97995
-
#87348 .~ lenne, ha beférkőzött volna már a nép tudatába, és nem kéne mindig "/s"-el jelölni helyette szarkasztikus szövegeket :C
melyik sorozatnak van a legjobb főcímzenéje szerinted? -
#87347 'Ász' Merrill a Hasznos holmikból?
Az AZ-t még nem olvastam, ha abban volt, akkor nemtom.
#87346: A pont. Nagyon kifejező tud lenni.
Van kedvenc női íród? -
#87346 nem tudom, ez kimaradt és nem is annyira vonz.
#87345 talán a meow, szavazós, segítségkérős és torrent.
kedvenc írásjeled? -
#87345 de akkor legyen alternatív/később felhasználható kérdés is: legtöbbet látogatott (hasraütésre) topicod sg-n? (ezen kívül ) -
#87344 #87340: ahányszor kell
#87341: még kimaradt, ami gyász
na, ha már mindenki ilyes S.K. tudor... "Hasznos Holmikban" volt ugye az a szereplő, aki igen ifjú korára megőszült folytonos kokainfogyasztástól? vagy "Az" egyik karaktere volt? -
#87343 a kedvencem a king filmekből. magát a pasast rühellem, de pont illik a szerephez és mesterien játszik benne.
szerinted?
-
#87342 Azokat is szoktam szeretni. Vannak kiemelten jól sikerültek, mint pl. A remény rabjai vagy a Halálsoron... Vannak viszont jobb sorsra érdemesek is, a Hasznos holmik pl. fényévekkel jobb írott formában. Ott először a filmet láttam, és az alapján alig volt kedvem a könyvhöz... Pedig piszok jó.
És beelőztek ketten is. -
#87341 könyvei jók , adaptációhoz csak annyit hogy nem mindig sikerül eltalálni , van pl hogy 60-70% nem stimmel semmi
ragyogás jack nicholsonnal? -
#87340 majdnem mindet olvastam (és láttam filmen.)
hányszor mosol kezet naponta?
-
#87339 általában a horrorokat nem csípem, de az ő könyvei nagyon közel állnak a szívemhez
na és az ezekből készült filmadaptációkról mi a véleményed? -
#87338 Egyik kedvenc íróm, nagyon szeretem a stílusát.
Te? -
#87337 népi bölcsesség alapján a kokain, én elhiszem a népnek
Stephen King könyvekkel ki vagy békülve? -
#87336 nem drogozok. ill. kávé 4-5 adag/nap. de attól józan maradok.
van olyan drog? -
kamionosjoe #87335 Mandarin.
Melyik az a drog amitől azt gondolod, hogy te vagy a világ ura? -
#87334 én szeretem a 2 műszakot, de leginkább délelőttre járnék szívesen.
(hg dologra annyit, ha lemond, vagy megvonják a jogát, akkor calver legyen. másnak nem örülnék)
#87331 merre voltál, siekrült?
mai vacsi? -
#87333 Megvan az előnye és a hátránya is,nem egyértelmű.
Tökéletes pizza összeállítás. -
#87332 Kellemesen. Dolgozósan, beszélgetősen, nevetgélősen.
A több műszak jó vagy rossz inkább? -
#87331 Jól,egy új helyen voltam állásinterjűn.Jól be voltam szarva,pláne mikor beléptem a melóhelyre.....XD
Neked?
Házigazdás dologra.Néha-néha betéved egy-egy kretén a topikba trollkodni rendet bontani,emiatt ha a topik közössége trónfosztást szeretne eszközölni szerintem új HG-re is van szükség.(met az agymenés,vagy hasonló dolgokat nem egy fórumon kell kitölteni) -
#87330 változóan. nemtudnám megmondani pontosan. ha valami nagyon megtetszik, vagy tényleg kell, akkor megveszem, ha megfelelő árban van.
hogy telt a napod? -
#87328 igen, eddig jól sikerült és az idő is szép :)
2 óra alvás kevés? -
kamionosjoe #87327 Ahogy mondod.
Szép napunk van ma? :) -
#87326 savanyú tojásleves, pörkölt rizzsel.
gond egy szál se? -
kamionosjoe #87325 Hogyne, randiztam is.
#87322 Szerintem inkább a látogatókkal van itt sok gond.
