98421
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• The Protector
    ps3 gamepad.

Gyűjtesz valamit?
  • chhaya #88933
    Aranyosak.

Mi a legelső tárgy tőled jobbra?
  • BRAT
    S-Budget grapefruit

| #88913 naná, ha teis

Szereted a delfineket?
  • Fresh Duke
    Eddig csak buszon. De idővel kifejlesztettem egy koncentrációs módszer, amivel tudok hullafáradtan is úgy csukott szemmel ülni, hogy ne azon kapjam magam, hogy a fejem a talaj felé gyorsul. :D (De van olyan ülőpózom, amiben teljes kimerültség nélkül is tudnék aludni.)

Kedvenc üdítőd? (Ez, meg az ilyen "Milyen ott az idő?" simán lehetne sablonkérdés. :D)
  • Calver
    csak ilyen... ööö... mikroalvásokat(?) produkáltam? amikor pár mp-re becsukod a szemed, és elkensz egy 4 fős családot a szélvédőn ha kamionos vagy. bár gép előtt ülve csak nagyon hülyén néz ki

te?

off: is-is. mindenki más kitalálta, h ők ezért meg azért nem isznak, de mivel mindig kell egy kis káosz a világba, én úgy döntöttem, h akkor én viszont sörözök
  • Fresh Duke
    Családozás, utána talán barátimmal lógunk egyet. (No, nem kötélen.) Aztán a szokásos. (A világ hatalmi rendjének megváltoztatása.)

#88928: Egy ötlet, a nagy popularitására való tekintettel: "Neked?"
    Akkor ezek szerint mégsem tévedtek, hogy inni fogsz velük? :D

Aludtál már el ülve?
  • Calver
    és kérdezős lista elhelyezve, köszönet Duke!

kérdésötleteket szívesen fogadok, és majd én is töltögetem kicsit fel amint... ööö... nem leszek enyhén ittas és 36 órája fent.
  • Calver
    nájsz! igen, ilyesmire volt a régi is, törpéletes. még talán ha lehetséges, annyit variálj rajta, h csak ki kelljen választani a kérdést, és automatikus bedobja, külön gomb megnyomása nélkül.

ha átlököd privátban a kódot, berakom ezerrel, aztán majd a többiek segítségét is kérem kicsit kérdésekkel feltölteni

és ööö... pihi. egész héten futkároztam, már nem árt egy szabadnap

neked?
  • Fresh Duke
    Az a helyzet, hogy az utóbbi időkben olyan havi 1x, ha szoktam. De régebben napi szinten néztem őket.

#88869: Az a helyzet, hogy sose érdekelt a HTML, és ma valahogy amúgy se vagyok csúcsformában, de valami ilyesmi megfelelne?

Holnapi [mai] program?
  • chhaya #88925
    Nem tudnék, összetörném tuti.

Milyen gyakran csekkolod a mailjeidet?
  • Fresh Duke
    Ha arról van szó, tudok.

Szoktál napszemüvegben aludni?
  • chhaya #88923
    Redőnyök vannak mindenhol szerencsére, ez sötétít a legjobban, nekem pedig vaksötét kell az alváshoz.

Tudsz világosban, zajban aludni?
    (Jól körüljárjuk ezt az alvástémát. :D)
  • videobaby
    szeretek, de kevéssel is beérem, ha kell.

milyen sötétítőt használsz?
  • chhaya #88921
    Lassan alszom el és nehezen kelek hétközben, mert a fekvés-ébresztés időpontja ellen intenzívem lázadozik a bioritmusom... Hétvégén nincs ilyen problémám (meg akkor sem lenne, ha nem kellene dolgozni járom), jókat szoktam aludni.

Szeretsz aludni, vagy csak muszáj?
  • Fresh Duke
    Általában olyan 9 körül szoktam, de mostanában nem nagyon akar ez az alvás dolog menni.

Te jól alszol?
  • chhaya #88919
    Most már nem sokáig, csak arra várok, hogy a többiek menjenek aludni, addig úgysem tudnék.

Mikor kelsz hétvégente?
  • videobaby
    nem, valós barátaim voltak. bár egy unikornist sezrettem volna :D
    duke, te mersz beszólni best offban? itt mit csinálsz hm?

meddig maradsz fenn?
  • chhaya #88917
    Anyum megnyerhetné a lottót végre.

