97995
-
kamionosjoe #86329 Én nem jártam még.
Az SG rabja vagy? :) -
#86328 igen, talán 3x.
neked tetszett? -
kamionosjoe #86327 Akkor nem sok.
Jártál már a parlamentben? -
#86326 ha úgy érted, hogy agyalok-e valamin, akkor igen. sokszor nem kapcsolódnak az álmaim ahhoz, amin ép gondolkodtam.
mi értelme van megválasztani egy pártot, ha aztán szidja a választópolgár, amire pont ő szavazott? -
#86325 nincs más választásom , még megválogatni sem tudom
te előre betöltöd lefekvés elött az álmaidat? -
#86324 igen, de 5-7 óra is elég.(jó éjt :))
szeretsz álmodni? -
#86323 Most.
Szeretsz aludni? -
#86322 ne menj olyan korán, úgyis tuti a 2-3 óra 8legalábbis felénk)
#86318 azt tudom, hogy nagyon jó játékos vagy :)
holnap csak a házi munka a fíx és le kell menni mamázni kicsit.
#86319 szeretek nyerni :D ha nem, akkor nem dől össze a világ :D
mikor tervezel lefeküdni? -
#86321 El kéne mennem laborba... De ráér az pénteken is.
Mikor kelnek a nyugdíjasok?
Avagy, ha 7-kor nyit a labor, mikorra menjek oda, hogy ne kelljen 2 órát sorba állnom? -
#86320 ehhe, igen, én is inkább gépelési lustaság okán hagytam rá
rohangálás, aztán pénteken is, aztán... gyááá
neked? -
#86319 az, h jó móka legyen. sokszor ehhez elég a részvétel is, de aki azt állítja, h nem szórakoztató néhanapján másoknak átvitt értelemben egy új segglyukat csinálni, az szimplán hazudik.
beelőztek -
#86318 A részvét, mivel úgy sem számít. (De azért győzni jobb. (Főleg, ha tétje van. :D))
#86316: GTA San Andreas multiban nem találkoztam még játékossal, aki képes lett volna 1v1-ben legyőzni, akármilyen fegyverről is volt szó. Illetve, nálam jobb pilótát se termelt még ki a játék. (Pedig úgy kezdtem el a multit, hogy előtte még nem repültem 1x sem. :D)
Van pár játék, amiben még elég jó voltam, csak nagy hányadát én sem próbáltam ki multi playerben. (Jó részének nem is volt olyan opciója.)
Na, de csak szerénykedek, naphosszat sorolhatnám a játékokat.
Holnapi program? -
#86317 (úristen.. :D még jó, hogy előre szóltál :D)
nem, mert az hülye és teljesen közismert szavakhoz is béna. kiiktattam a figyelmeztetést.
#86314 nem, mert, ha játék, akkor nekem mindegy,nem dől össze a világ, ha a partneremnek gratu a győzelméhez. sőt, vele örülök.
a játékban a részvétel a fontos, vagy a nyerés? -
#86316 bármilyen taktikai mókában kis tanulmányozás után felmosom a padlót a többi kétlábúval, de ilyeneknél sajnos nem szokott lenni multi. Battlefield 1942-ben szerintem még bekötött szemmel is letankolom a legtöbb pályát. FTL-ben minden pontszámom afelett van, amit az átlag játékos valaha is elér, és a top 5-ös listán 5 különböző hajó van. Tropico-ban kisujjból kirázok egy utópiát, akkor is, de a fél sziget félúton fellázad ellenem. öööö... most más nem jut eszembe.
te? / #86315 -
#86315 rossz embert kérdezel, nem vagyok az a rágódós típus
sokszor javítja ki a helyesírásodat kedves böngésződ? (most maradjuk a helyes eseteknél)
#86313: én inkább valami ilyesmire gondoltam (NE. NÉZD. MEG. ez a legszörnyűbb dolog, amire valaha ráakadtam az internet bűzös mocsarában. nem viccelek.) -
#86314 Van, aki képes rá, és van, aki nem.
#86311: Szerencsére nem mindenkinek erről szól... :D
Van olyan játék, amiben úgy érzed, hogy Te vagy a legjobb? -
#86313 ez pont úgy hangzik, mint amikor kiborítod a teát és sírva felrakod a fbookra, hogy 50-en lájkolják. kaksi :D
#86312 én . -
#86312 nem kutakodok, fölösleges. ha valami érdekel, megkérdezem az illetőt és annyi. vagy mást, aki tudja (feltételezésem szerint), aztán összerakom magamnak amit akarok.
mindig muszáj valamin rágódni, vagy lehet egyszerűen tovább lépni?
