97994
-
#88549 Avengers. Nem volt rossz, de többet vártam a nagy hpye után. 9/10? Még képregényfilmek között sem, szerintem. 7-8/10.
Mondták már, hogy a nyugalmad/türelmed már már idegesítő? -
#88548 megközelítőleg minden képregényfilm. főleg azt imádom, amikor pl Avengers-t (6/10. talán.) egyesek lazán 9/10-re értékelik... 9/10? ok, képregényfilmeken belül korrekt, de ez olyan, mintha ő lenne a legokosabb Down-kóros - nem valami nagy érdem.
szerinted? -
#88547 Nekem is, a K-PAX a kedvencem, még A jövő kezdete is jóó.
Mi utóbbi idők indokolatlanul túlértékelt filmje(i)? -
#88546 hmmm... Amerikai szépség, Hetedik, L.A. Confidental... igen, nagyon, nagyon bejövősek
neked? -
#88545 Egészen jól elvagyunk, ha véletlen összetalálkozunk.
Tényleg, folytatom a Drizzt sorozatot szerintem. :D
Kevin Spacey filmjei bejövősek? -
#88544 khmm, khmmm
cyberpunk-al ki vagy békülve? (ha már tegnap jött ki a Shadowrun Returns: Dragonfall) -
#88543 Ezer éve. Kiállításokra néha betévedek, de sajna nem túlzottan köt le.
Milyen könyvet olvassak? (Szokásos dilemmám. :D) -
#88542 az ajtó előtt nyávognak, vagy odajönnek hozzám és egyértelműen hívnak kifelé.
mikor voltál múzeumban legutóbb? -
#88541 Alapvetően diplomatikus vagyok, nem szeretem a szélsőséges véleménynyilvánítást, és az sem célom, hogy a gondolataimmal megbántsak másokat. Persze akinek a világ fekete-fehér, annál semmit nem ér a gondos és árnyalt fogalmazás... És azzal szemben sem válogatom meg a szavaimat, aki folyton ki akar hozni a béketűrésből.
Hogyan jelzi a cicád, hogy ki akar menni? -
#88540 igen, ma kb ez a 4-5. eset, hogy valamit jól csinálok és rosszra javítom. lehet, ma még a fejemre esik egy zongora, vagy nem tudom, amilyen idétlen napom van.
igen, szeretek bizalmat szavazni mindenkinek. (bár van kivétel, mikor elsőre távolságtartó vagyok)
szeretsz diplomatikus válaszokat adni, vagy ami a szíveden, az a szádon? -
#88539 #88532 Ilyen Indesit. Jól írtad elsőre, a típus hosszú í. :)
#88535 Attól függ, mit követtek el ellenem, de alapvetően nem nagyon.
#88536 Vacsifűzés, egyelőre nem tudok másról...
Könnyen megbízol másokban? -
#88538 ja, rosszra javítottam :D -
#88537 na, ma semmi nem jön össze.
í* -
#88536 Ezt az elkerülés dolgot valahogy meg tudom érteni. :D
Nem mondanám. Nem érnek annyit az emberek, hogy bármit is érezzek irántuk. De amúgy se vagyok az.
#88532: Felültöltős, de a márkáját nem tudom, nem vagyok túl közeli kapcsolatban vele.
#88533: *í
Mai program? -
#88535 nem.
te? -
#88534 Általában én is, bár ha nagyon unom a megszokott utat vagy el akarok kerülni valakit, akkor szoktam másfelé menni.
Haragtartó vagy? -
#88533 ehh. i * -
#88532 akkor kérdés:
milyen típusú mosógéped van? -
#88531 Kedv- és helyzetfüggő. Suliba például mindig a legrövidebb úton megyek, mert még így is kések általában 5-10 percet. :D
Beelőztek. -
#88530 megszokottat szeretem. akkor nyugodtan mélázhatok, visz a lábam magától.
te? -
#88529 Nemtom, nem szeretek "leg..." dolgokat kiválasztani.
