Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kéretlenül is adod a tanácsokat?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
te?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Tanulás közben szoktál szüneteket tartani, hogy leülepedjen a tudás?
A heavy cost. I pay it gladly.
701 új üzi. Volt valami érdekes?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Szeretsz sétálni?
mikor kaptál szurit utlojára?
Emlékszel mit álmodtál az éjjel?
A legszebb dolog, amit eddig kaptál?
halántékmasszázs segít a migrénen?
"The trees move. Do you not see it?"
te?
#86922: Grosse Pointe Blank (magyar cím szörnyû), Weirdsville, Freaky Deaky. mind viszonylag ismeretlen, mind elképesztõen jó. esetleg ha populárisabb is jöhet, Amerikai Szépség a kevés hibátlan film közé tartozik. vagy... Eternal Sunshine of the Spotless Mind. vagy... ennyi egyelõre elég szerintem <#hawaii>#hawaii>
(szerintem is jöhetne a tavasz😄)
szeretted a fekete-fehér filmeket? (chaplin, stan és pan, ilyenek)
#86916 Legényanya fent van youtube-on is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hiszel Istenben?
★★★★★
http://www.imdb.com/title/tt0268695/
nagyon hosszú, sok szálon futó történet. érdemes megnézni 😊
#86923 ? (most ezt dúdolgatom, gõzöm nincs, miért)
rég csináltam papírsárkányt, akkor sem a hivatalos verziót, csak hurkapálca és selyempapír/krepp papír szalagokkal. szépen repült 😄
tavaszi szél vizet áraszt?
The Man from Earth ?
Nem akarsz inkább te ajánlani nekem filmet? 😄
te? / #86920
milyen az?
#86918: Exam jó, The Lost Room... uhh. környezetemben szinte mindenkinek tetszett, amíg el nem kezdtem nekik sorra mutogatni a nagyobbnál nagyobb lyukakat és szép lassan ici-pici darabkákra tépni. nem szerettek érte <#gonosz1>#gonosz1>
Szoktál lementegetni magadnak a gépedre képeket, vagy nem, mert minek?
#86916 Nem, nem nézek túl gyakran filmet, ritkán kötnek le. Néhány igen... Ha még nem találtál néznivalót (és esetleg nem láttad, amit kétlek 😄) akkor ajánlom szeretettel Az elveszett szobát, vagy a Vizsgát, vagy...
...mindegy is, mert beelõztek.
#86915 igen, de viszonylag kevés alvásigényem van (tudod, ki sokat alszik, keveset él-na nem, csak tényleg elég 6 óra is, ha nincs annyi, az sem vészes jó ideig).
ha ezeken vacilálsz, akkor riddick.
tudsz röpképes papírsárkányt csinálni?
egyenlõre +1, Michael Clayton, Riddick, és Ender's Game között vacillálok... meg Grand Piano piszkálja buksimat, mert Cusack, de tudom h szar lenne <#fejvakaras>#fejvakaras>
asszem 4 távirányító van szétszórva/fiókokba elrejtve
itteni filmes topicot szoktad nézegetni/írni is bele esetleg?
#86912: Van pár. Többek között kórház és suli. Meg fel is kéne kelni, mostanában nem nagyon megy. 😄
Szeretsz aludni?
legényanya
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=3606
vizesnyolcas
utóbbi a jobb 😊
#86911 ?
neked?
#86908: válaszolni akartam ám #86905-re, csak totál kimaradt. elsõ kettõt láttam, kalózkodáshoz most valahogy nincs hangulat. másikba emlegetettekbõl meg elsõ kettõt nem vágom, utolsótól nem voltam elájulva
#86909: ez piszkálja nekem is a csõrömet (Scorsese? DiCaprio? jó hogy!), de nincs 720p :C
megkeresem honnan jöttek elõ a hangyák a konyhában, fõzés, munka. ennyi a tuti.
hány távirányítótok van?
