Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Csak ha lassan mondom. :D

Harry Potter következõ része, két Salvatore könyv és Harper Lee, aki nem volt a listán.

Volt már halálközeli élményed?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
nem, mert összeakad a nyelvem :D eleve lassú beszédû vagyok, de azt tudom gyorsan is csinálni :D
(milyen könyvet kerestél?)

jól szoktak a nyelvtörõk sikerülni neked?

chhaya
#88342 Ilyenkor rá szoktam vágni, hogy "ügyes vagy és büszke vagyok rád", függetlenül attól, hogy ki mit mond... Fõleg, amikor nem tudom, mirõl van szó pontosan. :D

Szoktam figyelni õket, ha már ott császkálnak körülöttem, de fõleg csajokat (haha) és ruha-cipõ-hajviselet ötletek gyûjtök. Illetve a hajléktalanokat lesem, és pucolok arrébb, ha meglátok egyet.

#88343 Kellemesen... Nyugi volt a munkában, könyvtárban megtaláltam azt, amit kerestem, itthon is minden szép és jó.

Szoktál hadarni?

videobaby
amekkorát elbírsz :D gratula :D

videobaby
óhatatlanul is. bár leginkább nem õket figyelem, inkább csak lesek ki a fejembõl és erre a mozgás pont jó eszköz. valamit nézni kell... de azt nem tudnám megmondani, ki mit csinál, ha nem túl kirívó dolog (pl megüti a gyerekét, vagy valami hasonló).

hogy telt a napod?

Calver
ööö... annyira nem, nagyon unatkoznom kell ahhoz, h elemezni kezdjem a körülöttem lévõket

te?

alternatív kérdés: mekkora e-peent lengethetek, ha ma eddig tagpro-ban 12 játékból 10-et megnyertem, és tettem ezt zsinórban? <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

chhaya
Ha jönne a komplett családom és az összes ember, akit amúgy szeretek a közelemben tudni... :D Amúgy nem szívesen, de a nonstop nyarat itt helyben támogatom.

Szoktad az utcán csak úgy (pl. buszra várás közben) az embereket figyelni?

Calver
valami kellemes hõmérsékletû és kulturálisan hozzám közel álló helyre ezer örömmel, mert a tököm tele van már a téllel és a hideggel

te?

chhaya
Van egy aranyos pici anyajegy a járomcsontomon.

Elköltöznél külföldre véglegesen?

videobaby
persze.

van anyajegy/szemölcs az arcodon?

BRAT
igen.

te?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Calver
yup, de jobb szeretem eredeti helyén tartani

#88332: azt hiszem az lesz a nyerõ, trailer jónak tûnik

The Protectornak: hogy tetszik az új topicszabályzat? <#gonosz1>

mindenkinek: látogatsz sg-n kívül másik fórumot?

The Protector
Nem,csak adtam.

Te adtál már vért?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fresh Duke
Csak egy dologra vágyom. De az... nem számít...

Kaptál már vért?

A heavy cost. I pay it gladly.

chhaya
Szombat.

Ha három kívánságod lenne, mint kívánnál?

Fresh Duke
Én mindig a kedvelt színészes dolgokra voksolok. Sokszor nem egyezik az ízlésem az átlagéval, illetve ritkán csalódik az ember a kedvenc színészeiben.

Melyik a kedvenc napod a héten?

Fresh Duke
Néha igen, de ez elég ritka.
Nekem általában azok a filmek szoktak bejönni, amik valós történeten alapszanak. A könyv adaptációk se szoktak általában rosszak lenni. De például egy Alkonyatot akkor se néznék meg, ha vallatni akarnának...

Off: Az olvasásról alkotott véleményem.

És valaki beelõzött.

