97995
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    én kurvaanyázás nélkül, de csak mehet után olvasom át . aztán max nevetek, hogy na, analfabéta mindenemet :D

baj, ha elgépel valamit az ember, vagy vicces?
  • chhaya #86288
    Ugyanez, pedig évek óta minden második nap elhatározom, hogy holnaptól bizony tutira visszaolvasom még elküldés előtt, és csak tökéletesen megszerkesztett, hibátlan gépelésű szövegeket küldök el. :D

Mennyi idő megírni egy szakdogát?
  • videobaby
    biztos nem, meggyőző voltál :D

valaki írt közben, akkor kérdez ő.. :)
  • Calver
    persze, miután elküldöm, aztán kurvaanyázok az esetleges helyesírási hibák és kihagyott/extra szavak miatt

te?
  • chhaya #86285
    Teljesen meg vagyok győzve. :D

Mindig vissza szoktad olvasni, amit írsz?
  • Fresh Duke
    Az első linket elszúrtam. :( Röviden.
  • Fresh Duke
    Röviden. Hosszabban.
    Részletesebben: Szeretek észrevétlen lenni, szeretem a sötétséget, a fegyvereket, stb.

Valamit kihagytam?
  • Voltan
    Értem.

Válaszolva a kérdésedre: Legutóbb iskolai táborban voltam, és csőtörés volt álmomban. Fuldokoltam, de aztán megmentettem mindenkit.

És a kérdésem: miért szeretsz ninja lenni?
  • Fresh Duke
    Nincs szükség feltételes módra; én ninja vagyok. (Vagyis, talán inkább csak voltam.)

• Voltan
    Szoktam néha. Főleg hajnalban, reggel felé közeledve, amikor felébredek, és visszaalszom. Vagy nagyon jók, vagy nagyon rosszak.

Miért szeretnél ninja lenni? (olyan nincs, hogy valaki ne szeretne ninja lenni :D )
  • Fresh Duke
    Vannak időszakok, amikor zsinórban emlékszem minden nap (napi akár több álomra is), és vannak időszakok, amikor egy hónap is eltel anélkül, hogy bármi is megmaradna.

Legutóbbi álom, amire (még) emlékszel?

#86277: (Néha vannak bent egész jó ötletek, csak sokszor nincsenek kidolgozva...)
  • chhaya #86278
    Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire iszonyatosan gyűlölöm és mennyire kikészít a korán kelés. Egészen pontosan a déli 12 óra előtti ébredés.

Szoktál emlékezni az álmaidra?
  • Calver
    délután, éjszaka, meg a délelőttöknek meg reggeleknek bizony a kurva anyját

szerinted?

#86258: összeszedtem minden lelki erőmet és takarítottam egyet (már úgy is akartam egy ideje), meg beraktam pár használhatót kiemeltek közé
  • chhaya #86276
    Jól elvagyok a mostani helyemen, nem tervezek váltani egy darabig biztos.

Szerinted milyen műszakban a legjobb dolgozni? (Pontosabban: Mettől meddig?)
  • videobaby
    kérdésre válaszolni, ha érdekel valami, akkor kérdezni és választ kapni.
    (ismerem ezt a zenét :D)

váltanál munkahelyet/iskolát?
  • chhaya #86274
    Idegen.

Beelőztek, amíg a zenét kerestem. :D
  • Fresh Duke
    Idegen. A robotok sose néznek felfelé.

Mit szeretsz jobban, kérdezni vagy válaszolni?
  • videobaby
    egyik sem. bár, a mindennapjaimat tekintve, akár robot is lehetnék, annyira monoton néha a folyamat.

te melyik vagy?
  • Fresh Duke
    Felfele nézek.

Robot vagy, vagy idegen?
  • videobaby
    de :D (jó, értem, de ez akkor is megnevettetett :D)
    igen. van 1-2 amit szeretek.

ha mész az utcán, akkor előre nézel, vagy lefelé bambulsz?
  • Calver
    hát... egy szerepjátékban nem ölöd meg x időközönként a karakteredet, belezed ki, majd pakolsz bele belső szerveiből egy párat egy másikba, szóval annyira nem

sg-n kívül látogatsz más fórumot?
  • Calver
    nem, nem vagyok valami túl koherens fáradtan, így nem erőltetem. főleg ha angolul akarok valamit megfogalmazni, brrr...