Film, film, film... A Wall Street Farkasa címû alkotáson gondolkodom mostanában. Esetleg megnézhetnéd, aztán elmondhatod, hogy megéri-e. 😄
Holnapi program?
amiket javasoltam filmek nem jó egyik sem, te válogatós filmezni akaró 😄? de válogatós valaki 😛 akkor nézd meg a vizes nyolcast, vagy a legényanyát. vagy a zimmer ferit.
ha fekve olvasol valamit, akkor hason, vagy hanyatt fekszel inkább?
téged?
off: mûfaj kb mindegy, sírós drámákon kivételével abszolút mindenevõ vagyok.
#86904 Ja ilyen szintû dolgokban nekem is megy egyszerre többfelé. 😄 A komolyabb dolgoknál viszont igyekszem kerülni.
Idõsebbnek vagy fiatalabbnak szoktak nézni a korodnál?
#86901 pl. 3 beszélgetés szimultán cseten (nem fölös tracssparti, hanem munkaügyi megbeszélés), miközben a barátnõd lelkivilágát ápolod (aki épp akkor esik be hozzád) bánatsütizés közben meghallgatva a legújabb fejleményeket valami világrengetõ dologban, de kapsz hívást is-intesz a barátnõdnek, hogy folytassa a szóáradatot, mert figyelsz-, hogy azonnal keress ki az illetõnek egy tervet amit elõtte segítettél neki összeállítani, de volt annyi esze, hogy elszórja a világba és félig meg is vagy vele, mire a vezetékes megszólal és a fõnököd közli, hogy nem mehetsz szabira, de ez neked nem fog tetszeni, hát elmagyarázod neki, hogy próbáljon ellene tenni, mikor már be van írva. és még így sem kevertem el a csetablakokat és a hízelgõs macskám is meg lett szeretgetve. (a kávém lett csak elodázva, arra már nem volt elég kezem és szám).
a másik jó dolog, amikor 3 gyerek hány, lázas, szaladsz egyiktõl a másikig, tea, víz, lavór, kinek mi kell, de a leves ki akar futni, a macska be akar jönni egy levadászott rigóval, egyik kérdez, másik közli, hogy kiöntötte a vizet a párnára és még a postás is hozott egy hivatalos levelet. ezzel is el lehet bírni 😄
szupernagyi beájulna? 😄
szerinted?
Mi az a 6 dolog, amire egyszerre ugyanolyan minõségben lehet odafigyelni? 😄
nekem fejfájás, fáradtságmentes idõszakban 4-6 dologra való figyelmem van úgy, hogy mindegyiknél érdemlegesen benne is vagyok. fáradtság/betegség/havi.. ezt redukálja akár 0-ra is annyira dekoncentrált tudok lenni.
szárazvirág díszítésként tetszik?
Van olyan tevékenység, amibe annyira bele tudsz mélyedni, hogy teljesen kizárod a külvilágot?
amúgy attól függ, h milyen szintû koncentrációt igényel. neten céltalan böngészés? simán. pár soros szövegek elolvasgatása? röhögve. viszonylag összefüggõ szöveg olvasgatása vagy rövid kommentek írása? megoldható. wall-of-text olvasgatása vagy rendes, kibontott szöveg lefirkantása? esélytelen. 3 dolog nem szokott lenni, szimplán mert soha nem szokott lehetõségem lenne 3 dolog között megosztani a figyelmemet.
te?
wippy tényleg jó.
én is csak azt, hogy mikor kell bevenni. mellé még az összetételét.
3, vagy több dologra tudsz figyelni egyszerre úgy, hogy mindnél érdemben ott legyél?
Te?
krémlevesnek, amúgy megeszem, de a karfiol jobb.
#86892 ?
#86890 jobb, de ez azért, mert bal kezes vagyok és így érzem magam jól. menet közben is azt szeretem, ha bal oldalamon van a másik személy.
én pici helyet foglalok alváskor, nem szoktam letúrni senkit. (vagy lehet, hogy eleve én vagyok a gyengébb😄)
gyógyszereknél elolvasod a tájékoztatót?
Ha szembõl nézzük az ágyat, akkor a jobb oldal az enyém. De nem én akartam így, nekem teljesen mindegy. 😄
Szereted a brokkolit?
te? és átgázolsz-e a másikon?