Calver
van h igen, és ki is rakom, vagy h csak felkapok valamit a földön/fotelon lévõ ruhakupacból <#bohoc>

mit nézzek inkább, rommá istenített filippínó akciófilmet (On the Job) vagy szex-shopos komédiát általam nagyon kedvelt színészekkel (Cusack, Emma Roberts)?

chhaya
Ja, mondjuk ez is igaz, nagyon sok jó könyvet csúful elcsesznek a megfilmesítéskor... Egyszerûen egy több száz oldalas szövevényes cselekményt nem lehet bezsúfolni másfél órába úgy, hogy azt a történet ne szenvedje meg. :| Pl. a Golden Compass akkorát bukott, hogy a többi részét le sem forgatták, a könyv trilógia viszont baromi jó.

6:40-kor kelek.

Elõre megtervezed, hogy milyen ruhát veszel fel másnap?

Calver
nincs, mindenevõ vagyok

#88326: még tippem sincs

#88325: nekem egyetlen bajom, h csomószor könyvadaptációknál a levegõben lóg egy rakás szál... pl Filth-bõl is sok helyen baromira hiányzott háttérinfó (ami tvtropes alapján könyvben benne volt), vagy It's Kind of a Funny Story (ami mellesleg ki-be-baszottul jó) is rendelkezett egy rakás kidolgozatlan szállal... mindkettõnél menet közben sikerült rájönnöm, h ja mert h ezek könyvadaptációk.

és kisregényírás közben beelõztek

videobaby
jó, kinget a süketnéma-vak is kiszúrja :P
nyálcsurgós-könnyes vackokon, poreszen kívül nem bánok semmit. a sci-fi-fantsy eléggé tudom szeretni. meg amiben állati szereplõk is vannak.

#88326 ?

videobaby
moly
tess pl.
nem, mert eléggé átírogatják. inkább csak utána szokott olyan sejtésem lenni, hogy mintha...aztán rákeresek, vagy inkább megkérdezek valakit, mert lusta vagyok dúrni a netet.

mikor tervezel kelni holnap? (ma-.-)

chhaya
Nem hivatalos infó, csak saját tapasztalat... Ha látok valami jó filmet, az jó eséllyel már régebben megjelent könyv formában... Elõfordult már nem egyszer, hogy kiszúrtam filmnézés közben a könyv íróját, pedig nem olvastam elõtte az adott könyvet, csak olyan jellegzetes volt a stílusa (Stephen King :D).

Mi a kedc mûfajod filmek terén?

Calver
nem vágom õket, és az indiánokat amúgy is megöli az... ööö... valamilyen himlõ, nem jut eszembe most a neve.

#88320: ez az infó honnan?

észre szoktad venni filmnézés közben, ha az aktuális film könyvadaptáció? (feltételezzük, h úgy ülsz le elé, h ezt nem tudod)

videobaby
én a nevemet tudtam "leírni", de inkább csak az alakzatokat figyeltem meg. én is a suliban.

melyik indiántörzshöz tartoznál, ha választhatnál?

chhaya
Nem, a suliban tanultam meg.

Te?

videobaby
ha pontozásra gondolsz ilyen-olyan filmes portálokon, akkor igen. de az is tény, hogy a nekem tetszõ filmek elõbb tényleg könyvben voltak. (így is igen :D)

tudtál írni/olvasni, mielõtt iskolába mentél volna?

chhaya
Ritkán, de szoktam.

Tudtad, hogy a legtöbb jó filmet könyv alapján készítik?

videobaby
szoktam, nálunk manhattan van, nagyon fincsi.
(elsõ 50 randi szuper film tényleg. engem az lepett meg, hogy ott nem buggyant alakot játszik)
a dogmát még nem is láttam. jónak néz ki.

természetfilmeket szoktál nézni?

Calver
van... egy. mégpedig a Dogma. legalábbis én ennyit tudok. egyesek szokták emlegetni még az Alien-t, de... Ripley karaktere lehet h sok segget szétrúg, de háromdimenziósnak nevezni erõs túlzás.

egyetlen jó Adam Sandler film pedig... Az 50 elsõ randi. amin mai napig meg vagyok döbbenve, mármint h AS és jó.

kérdésnek meg maradjon a gyorséttermes

videobaby
kb 1-et sem :) van olyan? ja de. a lady chatterly szeretõje, vagy az anna karenina. (lehet, hogy rosszul írtam azt a hülye nevet, de lehet, hogy nem).
én bírom sandlert, szerintem minden filmje jó :D neked melyik az az 1?
másnak kérdés: szoktál gyorsétkezdében enni?

