97992
-
#88907 Megváltoztatom a világ hatalmi rendjét.
Neked? -
#88906 Amikor van egy jobb akkor kiteszem azt.A jelenlegi már majdnem 7hónapja fent van.
Éjjeli program? -
#88905 Van egy plüss delfinem.
Milyen gyakran cseréled a profilképed Facebookon? -
#88904 Gyorsan elmúlt, mintha semmit nem csináltam volna, tök fura. :O
Vannak még a szobádban plüssök? :3 -
#88903 Leginkább a középútra törekszem.
#88876: Majd megnézem mit tehetek.
Milyen volt a mai napod? -
#88902 Parov Stelar-t.
Erősen fűszerezel vagy csak lájtosan? -
#88901 nem a szívem csücske az a téma, nem is értek hozzá. van némi összképem, de igazából kevés.
mit hallgattál legutóbb? -
#88900 Ha túljutok a holtponton, akkor eléggé felpörgök, csak pontatlan leszek. Szóval a kreativitás nagyjából működik, csak a precizitás elveszik.
Szoktál politizálni? -
#88899 fura módon jól rakom össze a dolgokat fejben, de a lehető legegyszerűbb megoldásokra szakosodok olyankor. cserébe a koordinációm sínylődik és potyogtatom a kezemből a dolgokat.
te ?
-
#88898 mert kenu!
amúgy szimplán mert ritka, és szép, szexi kis számok
ha hullafáradt vagy (ne sima fáradtságra gondolj, hanem mondjuk 30+ óra ébrenlét), kreatív vagy, vagy minden elmésséged elvész? -
#88897 visszanéztem, jót nevettem :D nem szólsz, nem is veszem észre.
mitől akkora nagy kunszt tékelni? (de kajak sosem értettem mire ez a nagy éljenzés a tékre) -
#88896 beültem trónolni, nyitvahagytam a wc ajtót. ahelyett h felálltam volna (ok, jó okom volt rá), szétkaptam egy felmosót - lecsavartam a nyelét konkrétan - majd azzal berántottam az ajtót.
észrevetted, h az egyik legszebb ték épp az egyik legmegátalkodototabb, rohadék fajt dicséri a földön? -
#88895 munkaszünetben menet közben pihentettem a szemem a folyosón.(egyenes szakasz, széles is kellően) néztek páran, hogy mennyire egyenesen tudok menni úgy is.
neked?
-
#88894 ha láthatatlanná válnál, vak is lennél egyben :C
úgy nem az igazi. vakság nélkül? csak akkor, ha a megérintett tárgyak is láthatatlanná válnak
legimpresszívebben lusta cselekedeted elmúlt időszakbók? -
#88893 1x kipróbálnám :D kiskoromban álmodtam olyat.
te? -
#88892 Nem hiszem, szerintem hamar megzakkannék, ha belelátnék az emberek gondolataiba.
Na és láthatatlanná válni? -
#88891 nem, szerintem kisstílű inkább.
jó lenne gondolatolvasónak lenni? -
#88890 Ha őszülni kezdek, akkor valószínűleg fogom festetni, addig nem szándékozom.
A káröröm a legszebb öröm? -
#88889 alvástól, vagy tánctól.
tényleg fincsi a kenyérlángos.
(szerintem nézz szét jobban abban a korosztályban, mert tévedsz)
ha kopaszodnál leborotváltatnád a fejed teljesen? / festetnéd a hajad, ha őszülnél? -
#88888 szerintem nagyon aranyosak.
#88886 ?
-
#88887 még nem ettem, de ha a netre hallgatni lehet, finomak.
pont ezek kizárására mondtam, h 40-60
mitől térsz magadhoz, ha hullafáradt vagy? -
#88886 nem kevered össze a cigányokkal? mert szerintem marha nagyot tévedtél.
kenyárlángost szereted?
-
#88885 #88882 Nem szeretem.