Kiskorodban volt képzeletbeli barátod?
  • Fresh Duke
    Ja igen, és köszi. :P
  • Fresh Duke
    Igen, de olyan is van, akit majd holnap fogok.
    Fúj, ennél undorítóbb dolgot nem is írhattál volna. (#88800)

Ha egy dolgot kívánhatnál, mi lenne az?
  • chhaya #88914
    Kaptál, boldog-Zoltán napot. :D

Felköszöntöttél ma valakit virággal vagy csokival?
  • Fresh Duke
    Kicsit sem, amíg -50 fölött van.

Kapok egy t? :D
  • chhaya #88912
    Nem.

Mennyire érdekel az adatlapodon a pluszok és minuszok aránya?
  • Fresh Duke
    Igen, általában az ismeretlen helyeken/városokban is.

Fáj valamid?
  • chhaya #88910
    Ha tudok, akkor persze.

Jól tájékozódsz?
  • videobaby
    köcsög poén, de ha nem vág érte nyakon, akkor bejött neki :D
    én nevettem a dolgon:D

mindig segítesz, ha útbigazítást kérnek tőled?
  • The Protector
    Barátnőmnek székrekedése van napok óta.Magyarán nem tud szarni.Adtam neki hashajtót,nagy nehezen de elfogadta.(tudod ilyenkor nem vmi jó az ember komfortérzete mikor nem tud wc-zni).Na és anno mikor nekem kellett használnom mert a kva szorítókötés leállította a beleimet akkor 14csepptől tudtam mint atom.NEki 21 cseppet adtam.:)Namost a poén az,hogy ő elaludt.Én már leszereltem a wc ülökét és elzártam a vizet a wc-ben szóval lesz neki meglepi hajnali 2 körül.5kor vette be a cuccot,kb 8óra alatt hat:)Éjszakázok,várok és majd jót röhögök rajta.Lesz poén rendesen:)

Szerinted köcsögség vagy erős poén?:)
  • Fresh Duke
    Megváltoztatom a világ hatalmi rendjét.

Neked?
  • The Protector
    Amikor van egy jobb akkor kiteszem azt.A jelenlegi már majdnem 7hónapja fent van.

Éjjeli program?
  • Fresh Duke
    Van egy plüss delfinem.

Milyen gyakran cseréled a profilképed Facebookon?
  • chhaya #88904
    Gyorsan elmúlt, mintha semmit nem csináltam volna, tök fura. :O

Vannak még a szobádban plüssök? :3
  • Fresh Duke
    Leginkább a középútra törekszem.

#88876: Majd megnézem mit tehetek.

Milyen volt a mai napod?
  • chhaya #88902
    Parov Stelar-t.

Erősen fűszerezel vagy csak lájtosan?
  • videobaby
    nem a szívem csücske az a téma, nem is értek hozzá. van némi összképem, de igazából kevés.

mit hallgattál legutóbb?
  • chhaya #88900
    Ha túljutok a holtponton, akkor eléggé felpörgök, csak pontatlan leszek. Szóval a kreativitás nagyjából működik, csak a precizitás elveszik.

Szoktál politizálni?
  • videobaby
    fura módon jól rakom össze a dolgokat fejben, de a lehető legegyszerűbb megoldásokra szakosodok olyankor. cserébe a koordinációm sínylődik és potyogtatom a kezemből a dolgokat.

te ?

• Calver
    mert kenu!
    amúgy szimplán mert ritka, és szép, szexi kis számok

ha hullafáradt vagy (ne sima fáradtságra gondolj, hanem mondjuk 30+ óra ébrenlét), kreatív vagy, vagy minden elmésséged elvész?
  • videobaby
    visszanéztem, jót nevettem :D nem szólsz, nem is veszem észre.

mitől akkora nagy kunszt tékelni? (de kajak sosem értettem mire ez a nagy éljenzés a tékre)
  • Calver
    beültem trónolni, nyitvahagytam a wc ajtót. ahelyett h felálltam volna (ok, jó okom volt rá), szétkaptam egy felmosót - lecsavartam a nyelét konkrétan - majd azzal berántottam az ajtót.

észrevetted, h az egyik legszebb ték épp az egyik legmegátalkodototabb, rohadék fajt dicséri a földön?
  • videobaby
    munkaszünetben menet közben pihentettem a szemem a folyosón.(egyenes szakasz, széles is kellően) néztek páran, hogy mennyire egyenesen tudok menni úgy is.

neked?