97993
-
#88868 nem.
felnőttnek tartanak/tartod magad? -
#88867 Még ma! (Na Calver, ma este se lesz pisilés.)
A nők nem bírják a piát. Persze, eggyel se találkoztam még, aki beismerte volna. Aztán mindig jöttek a nagy pofára esések... :D -
#88866 Ez függ egy-két dologtól. Jelenleg egy időzített bomba vagyok. És ha van olyan, hogy isten, vagy sors, akkor az nagyon a robbanásra játszik.
Szereted a tűzijátékot? -
#88865 Nem igazán - túl sokat kell fogyasztanom, hogy érezhető hatása legyen... így nem is érdemes nekiállni, kész anyagi csőd. Irigylem azt, aki egy pohár pezsgőtől már becsiccsent. Pedig nem is iszom gyakran, egy kezemen meg tudom számolni, hogy egy évben hány alkalommal.
Mikor lesz visszatéve az a kérdezős bigyusz a fejlécbe?
És beelőztek, de Calvernek aktív marad a kérdés :D) -
#88864 szerintem robbanékony vagyok, a környezetem szerint hihetetlenül nyugodt, szóval... tudja a tököm.
téged? -
#88863 persze, nem bántjuk egymást. én is békén hagyom őt, ő is engem.
(hajrá :D)
hamar kihoznak a sodrodból? -
#88862 hetek óta le akarok pisálni egy rendőrautót - benne ülő rendőrökkel, természetesen - majd sikeresen elmenekülni a helyszínről, de az istennek sem akar összejönni, túl jó környéken lakok.
ki vagy békülve az alkohollal? -
#88861 [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059845042&no=88845]#88845[/URL]
neked? -
#88860 nem igazán, ahhoz meg kell dolgoznia az illetőnek, hogy direktbe szétcikizzem a fejét.(akkor is sajnálom szegényt általában)
(megnevettettél :D)
esti program?
-
#88859 hátööö... muszáj magamat mások kárára szórakoztatni (és általában sikerül is)
te mennyire vagy ilyen? -
#88858 nem tudom, én csak olyanoktól kaptam a virágokat, akiket szeretek, a munkahelyi meg olyan, hogy kap mindenki, így ott sem kínlódtattam a főnökömet. max a puszi után megmondtam neki, hogy a borotva igen hasznos termék a ffiaknak, feltéve, ha használják is.
mindig muszáj valami csínt elkövetni? :D -
#88857 mínusz egy tetszőleges "szerinted" -
#88856 szinte csak lakáson kívül voltam
szerinted mi a legkreatívabb módja szerinted az emberekkel szórakozásnak, ha az ember valami oly' ártatlan dolgot művel, mint nőnapon rózsát osztogat? -
#88855 hajlamos vagyok mások ostobaságára elég egyértelmű nemtetszéssel reagálni, és - bár ezért nem vagyok annyira oda, de kurvára nem tudok vele semmit kezdeni - villogtatni saját hatalmas intellektusomat. előbbi annyira nem zavar, utóbbi... meh.
neked? -
#88854 ha nem hagyom rá a másik félre az akaratát, vagy ő nem hagyja rám az én akaratomat. (belemászunk egymás intimszférájába)előfordul, olyankor lehet visszakozni. a másik, amikor azt hiszi, hogy jobban tudja mi van a buksimban, mint én magam. attól eléggé be tudok gurulni.
voltál ma lakáson kívül?
-
#88853 Szerintem sem korfüggő. Inkább azon múlik, hogy a két ember felkészült-e rá, anyagi és érzelmi szempontból egyaránt.
Mi a leggyakoribb konfliktusforrás, ami miatt általában veszekszel vagy veszekednek veled? -
#88852 kell hozzá olyan férfi, akinek érdemes szülni. nem annyira korfüggő, kettőn múlik.
szerinted? -
#88851 Eléggé gyakran,de ezek egészséges nézeteltérések.
Hány éves korodban vállalnál gyereket?Vagy a megfelelő pártól függ? -
#88850 általánosságban: pénztárcája. nem kommentelném.