#88883 Furcsa, én pont aranyos kerek fejű néniket szoktam gyakrabban látni. :D
Mit gondolsz a... mondjuk a delfinekről? :D -
#88884 ki vagyunk békülve
kérdés pedig legyen akkor #88878 -
#88883 #88880, #88881: arra, hogy a magyar nők igen nagy része ahogy öregszik, egyre inkább elkezd hasonlítani egy lóra. vagy egy kis réteg, aki "elegánsan" öregszik meg, egy kicsit nagyobb, akiknek szimplán "szétesik" az arca, de a nagyban domináns a nyihogás -
#88882 nagyon szeretem, de rég nem ettem.
te? -
#88881 Nem nagyon értem, mire gondolsz? (2:1) -
#88880 mire gondolsz mintának? -
#88879 Háát az salátafüggő. :D Kefirt, tejfölt, natúr joghurtot egyaránt szoktam használni, mikor mit csinálok épp.
Szereted a lángost? -
#88878 leginkább nyúl inkarnációmmal tejtermékeket amúgy is általában kerülöm, ami egyszer már az életemre tört, azzal nem haverkodunk
észrevetted már, ha a magyar nők 70-80%-a ugyanazt az öregedési mintát követi? (gondolj 40-60 közé) -
#88877 tantárgyam volt, muszáj volt. még emlősöket is kellett, pl. nyuszikat. elsírtam magam, mikor a fiúk kivitték tarkón vágni és hallottam a sírásukat.
salátát tejföllel,vagy joghurttal szoktál enni inkább?
-
#88876 elvileg valami sima kis html cucc volt, egy lenyíló menü, bár szerintem volt ott js is. tippem sincs. plusz ki is kellene tölteni, mert valaha 27 v. mennyi kérdés volt benne
#88875: nem, és nem is nagyon akarok
te? -
#88875 bonctant és más szakmai tárgyat.
boncoltál már állatot? -
#88874 Nem, mert fejletlen a jelenlegi technológia, és szerintem kb semmi élvezetes se lenne benne.
Biztos nem volt jó a matektanárod.
Mit tanított a kedvenc tanárod? (Már ha volt kedvenc.) -
#88873 nem. de lenne olyan személy, akit felküldenék a tejúton kívülre.
te? -
#88872 Utáltam. Meg minden mást is, amiben számok vannak.
Ha elérhető áron lenne, kipróbálnád az űrutazást? -
#88871 #88869: Milyen kódot eszik meg SG? Talán még én is össze tudnám dobni.
Igen. Gimiben sokat gondolkodtam rajta, de aztán rájöttem, hogy nem fizetik meg őket. Aztán egyetem mellett sokszor korrepetáltam matekot, jó érzés volt. (Csak néha kaptam agyvérzést 1-2 súlyosabb esetnél.) Még most is szívesen lennék egy korrekt fizetés mellett, mondjuk egyetemen vagy gimiben.
Szeretted a matekot? -
#88870 #88868: Nem, de hatékonyan csinálok úgy, mintha az lennék. :D
#88869 Minden világos... nagyjából. Nem tetszik ez a dolog. :D
Lennél tanár? -
#88869 ha valahonnan elő tudom keríteni :)
régi hg kitörölte, nem tudom neki megvan-e a forrás, de ha meg is van, kétlem, h velem vagy bárkivel is megtenné a megosztás hatalmas szívességét. előtte lévőnek írtam, de ő pár hónapja nem lépett be... web archívumban is próbáltam megkeresni, de sg félúton letiltotta archiválást. és h miből áll egy ilyen menü összerakása, na arról meg fingom sincs :C
alkoholosra: világos szem-bőr-haj? melatonin-hiányos rohadékok az alkoholvedelők felsőbbrendű faja (kár h perpill két *pohár* sörtől spicces vagyok)
és többszörösen beelőztek -
#88868 nem.
felnőttnek tartanak/tartod magad?