97995
-
#87301 na még egyet, úgy is totál ismeretlen, és elképesztően meglepett, mert kurvajó: The East. ez konkrétan már thriller.
fantasy elemekkel átszőtt thrillert viszont szerintem én még a büdös életbe nem láttam, vagy csak semmi nem ugrik be -
#87296 elgondolkodtató hmmm... intelligens is megfelel? Eternal Sunshine of the Spotless Mind egynek, Deja Vu másodiknak, aztán ööö... Inside Man kiváló agyalós krimi, bár pár helyen kicsit elcseszték, de úgy is kurvajó. Francture is egy korrekt krimi. ennyi jut most hirtelen eszembe.
valamelyik felkeltette érdeklődésedet? -
#87293 Nem garantálom, hogy bármit is megnézek, de kíváncsi vagyok, hogy mit ajánlasz. Illetve mit ajánl, aki hajlandó válaszolni a kérdésemre. :P
Naa? -
#87291 Elgondolkodtatót? Ha nem thriller és fantasy, de én ajánlom, akkor is megnézed? :D (2:1) -
#87290 Nekem nem kell egyik se.
#87289 -
#87289 Azon, hogy ingerült vagyok olyan dolgoktól is, amire alapból csak legyintek vagy nevetek rajta.
Ajánlasz pár elgondolkodtató filmet? Valami thrillerfélét főleg, fantasy beütés komoly előny. -
#87288 fáj a szemem.
szemüveg, vagy kontaktlencse? (már annak, akinek kell) -
#87287 Természetesen. (Ahogy a férgek is a gerinctelenek közé. :D)
#87286: A Raffaello megy, szerintem sikerülne abból szeletet csinálni. De olyat már elvből nem sütök.
Ha fáradsz, min kezd el legelőször érződni? -
#87286 a raffaelo szelet. (pedig nem is vagyok oda a kókuszért)
tudsz olyat sütni?
-
#87285 túrótortával és almáspitével vagyok kibékülve
a torták a sütemények halmazába tartoznak?
#87280: legyünk pontosak, az állt benne, h "ezt inkább nem erőltetném", de mint tudjuk, a királyt "szidalmazni" (bhahaha) tilos. -
#87284 Ha nagyon bizonytalan vagyok benne, akkor bedobom Word-be, annak elég korrekt a szótára.
#87282: Élőben nem.
Melyik a legfinomabb süti? -
#87283 elvétve kellett.
#87282 ? -
#87282 a házi.
láttál már olyan embert, akinek 6 ujj volt a kezein? -
#87281 Amelyiket anyu főzi. *-* Most és a meggyre vagyok rákattanva.
Szoktál helyesírási szótárat használni, ha valaminek az írásában bizonytalan vagy? -
kamionosjoe #87280 Egy kicsit.
(chhaya: annyi állt benne, hogy nem értékelik a humoromat, nekem címezve)
Melyik lekvár a finomabb? -
#87279 Az objektív. De olyat csak egy külső megfigyelő tud adni; valaki, aki nem része ennek a világnak.
Mennyire vagy fáradt? -
#87278 Aha. Most már sosem fogom megtudni, hogy mi állt benne, és ez nem tesz jót a kíváncsiságomnak. :(
Az objektív vagy szubjektív nézőpont a fontosabb? -
kamionosjoe #87277 Ki lett törölve.
Problem? -
#87276 Az ottaninál azért tényleg jobb a helyzet. Mondjuk, sokat dobna az itteni helyzeten, ha picit jobb lenne az orvosok hozzáállása. (Csak azt nem értem, hogy az olyanok miért mennek orvosnak, akiket kicsit sem érdekel a betegek gyógyítása.)
Hova tűnt a #87270-es komment? -
#87275 eh. vannak hibái, de közel sem oly' szörnyű, mint ami 'murikában van (volt). pl itt meglepő és mulatságos módon ellátnak, és nem azt mondják, h menj megdögleni ha nem pengetsz ki egy elég méretes összeget minden hónapban.
nem-e? -
#87274 Az orvostól legutóbb kapott papíromra rá van írva, hogy hányadikán vesznek fel az osztályra, de hogy hány órára menjek azt nem bírták odaírni.
Vicc a magyar egészségügy? -
kamionosjoe #87273 Egy piros orrú bohócra.
Te? -
#87272 ezt most nem igazán vágom, évek óta nem volt szerencsére orvoshoz rohangálni
mire gondolsz pontosan? -
#87271 Túlélés és orvossal konzultálás.
Miért nem bírják a "járóbeteg szakellátási lapra" ráírni, hogy jöttömre hány órakor számítanak? -
#87269 semmi izgalmas, futkározás, este meg döglés és reménykedés, h időben le birok dőlni
arrafelé? -
kamionosjoe #87268 Win 95'
Neked? -
#87267 Szeretem, bár mostanában nem láttam/játszottam egy említésre méltót sem.
Holnapi program? -
#87266 nem szeretem a hobbitokat.
ki vagy békülve a fantasy-vel mint műfaj? -
kamionosjoe #87265 Kiválóen!
Mi a kedvenc hobbid? -
#87264 Yepp. "Introduce a little anarchy..."
#87263 -
#87263 Csak ha megmutatnád a szülőházad. :)
Mennyire megy a ragozás? -
#87262 határozottan, addig nem is igazi egy vicc, amíg valaki elszörnyedt arccal nem tesz hátra egy lépést
te? -
kamionosjoe #87261 Kiakadnak maguktól is, nem kell semmi megbotránkoztatót tennem! :)
#87258 fakutya
Elmennél Csernobilbe? -
#87260 nem lenne vicces.
#87258 ? -
#87259 Naná.Mehet.De ne találomra,hanem sorsold ki és a te is legyél benne a nevek közt.
Szeretsz másokat szivatni,megbotránkoztatni,kiakasztani. -
#87258 akkor pont az. a debilség is csak hozzáállás fajta, nem betegség.
nagyon szerettem a slayer openingjét, de csak az első évadét. a szulejmáné is jó.
tudod mi a szánkó népies neve? -
kamionosjoe #87257 Nincsen.
Kitöröljem ma viccből valakinek az összes hozzászólását? :) -
#87256 #87253: Azok nem betegségek, és nem is erre gondoltam. Arra, amikor valaki viccesnek hiszi magát, de nagyon nem az. Valami olyasmire gondoltam, mint a debil.
Kedvenc sorozat openinged? -
#87255 Hol a kérdés? -
#87254 Tea. Kávét egyáltalán nem iszom, energiaitalt csak alkalomadtán, akkor se a koffein miatt.
#87252: Kannibál. A kutya meg a macska nem feltétlen importált alapanyag, Magyarországon is kapható mindkettő.