és elfelejtem megnyomni a mehet gombot is, szóval beelőznek, ehh
  • videobaby
    nem , akkor inkább szólok, hogy kinyúltam, hagyjanak nyugiban, vagy értsék meg, hogy részemről nincs duma.
    (én sem ugrálok sehová, szimplán elszaladok :D)majd megértenéd, ha viszolyognál tőlük :D

a pc olyan, mint egy szerepjáték, mert mindig fejleszteni kell? :D (ezt épp most hallottam és tetszett :D)
    (fáradt vagy?)
  • chhaya #86266
    A kevésbé szimpatikus jószágokat felterelem egy papírlapra és kirakom őket, a többit megfogom és kiviszem kézben. Egyedül a szúnyogokat gyilkolom. (Mármint a pici vérszívókat, a nagyokat imádom, aranyosak, sosem bántanám.) Nem tudom megérteni azokat a nőket, akik egy pókocskától az asztal tetejére ugranak, vagy sikítanak a segítségért. (Nálunk én vagyok a segítség. :D)

Te nem szoktál a szokottnál többet beszélni, ha nagyon fáradt vagy?
  • videobaby
    ha nem muszáj, nem ölöm meg. inkább kiabálok, hogy valaki rakja ki. ha nincs itthon senki, akkor raid.

te hogy oldod meg? (kiabálsz barátodnak, vagy meg mered fogni?)
  • chhaya #86264
    Nagyon ritkán évente max 2x.

A lakásba betévedő rovarokat, pókokat helyből kinyírod, vagy csak kitessékeled őket?
  • videobaby
    nem, gázkonvektorral fűtünk, tizedet eltörölték, csak bizonyos egyházak szedegetik, kapuadó meg átlényegült álam útadóvá, vagy mi a neve a buszos pótdíjnak.

szoktál vonaton utazni?
  • Kontrakcio
    én pluszba a kötelezőn, füst és kapuadót no meg tizedet is perkálom ^^

te nem?
  • videobaby
    munkahely, vagy egy barátnőm.

mindig megfizeted rendesen az adót, vagy keresel kiskaput?
  • chhaya #86260
    Nem használok.

Ki készíti az adóbevallásod?
  • videobaby
    néha át kell rágnom, általában nincs vele gondom. elég széles szókincsem van.
    #86257 jó sok málnaszörp bánta... :D

használsz hajlakkot?

• Fresh Duke
    Répából. (A képek alapján biztosan, bár elég sokat rúgtam fel ahhoz, hogy fejből is tudjam.)

#86254: Néha szoktam régebbi elbírálatlan kérdésekre elutasít-ot nyomni. :D (A "vótmá"-kat szoktam szűrni, meg a troll kérdéseket.) Meg be-bedobok, csak fogalmam sincs, hogy milyen sűrűn kellene. 2 naponta nem ártana, hogy picit észbe kapjanak a szavazók, csak vagy kimegy a fejemből, vagy nem találok semmi érdekeset.

Ha fogalmazni kell, akkor könnyen jönnek a szavak, vagy néha sokat vacillálsz, hogy hogy fogalmazd meg?
  • Kontrakcio

?
  • videobaby
    nem vészes, mert volt sok doku olyan emberekről, akik a lábujjaikkal ugyanazt megcsinálták, mint akiknak van felső végtagjuk. az egyik azt mondta, hogy ugyanolyan ujjaim vannak, csak kicsit rövidebbek.

és... :)
  • Kontrakcio
    semennyire

miből van a hóember orra?
  • Calver
    elég sűrűn, bizonyos okokból

kellene egy kicsit takarítani a bent lévő 100 kérdés között, nem-e?

#86253: én is valami ilyesmin gondolkodtam, de az istennek nem tudtam kihozni belőle egy kellően geci viccet
  • Fresh Duke
    Régen nagyon szerettem. Mostanában már inkább Minecraftozok.
    Hülyeség. Az élet attól szép... hogy olyan rövid, és múlékony. Hmm.

#86251: Biztos van. Mondjuk, akinek nincs keze. [Elmegy morbid viccnek? :C]

#86252: Reszelem. De eddig még csak olyan sérülés érte, amit reszelő nem vitt ki.

Milyen sűrűn látogatod a nagy szavazó topikot?
  • videobaby
    szerettem, nem is rég még megépítettük egy picurral a szerinte legnagyobb űrhajót :D

(fincsi lesz tuti ^^ ketten csináljátok, vagy egyedül kínlódsz vele?)

ha letörik/beszakad a körmöd lerágod, vagy lereszeled?
  • Calver
    igen... létezik olyan ember, aki nem szeret?

mármint tényleg, létezik? / te?
  • chhaya #86250
    #86246 A megfelelő hozzáállástól. :)

#86247 Sonkás-carbonara szószos tészta sült csirkemellfalatkákkal. *-*

Szertsz / szerettél legózni?