szerintem: egészséges mértékű ego, nem vinnyog, nem siránkozik, nem hiszi, hogy mindenkinél okosabb, erősebb. viszont, lehet rá számítani, képes megvédeni a másikat, kiáll barátai, családja mellett. nem akar önigazolásként másokat leigázni a hülyeségeivel. tud bocsánatot kérni, tud békülni. irányítja a kedvesét (ha van), de nem megszállottja a másiknak. értelmes módon törődik a külsejével, nem egomán hülye. van problémamegoldó képessége, ha családot alapít, akkor el is tarja. felelősséggel végzi a munkáját, tudja a párja, hogy mindenben számíthat rá. nem hárítja, nem szórja a kedvesére a dolgokat, ha neki épp kényelmetlen, vagy lusta rá. tesz erőfeszítést. olyan, akihez érdemes odabújni. nem kicsinyes, kinőtte a gyerekkort mentálisan is( nem hisztériázik a semmin és nem másokat lekicsinyelve akarja bizonyítani, hogy mekkora klassz egyed). nem feltétlen a divatos alfahím kategória az. sőt. a nyugis, kedves, férfi sokkal inkább férfi, mint az, aki saját magát állítja be menőnek, miközben csak nyafogni képes leginkább. nem a dolgaival büszkélkedik, hanem elég erős a válla ahhoz, hogy segítsen a terheket cipelni, de ezért ne akarja fényezni a glóriáját, mert ténylegesen ez a dolga.
milyen gyakran keveredsz nézeteltérésbe a rokonaiddal?
-
#88849 Az nagyon rossz,van hogy másodpercek alatt elfelejtek dolgogat.Elindulok a konyhába vmi miatt,meglátok mást stb.....visszamegyek a szobába elfelejtve a dolgot.
Mi tesz férfivá egy férfit?Fejtsd ki,hogy általánosságban és szerinted. -
#88848 Attól függ, hogy mit értesz vadhús alatt. (Írd be Googlebe, és nézd meg a képtalálatokat. :|)
Milyen a rövidtávú memóriád? -
#88847 Nemtom a nevét, csokis piskóta csokis krémmel a tetején, meggydarabokkal.
Szereted a vadhúsból készült ételeket? -
#88846 nem szoktam annyit inni. nagyon ritkán iszok alkoholt.
kedvenc sütid? -
#88845 Nőnap alkalmából beiszogatunk este a haverokkal.
Mikor voltál utoljára illuminált állapotban? -
#88844 mindegy, csak számomra kedves illető köszöntsön fel.
mai program? -
#88843 Vérfarkas. (tegnap asszonnyal sikerült elkapni az Alkonyat második részét a Cool-on.)
A nőnapot vagy a valentin napot tartod többre? -
#88842 Csak finoman, ha nem akarom, hogy túl nagyot koppanjon az illető.
Milyen állat lennél, ha választhatnál? -
#88841 Csak nagy ritkán.
Tudom, csak húzlak. :P (Másfelől meg, nem számít, mert így is úgy is meghal. Ahogy mindenki más.)
Szereted összetörni mások illúzióját? -
#88840 A szép dobozokat elrakom. :D Amúgy nem ugyanaz, mert a növény élőlény, a doboz meg egy tömeggyártott kartonpapír vagy műanyag.
El szoktad olvasni a vásárolt élelmiszerek összetevőjét? -
#88839 Ki is lehet szárítani a virágokat. :)
Csak 1-2-vel. De engem nem nagyon érint, mert se az állatokat se a növényeket nem bántom.
És akkor ne vagy szomorú, mikor elfogy a csoki, és ki kell dobni a dobozt? :P -
#88838 Csokinak. Pontosabban az ehető dolgoknak, tegnap pl. sütit kaptam. :D A virágnak is örülök, mert szép... De úgyis elhervad, és szomorú leszek, amikor ki kell dobni.
Tisztában vagy azzal, hogy a hazai növények-állatok közül mi védett? -
#88837 Ha rajtam múlik, akkor, amikor tönkremegy.
Minek örülsz jobban, a csokinak vagy a virágnak? -
#88836 #88834 Köszönjük. ^_^
#88835 Nemtom, emlékeim szerint mostanában nem ment tönkre semmim.
Milyen gyakran cseréled a telefonodat? -
#88835 köszönöm szépen, kedves vagy
táp az asztali gépben.
neked? -
#88834 Igen,bár egy kicsit fázok.
Milyen elektronikai eszközöd ment tönkre legutóbb?
Boldog nőnapot videóbabynak és chhaya-nak.
-
#88833 igen, volt, amit ki is szedtem.
#88831 fél7-kor, kb 5 órát aludtam.
nálatok is kellemes tavaszias idő van?
-
#88832 8 után nem sokkal. Olyan 7 órát.
Szoktad a varrataidat piszkálgatni? -
#88831 10 előtt nem sokkal.
Te? Mennyit aludtál? -
#88830 munkahelyen a főnöktől és egyesektől muszájnak érzem, azok nem fontosak. ismerősöktől, rokonoktól, akik akár virtuálisan, telóban, személyesen felkösznötenek, azok fontosak.
mikor keltél ma? -
#88829 Egyelőre csak virtuálisan. Tegnap volt személyes, ma is lesz, meg valszeg hétfőn is melóhelyen.
Fontosak számodra az ilyen köszöntések?