97992
-
#89950 Vannak oldalak (meg emberek), akiknek direkt a kamu hírek vagy féligazságok terjesztése a fő hobbijuk... És sajnos sokan elhiszik és jóhiszeműen terjesztik is a szemetet, mert nem néznek utána a hírek valódiságának. A leggyakoribb, amit látok fészbukon, az a Schumacherrel kapcsolatos hírek (felébredt, meghalt, minden volt már); hogy visszaállítják a kötelező sorkatonaságot; illetve hogy C vitaminnal gyógyítani lehet a rákot... Valaki poénból elkezdni, aztán sokan csak osztják tovább az ilyeneket ész nélkül.
Hmmm vadas sertésszelet zsemlegombóccal. *_* Nagyon fincsi volt.
Te? -
#89949 ma én meg szabit kaptam :P
nem tudnám megmondani, akkor veszek, ha kell. elég sokat kapok is, adok is. nincs semmi rendszer benne :)
mit ebédeltél? -
#89948 na akkor jó, mert elsőre én is úgy értettem, csak a mobilra vonatkozik. aztán bizonygatták, hogy nem, kompletten magára a fbookra. majd elválik akkor :) köszi :) -
#89947 Hú ma elég sokat nevetgéltünk munkában, nem volt bent a főnök, jó hangulatban telt a nap.
Milyen gyakran veszel magadnak ruhát? -
#89946 sajnos nem csak arra, elsőre én is azt hittem. aztán mutattak másik linket is.
szerencsére nincs, nem is kell addig amíg a kis megszokott telóm végleg be nem döglik :)
mi nevettetett meg ma? -
#89945 Olvasd ezt :) -
#89944 Ez a mobilos app-ra vonatkozik, te. :D
De tényleg félreérthető, a kommentek alapján mások is sikeresen felháborodtak rajta.
Okostelód van? -
#89942 http://www.hir24.hu/tech-tud/2014/04/11/ket-het-mulva-torlik-a-facebook-csetet/ nem törlik, hanem kötelező alapon ez lesz. mert balf@szok.
fbook, sg, port.hu, molly, pár torrent, néhány más még.
te?
-
#89940 Nem.
Szerintem a fb-s chatet nem fogja érinteni, messenger nélkül is rendesen menni fog továbbra is. :)
Milyen oldalakat látogat minden nap, vagy legalább heti többször? -
#89939 igen, naponta használom. nem plusz,hanem ez a bárgyú banda eldöntötte, hogy lassítja a vackukat, így messengert kell letölteni a csethez.
hír24-et szoktad olvasni? -
#89938 Hát én teszek, rá, mert nem használom a fb chatet sem, de miből gondolod, hogy elrontanak valamit? Nekem csak egy plusz szolgáltatásnak tűnik, amit vagy használsz, vagy nem.
Gyakran chatelsz fészbukon? -
#89937 a csekkek megjöttek :D amúgy igen :)
hallottad?
http://szoftverhotel.hu/facebook-messenger
most ezzel akarják felvezetni, hogy megint elbaltáznak valamit? -
#89936 Nem.
Neked is gyanúsan üres a postaládád, amióta lezajlott a választás? :D -
#89935 nem, nem nyúlok bele kapcsolatba.
#89934 ? -
#89934 nem mindenhol büntetik
hangosan szoktál büfögni társaságban? -
#89933 senki sem foglalt
miért büntetik a poligámiát? -
#89932 Szerintem unalmas minden nap ugyanazt enni.
Feküdtél már le "foglalt" illetővel? -
#89931 ha jót akar, akkor az legyen. saját döntése. nem a farok csóválja a kutyát.
így van?
-
#89930 Egyik sem.
Biztos hogy monogam a ferfi? -
#89929 kiraknám a francba. eleve, ha megcsal, akkor már rég nem oké a dolog.
#89923 köszi :)
coca, vagy pepsi? -
#89928 #89898
Mit tennél, ha a párod megcsalna? -
#89927 Fingom sincs,nem is erdekel.
Hetvegi prg? -
#89926 Még nem tudom, de tippjeim vannak.
Mikor lesz legközelebb telihold? -
#89925 Hasmenős vagyok. Itthon maradok.
Neked? -
#89924 Az nem számít.
*control
Mai program? -
#89923 El vagyok vele?
Hogy vagy?
Video:Tartsd lenyomva a controll-t és görgess az egérrel,így lehet nagyítani/kicsinyíteni. -
#89922 nem lett jó, megpróbáltam :) valami más kombót kell nyomni, csak nem jut eszembe.
nem kifejezetten készülök, itthon nem lesz locsolkodás, de együtt lesz a rokonság. munkahelyre meg max viszek pár csoki tojglit és kész.
szereted a kukoricapelyhet? -
#89921 ha a böngészőre gondolsz, akkor ctrl + "+", remélem nem az ablak teljes méretű nagyítására gondoltál :D
húsvétra készülsz valamilyen módon? -
#89920 szeretnék meggyógyulni, úgyhogy kikezelem magam amennyire lehet.
mit kell megnyomni, ha véletlen elnyomtam a méretet? (mmint az egész kisebb lett)a fene, hogy ezt folyton megcsinálom és mindig elfelejtem, mit kell nyomni, hogy visszaálljon a rendes méretűre. -
#89919 Azt nem.
Hétvégi program? -
#89918 párszor majdnem. bringás már igen. az isten barma a járdán tekert és saroknál nekem jött.
#89917 ?
-
#89917 ha zöld, akkor persze. ha messze lenne a zebra, akkor nem bizots, hogy kerülnék miatta.
használsz textil zsepit is? -
#89916 Nem szoktam figyelni, hogy van-e zebra.
Ütött már el autó? -
#89915 Sokan. :D
Mindig a zebrán mész át, amikor zöld a lámpa, vagy szoktál össze-vissza átfutkosni az úton? -
#89914 persze.
ki nem? -
#89913 Hát úgy 20 perce.
Szoktál turkálóban ruhát venni? -
#89912 ez nagyon is rendes zene
általában támadó vagyok. bár, leginkább maga a játék érdekel, mindegy, hogy nyerek, vesztek. érezzem jól magam a partneremmel.
mikor mostál fogat? -
#89911 Nem érdekel, rendes zenét hallgatok.
Sakkban milyen stílusban játszol? (Védekező, támadó, aktív, passzív, stb.) -
#89910 (én ezt általában szóval értem el a kicsiknél :))
tudok adni önzetlenül, tudok jobb kedvre deríteni, tudok őszintén együtt érezni. azt is tudom, mikor nem érdekel már tovább valaki/valami.
http://www.youtube.com/watch?v=6EKYcAS_2ys jó? -
#89909 Már vacsoráztam.
#89900 Igen az! Ha kicsit ütsz nem ért belőle, ha nagyot, akkor kárt teszel benne. A cél az, hogy tudatosítsam valakiben, hogy amit csinál az rossz, ha a szóból nem ért.
Miben vagy igazán jó?