehetted volna személyes okokból az egyik legundorítóbb viccet, amit valaha ember papírra vetett, ezzel potenciális piszkálva mások csőrét, mégsem tetted ezt" eléggé... érdekes. na érted.

és akkor legyen kérdés is... gyorsan gépelsz? (legyünk relatívak, nem kell "szó per perc", amíg valaki nem olyan mint a villám - avagy néha lecsap - az már megfelelő)
  • Calver
    nem, nem vagyok oda versekért.

#86131: nem erre gondoltam, hanem ugyanolyan morbidságú viccek, csak péniszmentes kiadásban. példának.... nem találom már a képet, de gyakorlatilag ez volt, alatta "i'm gonna menstruate on everything you love" felirattal, amitől instant csöppet hátrább csúsztam székestől

beelőztek
  • videobaby
    nem sértődtem meg, csak felkavart viszont elismertem, hogy a kategóriájában no1. értve?
    #86128 tényleg nem tudhatta, nincs is gond.
    #86131 walesi bárdokat pl. bármikor-

te?
  • chhaya #86131
    #86128 Éjfél előtt mindenképp.

#86129 Alacsonyabb ingerküszöb + erősebb szociális érzékenység a viccek áldozataival szemben + inkább a férfiak gyártják a morbid vicceket, hímsoviniszta világunkat nézve pedig szinte következik, hogy a viccek áldozatai nagyon sok esetben nők. Amúgy nemtől független szerintem, hogy ki vesz személyes sértésnek egy viccet.

Tudsz fejből verseket?
  • Calver
    off: tudás, nem tudás, ha valaki megsértődik egy morbid viccen, amikor éppen morbid viccekről van szó, arra csúnyán nézünk. meg általában a "jajj, nem mondhatsz ilyen vicceket, ezek megsértik a morális értékrendemet!" típusú dolgoktól a legtöbb kétlábúnak instant forrani kezd a vére.