97988
-
Bebut #97185 Remélem megtudjuk, de caak kiscsaládban?
Előítéletes vagy? -
#97184 Szamos-trüffel csoki
Megünneplitek a születésnapodat? -
#97183 Ember tervez, koronavírus végez... Inkább nem, úgy kisebb a csalódás, ha nem jön össze.
Melyik a kedvenc tortád? -
kamionosjoe #97182 Attól függ mi az a dolog és mennyibe kerül, apróságokat nem szoktam annyira megnézi.
Idén tervezel valami nyaralást? -
Bebut #97181 2
utánajársz a dolognak mielőtt megveszed? -
#97180 Szlovákia, Ausztria, Németország, Franciaország, Olaszország, Kina, Japán
Hány idegennyelven beszélsz? -
boleron1 #97179 Nem vagyok nagy gyümölcsös, némely almát kedvelek, epret, banánt szeretem, narancsot, mandarint, szilvát nem szeretem, görögdinnyét sem, a sárgadinnyét megeszem, ha épp kedvem tartja. Meg szeretem a madár ringlót, itt-ott az utak mentén a városban lepotyognak a fákról, és rengeteget lehet összeszedni belőle. Nem is tudom, miért nincs gazdája ennek a termésnek, aki piacra vinné. Irtó finom.
Milyen külföldi országokban jártál, nyaraltál már?
-
#97178 Hallottam már róla, de sose kerültem kapcsolatba vele.
Kedvenc gyümölcsöd? -
boleron1 #97177 Értettem,köszönöm. -
#97176 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt a lényeg az, hogy az utolsó kérdésre válaszolsz és felteszel egy kérdést, amire majd más válaszol és feltesz egy újabb kérdést... Stb... -
boleron1 #97175 Nincs, nem volt és nem is lesz mobilom.
Ismered a Honfoglaló játékot?
-
boleron1 #97174 Sosem lehet tudni. Molyt nem lehet behurcolni....főleg takarítás után, hiszen nem él a földön, szőnyegen.
Youtubon több csatornát is szívesen látogatok, olyan témakörben, amik érdekelnek. Filmek, dokufilmek, interjúk, zene, töri, politika, sport,humor, a közhelyes, locsogó, értelmetlen zagyvaságokat nem nézem.
Láttál már kecskéket fán? -
Bebut #97173 Csak shudoku, vagy egyéb logikai játék.
Ismered a quiznightot? -
#97172 Nem, és arra is rá kellett keresnem, hogy pontosan miféle jószág ez.
Szoktál valamivel a telefonodon játszani? -
kamionosjoe #97171 Nincs kedvencem kb. 35-40 csatornát követek és össze-vissza nézem őket. Nemrég találtam egy érdekeset Szili Furgonnal Vlog, azt néztem mostanában.
Láttál már Nutriát? -
#97170 Behurcolod. A por nem alakul át élőlényé.
Melyik a kedvenc youtube csatornád? -
boleron1 #97169 Egy egészséges, nem nyirkos, tehát száraz, -10C fokos hideg elkelne, az jót tenne a baciknak és vírusoknak is, és nem olyan a hidegérzet, mint a -5C fok, amikor nedvességtartalma miatt fél óra alatt is átfázhat valaki.
Hogyan lesz egy lakásban összeporszívózott pormennyiségből moly? -
#97168 Nem unnám, bár lehet, hogy azért gondolom így, mert tavaly sem voltam rákényszerítve meg most se. Ugyanúgy élek, mint eddig, csak még jobban. A maszk azért sokszor zavar.
Szeretnéd, ha havazna vagy inkább tavaszt szeretnél? -
Zsombor99 #97167 Minket szerencsére messzire elkerült, még a leghalványabban se szagolt meg minket.
Unod-e már a folyamatos otthon létet? -
#97166 Tudtommal nem.
Te? -
kamionosjoe #97165 Anyu főz minden nap, én magamnak reggelire vagy vacsira szoktam csinálni valamit néha. Rendelni csak pizzát szoktam.
Túlestél már a koronavírus fertőzésen?
-
Zsombor99 #97164 Mi itthon csak vasárnap főzünk, többi napon a Balaton Futártól kapjuk a kaját éthordókban, az előző hét végén leadott rendelés alapján, nekünk ez így bevált.
És te? -
Bebut #97163 A motoros ruhámat mondanám. Sárga kabi, fekete gatya.
főzöl vagy rendelsz? -
#97162 Nem nézek sportot. Barátom focit néz, úgyhogy valami meccset hallgattam háttérzajnak, ennél többet nem tudok felmutatni. :D
Hogy néz ki a kedvenc ruhadarabod? -
kamionosjoe #97161 Richard Jewell balladája című filmet.
Milyen sportmérkőzést néztél utoljára? -
#97160 Édes fehérbor, de ha nem muszáj, inkább egyik se.
Milyen filmet néztél utoljára? -
Bebut #97159 Hú már nagyon rég. 10-15éve.
sör vagy bor? -
#97158 Nem. Majd, ha a miénket iktatják megnézem.
Mióta sg-zel? -
#97157 A 911-et. A filmekben is mindig azt hívják.
Nézted az elnök beiktatását? -
kamionosjoe #97156 A 112 segélyhívót.
Te kit? -
Bebut #97155 Semmi,
Kit hívsz fel először, ha történik veled valami? -
#97154 Néha a macskámat annak számítom, igazit nem.
Te? -
kamionosjoe #97153 Nekem mind1, akármelyik lesz beadatom.
Tartottál már valamilyen vadállatot otthon? -
#97152 Hamvasztás.
Melyik Covid vakcinát preferálod, a nyugatiakat vagy a keletieket? -
kamionosjoe #97151 Igen, két cukor, tejjel.
Saját temetésedre hamvasztást vagy koporsós temetést szeretnél? -
#97150 Laptop.
Kávézol? Hogy iszod? -
Bebut #97149 Pénzt.
Milyen eszközről sg zel? -
kamionosjoe #97148 Egy tankönyvet GKI vizsgához kb. 3 évvel ezelőtt.
Gyűjtesz valamit? -
Zsombor99 #97147 Az idei első alkalommal rendesen félreírtam az évszámot, mivel angol szövegbe kellett, és ugyebár az angolok úgy mondják az évszámot, hogy "twenty-twenty-one", és persze, hogy ezalapján elsőre "20201"-nek gépeltem! Naná, hogy csak utólag tűnt fel...
Mire számítasz az idei évben? Szerinted idén már végre vége lehet az "itthonlét kényszerének"?
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2021.01.11. 07:43:41 -
#97146 Az izoláció felerősődése. És ezzel kapcsolatos a félelmem is, hogy az emberek közötti elidegenedés csak mélyülni fog.
Milyen könyvet vettél utoljára?