Egy adott helyre mindig ugyanazon az útvonalon mész, vagy szeretsz változtatni? -
#88528 6 betű. Az egyik leggazdagabb, legtöbb hatalommal bíró ember a világon, aki titokban egy önbíráskodó igazságosztó, aki azzal tölti az éjszakáit, hogy pusztakézzel veri agyon a bűnözőket.
Mely volt életed legboldogabb pontja? -
#88527 Soha nem szktam kutakodni,viszont presztizsből gyakran lopkodok jelszavakat.Mindenkinek tudom a jelszavait mindenhova,de soha nem olvasok el semmit.Ez magánszféra és gusztustalan dolog elolvasgatni más leveleit.Csúnya dolog.
Egy facebook csoport aminek tagja vagy?
Ha nincs facebookod:Ki az a filmszereplő,kitalált személy aki a legjobban hasonlít rád jellemben. -
#88526 volt rá példa, hogy papírt találtam mosás előtt zsebben, megnéztem mi az, hát nem épp rám tartozott a dolog, nem olvastam végig. akiknek tudom a mailját, azoknak nem a privátját olvasom, hanem a hivatalos részét. direktbe nem túrok zsebekbe, meg mit tudom hol még. ha tudni akarok valamit, inkább kérdezek. nem vagyok zugdetektív.
te? -
#88525 #88523 Előfordult néhányszor.
#88524 Van benne valami.
Szoktál kutatni más holmijában, ha nincs lebukásveszély? (pl. véletlen bejelentkezve maradt mail-fiókban leveleket olvasgatni, ilyesmik) -
#88524 univerzálisan mindenkire:
eze
tetszik? -
#88523 nem, mert minek, ha én magam jöttem rá, hogy marhaságot beszéltem. ha más világít rá, akkor sem.
(babonán alapul, biztos ismered te is, de mára tényleg illendőségből tesszük. :) idegesít is kicsit, hogy valaki eltüsszenti magát a részlegemben és 11 nő kívánja egészségére. ha napi 20x, akkor annyiszor. pedig tök taknyos az illető, messze nem egészséges.)
voltál már olyan helyzetben, hogy véletlen is hallottál valamit, amit nem kellett volna?
-
#88522 Nem.Csak egy igazán okos ember képes megváltoztatni a véleményét.Ehhez intelligencia kell.
Jellemezz egy képpel egy általad kiválasztott aktív tagot a kommentjei alapján. -
#88521 Persze, de szerintem ez illem, nem babona.
Akkor is kiállsz a véleményed mellett, ha már rájöttél, hogy nincs igazad? -
#88520 max az, hogy tüsszentéskor egészségére kívánom az illetőnek.
te is?
-
#88519 Ritkán látok, egy esetben emlékszem rá, hogy kívántam is valamit... Az megvalósult.
Van valamilyen babonád? -
#88518 van 4 olyan barátom/barátnőm, akik mellett mindig, minden körülmények között, csak mert róluk van szó. a többinél kb úgy, ahogy kedvem tartja, de azért valamit biztos tennék. (ugrómókus :D)
ha hullócsillagot látsz kívánsz valamit? -
#88517 utóbbi, nem vagyok kis ugrómókus, ha teszem azt valaki magának csinál szart, takarítsa is fel egymaga.
te? -
#88516 átvitt értelemben igen.
minden esetben kiállsz a barátod mellett, vagy hagytad már kaksiban? -
#88515 szeretek, de inkább a kifacsartabb verzióikat vagy elbaszottabb szólásokat.
jól tudsz nyávogni? -
#88514 megválogatva.
mivel megválaszotlad a kérdést, ezért új kérdés.
szeretsz közmondásokat használni beszélgetések közben?
-
#88513 maiak közül gackt, régiek közül nem is tudom. schopin talán.
neked? -
#88512 Nehéz lenne egyet kiválasztani.
Szereted a klasszikus zenét? -
#88511 yep
kedvenc zeneszerző? -
#88510 a macskafélék, egyes madarak, farkasfélék a toplistások. és néhány félmajom, maki, mert nagyon aranyosak, meg a mókusok.
vacsiztál már?