Calver
sorban a filmek? az x2 meg amelyiknek két része van... és az ok annyi, h Adam Sandler-nek egy jó filmje van, azt leszámítva minden szerepe... brrr.

hány filmet tudnál mondani így hirtelenjében, ahol a fõszereplõ nõ nemû, és egy kidolgozott, három dimenziós karakter?

videobaby
nem szoktam.
"igen, igen, szerencsére nem x2, sajnos igen" ezt e :D mi igen nem2x:?

Calver
nem, csúcson mûködik a beleélésem/gondolkodás kikapcsolása, úgy az ember nem akar horrort nézni. legalábbis jó horrort nem, szart meg amúgy sem akar.

tvtropes-t szoktad olvasgatni?

#88312: melyik ezt?

videobaby
nézd meg a nagyfiúkat is, tényleg szuper :)

videobaby
ezt részletezd már :D

videobaby
igen, de sosem nézem egyedül és mindig fel van kapcsolva a kislámpa hozzá :D mondjuk, sokszor elõre tudom mi lesz, de azért a zenei aláfestés baromi jóra szokott sikeredni. inkább az hat meg :D

te?

Calver
igen, igen, szerencsére nem x2, sajnos igen

#88306: eh, valaki perverziója más mindennapjai <#nemtudom>

és beelõztek

chhaya
#88308 Nagyfiúkon kívül mindegyiket, az Ûrgolyhókat én is szerettem. :D

#88306 Biztos van, és biztos nem osztanám meg egy nyilvános fórumon.

Horror mûfajt szereted?

videobaby
ûrgolyhók, gyalog galopp, nagyfiúk 1-2, zimmerferi. van még pár, de ezek toplistások.

láttad valamelyiket?

chhaya
Szeretem. Egyszer éjszaka utaztunk külföldön, tengerpart mellett, közel s távol sehol nem volt település, tehát semmi fényszennyezés. Csak kifeküdtünk az út mellé és bámultuk a csillagokat, hihetetlen milyen gyönyörû és részletgazdag volt úgy látni, nagyon szép volt... Itthon még sosem nem láttam így.

Melyikek a kedvenc vígjátékaid?

Fresh Duke
Igen. A Holdat is szeretem. Volt, hogy egy kolitársammal kimentünk egy játszótérre, és egy mászóka tetején feküdve néztük a csillagokat. Közben meg filozofálgattunk. :D

#88302: Õszintén megvallva, nem tudom mennyire a Te stílusod. :D Ha megnéznéd, akkor angol szinkronnal ajánlom.
Amúgy, énekel benne Heath Ledger, és ez volt az, amit megpróbáltam lekoppintani. (Csak végül sose jött el az alkalom, hogy élõben kipróbáljam. (Talán szerencsére... :D))

Van valami perverziód?

videobaby
igen, nagyon megnyugtató, csendes, békés.

te szereted?

chhaya
#88302 "Egyszer nézhetõ, de csak ha muszáj" kategória szerintem.

#88303 Nem voltam még, szerintem nem is megyek.

Szereted a csillagokat bámulni?

videobaby
éjszakai túra :)

na így?

Calver
fogalmam sincs mi az

mi az?

#88299: ehhez még nem volt szerencsém, megéri nekiugrani? mert Julia Stiles <#szeret>

videobaby
sosem néztem.

csillagtúrán voltál már?

Fresh Duke
Bírom, jó színész.

Fresh Duke
Elsõre Meg Ryan ugrott be.

10 dolog, amit utálok bennedet szereted?

videobaby
salma hayek az egyik.
sandler az egyik kedvencem :D

robert de niro szimpi, vagy ellenszenves?