Mi lesz az ebéd? -
#87321 óbazdmeg a lezáratlan tag-et... akkor újra.
nem vagyok oda egyik disney hercegnőcskéért sem. (max Ariel Helvetica-ért)
szereted az animációs filmeket? -
#87319 feldob, érdekesnek tartom, kíváncsivá tesz.
hamupipőke, vagy hófehérke volt a szimpibb? -
#87318 amíg az illető nem kívánja az orrom alá dörgölni az egyedi aranybogárvirág létét, vagy meggyőzni a baromságairól, addig semmi gondom vele. egyéb esetben... rosszul.
te? -
#87317 szemtől szemben megmondom, hogy idegesítsen valaki mást, egyéb esetben máshogy adom tudtára, hogy idegesít.
mennyire viseled el a tiédtől eltérő mentalitást a társaságodban? -
#87316 Tudom.
Mivel szoktad lekoptatni a bosszantó embereket? -
#87315 tudtam.
tudod mi a különbség a lepkék és a pillangók között? -
#87314 #87296 Köszönöm, van is közte, amit már láttam... Asszem némelyik címmel nagyon be fogok vágódni.... Valakinél. :D
Azért volt egy kis tisztogatás a hsz-ek közt megint...
#87313 Nem szeretem a majmokat, de messziről végülis aranyosak.
Tudtad, hogy a csimpánzok húsevők is, és csapatban vadásznak kisebb majmokra? -
#87313 voltam, volt, amit szerettem, de inkább csoporton belül intéztük a kaját. elneveztünk sok ebéd jellegű dolgot radnóti levesnek. ( nem tudhatom...)
( a majmok tényleg csúnyák :D)
a makik aranyosak?
-
#87312 Ez offenzív és rasszista volt. Nem ezt vártam tőled.
#87310: Mondhatni az ellentéte. Rossz/Hibás szekrények és székek "szétszerelése". :D
A főnök nem ezt a szót használta; de ha azt leírom, akkor lecsap rám a királyi cenzúra.
Voltál menzás?
Ha igen, szeretted az ottani kosztot? -
#87311 desszertgyártás.
miért csúnyák a majmok? -
#87310 felnőtt legó, avagy pc-k összerakása darabokból... ha "simán" megy. ha viszont tiltakozik a technika, akkor nem sokkal van szarlapátolás felett.
neked? -
#87309 #87305: Igen. Már régóta tervben van, és most amúgy is adottak lesznek a körülmények a dologhoz. (Sőt, mondhatni szükségszerű lesz.)
#87306: Az izommemória amúgy egy bámulatos dolog.
#87304: Legyintek, a legtöbb ember véleménye leírhatatlanul hidegen hagy.
Ott az óra. 22:54.
Mi volt az eddigi legjobb meló, amit csináltál? -
#87308 a-a-a. részben, viszont magad döntöd el, hogy menni fog. nem lesz tökéletes, nem is kell annak lennie. de akarattal sokat el lehet érni.
beszéltem sok emberrel, akiknek sérült a domináns kezük (átmenetileg, vagy tartósan) és megtanultak másik kézzel dolgozni, írni. ők mondták, hogy először fejben dől el. aztán lehet dolgozni rajta.
#87305 nem tervezem.
mennyi a pontos idő most? -
#87307 #87303 és #87289: még egy "okos" thriller beugrott, ami szintúgy veszettül (9/10) jó: Brick. főleg a benne lévő szövegelés, hmmm... magyar felirat ajánlott, olyan szleng pörög benne, h nekem is kishíján beletört a bicskám. -
#87305 ha alapból is ügyes az a kezed... olyan 24 óra? de lehet h túlzok, és 10-12 is elég. a lényeg, hogy ne legyél bal szem domináns, mert akkor vagy kalózosat játszol, vagy baszhatod, ugyanis nem fogod látni, amit írsz.
ilyen műveletet akarsz végrehajtani? -
#87304 attól függ, hogy mennyire akarja. minden fejben dől el.
könnyen megsértődsz, vagy inkább legyintesz a dolgokra? -
#87303 Lehet valamelyikbe majd belenézek, úgy se néztem mostanában semmit sem.
Mennyi ideig tart valakinek a "suta kezével" 0-ról megtanulni írni? (Feltéve, hogy a másikkal már tud, és nem kell olyan szinten mennie a rosszabbik kezével, ha picit lassabb és picit rondább, az nem baj.)