-
#86311 ühüm. irl mindig is ment a sorok között olvasás (még mindig meglepődök, h az emberek mennyi dilijüket felfedik ha kicsit is figyelsz, aztán megrémülök h basszameg, valószínűleg én is ugyanezt csinálom), neten meg az emberek nagy részének fingja sincs a személyes adatai védelméről.
te?
off: na és az "ez a legszörnyűbb dolog amit életemben láttam... meg kell osztanom MINDENKIVEL!" mottóhoz mit szólsz? -
#86310 "Cat pictures."
#86305: Nem feltétlen, bár ez is egy jó megközelítés. :D
#86306: Nem azt mondtam, hogy én találtam ki, csak azt, hogy ismerős. :P
Könnyen derítesz ki másokról információkat? (Akár interneten, akár IRL.) -
#86309 eh, megteszi. hulla fáradt vagyok, de ahhoz képest meglepően felpörögve
kérdés lent -
#86308 #86305 elvileg, de arra meg csak Duke tudja a választ, szóval íme egy alternatív:
mi lenne szerinted a legtökéletesebb mottója az internetnek? -
#86307 pont ez, mert kérdőjel van a végén :D
jó kedved van? -
#86306 Ez a flegmatikus személyiségtípus jellemzője, sajnálom de nem te találtad fel a spanyolviaszt. :P
Belezavarodtam, mi most az aktív kérdés? :D -
#86305 ballonkabát van (bár kicsit nagy rám), kalap is, még dohányzom is, bár az dupla whisky jéggel és film noiros kék cigarettafüst sajnos kiesik.
erre gondoltál?
#86304, #86300: ó, oks, berakva még egy-egy opció első és második kategóriába, köszi az ötleteket -
#86304 Off: Nem feltétlen. Én például megadtam a telefonszámom FB-on, de senki se látja. (Azért adtam meg (többek között), mert ha "neadjisten valaki feltörné", akkor telefonnal bármikor vissza tudom venni az irányítást.) -
#86303 GMT+2-nél "7 minutes to midnight" van. (Volt, amikor írtam.)
#86300: "Megfigyelőként", hol hallottam ezt? :)
#86297: Nem hiszem.
Mennyire megy a nyomozás? -
#86302 off: de az nem inkább annyi lenne, h simán nem töltöd ki? az meg benne van első kategóriában -
#86301 Azt hiszem eléggé ügyes, mert néha megkérdezik, hogy bal kezes vagyok-e... Mondom nem, miért? Mert jobbosok ezt jobb kézzel szokták. Jaaa nem tudtam...
Mikor merre hány óra? -
#86300 El volt írva. Kibújt belőlem a magyartanár. :D
Calver, esetleg lehetne a második részben egy olyan lehetőség, hogy "még az ismerősök számára is korlátozom a személyes adataimat, mert inkább csak megfigyelőként vagyok jelen az oldalon" vagy valami hasonló... magamból kiindulva -
#86299 jobbos vagyok, de szinte mindent tudok ballal is, aminek hála főzés közben pl úgy nézek ki, mint egy bespeedezett polip
mennyire ügyes a nem-domináns kezed? -
#86298 uhh, köszi, ezt nem tudom hogy sikerült elgépelni -
#86297 az baj? :D -
#86296 balos, de amikkel nem gondoltak ránk, azt jobbal megtanulom hamar.
(segíts neki, mert tényleg szarban lehet :))
sejtem, hogy ki előzött be :D -
#86295 Megint nem olvastam vissza és megint benne maradt a mondatban egy felesleges szó. :C -
#86294 "Down-kór"
:D
Ennyi. :S -
#86293 #86290 Nem. Kollégám nyaggat, hogy segítsek neki megírni (=írjam meg helyette), mert neki a munka + suliba járás + vizsgákra tanulás + záróvizsgára készülés miatt nem tud időt és energiát ráfordítani.
#86291 Horvát tengerpart.
Jobb vagy balkezes vagy? -
#86292 horvátország talán, bár nem vagyok nagy nyaralós típus
#86290: eh.
válasz az előző kettő közül egy számodra szimpatikusat, vagy: utolsó beküldött kérdéshez valami bölcs ötlet? -
#86291 Pusztán a visszakérdezést. :)
De akkor had kérdezzek én!
Hol volt a legkedvesebb nyári vakációs élményed? -
#86290 nekem 1 hét volt anyaggyűjtéssel, kidolgozással. napi kb 5 óra alvással.
(ma úgy látszik, mindig megelőz valaki)
fősulira akarsz menni?