98415
-
Szomorú vagyok:( Napocskáát akarok!!!!
Te szereted a napos napokat?:) -
hát nem örülök neki, lassan tényleg nem lesz nyrá...:(
nah akkor elmegyek boltba, hozzak neked vmit??:D
(több hülye kérdést nem teszek fel, megígérem...:) -
én? boltba? ha muszáj:))
mit szólsz ahhoz, h kezd totál megőrülni az időjárás? -
aniki - open your ears (goa, mert sztem ezt itt senki nem vágja:D)
te elmennél a boltba ilyen esőben, ha a helyemben lennél?:D -
Stereo MCS, Thievery Corporation.
és te mit hallgattál? -
Hifivel (Phillips)
Mit hallgattál utoljára? -
nem ítélek/ítélünk el senkit, mindenki olyan zenére fülel, amilyenre akar! ez így helyes, ezt má korábban tisztáztuk.
milyen kütyüvel hallgatsz zenét? -
reggae!!! + rock, punk & alternatív
Elítéled a rockereket? -
pont punk nem. és nem is értem a punkokat, azér kérdeztem. sokféle zenét szeretek, pl.:mostanában ambiance is, korábban sok metál, de vannak jó DJ lemezek is ám...
bandákat nem sorolok mer elfogy a papír:)
s te? -
hát én nem szeretem, de sztem mindenkinek a maga joga h milyen zenét hallgat, én nem ítélek meg senkit ebből (sajna sokan viszont igen...)
milyen zenét hallgatsz? -
nem szeretem axel rózt én sem, teszek rá.de az tény, h ált. sok énekes-zenész nyomja magát vmi droggal és aztán meg nem megy a oncert. szigeten is vót má ilyen nemeccer. pl.: korn, chumbawamba anno szintén.(persze nem rágalmazok skit)
mit szólsz a punk zenékhez?
-
az!! sztem be volt kúrva mint az állat, és azért nem állt színpadra, ne akarja már bemagyarázni nekem vki h jajj fáj a háta, és ezért kezd vagy 3 órával később...(még jó h nem szeretem az ilyen zenét, mert tuti h fegyvert fogtam volna)
neked mi a véleményed erről? -
Nem különösebben, de azért elég gáz lenne, ha úgy végigsöpörne a világon, mint anno a spanyolnátha.
A Guns koncerti botrány tükrében köcsög-e Axel Róz, vagy nem-e köcsög? :D -
sztem nem, már elkezdte volna!
félsz h madárkóros leszel? -
A házasság remek dolog lehet, de csak ha működik.
Vajon tényleg akkora aratást fog végezni a madárinfluenza? -
Szerintem csak nagyzolás. Tök felesleges baromságnak tartom a lánybúcsúval együtt.
Házasságban élni, vagy nem élni házasságban? -
nem tom. mér nem kérdezed meg a barátnődet:)))
mi az értelme a legénybúcsúnak? -
nem mert a garázs tetején van a házunk (gyk egybenvan :-)
mennyiért lehet legénybúcsúra csajokat szerezni? -
nem.
estél már le garázstetőről? -
hát ha épp vhol a szabadban vagyok akkor nagyon utálom, de egy hűvös szobából, vagy vmi fedett erkélyről nézve imádom!!
szereted a hideget? -
qper #17706 Attól fűgg hogy hol fogyasztom, de inkább a dobozos. De ha lehetne választani akkor inkább csapolt :)
Szereted a nyári viharokat? (iszonyat beborult ég, mennydörgés, villámlás, szélfúvás, etc.) -
hát a dzsuvás akkor igen, de különben nem szokásom, de mást sem nagyon láttam ilyet csinállni:D (sőt, tuti nem jön be?!! :D)
üveges, vagy inkább dobozos sör? -
bocs. sőt tutkó nem jön be:))
megtörlöd a sörösdobozt ivás előtt? -
van. de tapaszt h nem biztos h bejön.
szted? -
eddig igen, mi értelem járni vkivel akit nem szeretsz...
Szerinted van szerelem első látásra? -
nemtudom,nekemse volt sok... de biztos szar,hogyha igazán szeretted.
Szerelmes voltál azokba az emberekbe,akikkel jártál? -
még nem történt ilyen, igazából nem volt sok kapcsolatom (még fiatal vok) azokat meg én untam meg:S
neked milyen érzés? -
egy alkalommal csak úgy szétmentünk,nem kerestük egymást,megijenek,a többinél én szakítottam.
Milyen érzés,ha kidobnak? -
hát eléggé érdekes:D szal jah vmi valszeg már nem volt rendben a dologban...
állatlában te szakítottál a barátoddal/barátnőddel, vagy veled szakítottak? (ez de hülye kérdés:D) -
egyetértek.
Én akkor jöttem rá,hogy probléma van,amikor a buszon utazva,a barátom mellett azon kezdtem el gondolkodni,hogy ha 2 (a buszon levő) rudat összekötnénk az egyiknek a tükröződött képmásával,akkor a kapott háromszögnek vajon hány fokos szögei lennének. Először azthittem,hogy derékszögű háromszöget kapnánk,de aztán észrevettem,hogy...najó...ez bonyolult....
De ez mindenképpen rossz jelnek számít,nem? -
Én 3 dolgot tartok szem előtt egy kapcsolatban: tudjak bízni benne, őszinte legyek hozzá, és ne érdekeljenek más pasik, ha vele vagyok (ezt vissza is elvárom). Ha ezek közül valamelyik nem megy, akkor már elgondolkozom, hogy hol a hiba. Mondjuk szerintem a bizalom és az őszinteség összetartozik, ha nincs meg az egyik, akkor a másik se...
Más vélemény? -
qper #17695 Pont ezeket a fogalmakat írtam be én is egy hsz-be, csak egy kicsit belebonyolódtam a magyarázatokba, és töröltem a hsz-t még mielőtt postoltam volna :) Bár azt megjegyzem, hogy szerintem az egymással szembeni őszinteség sem nagyon divatos mostanában :( Mintha követelmény lenne, hogy az ember hordjon magán egy álarcot, és ne mutassa ki az igazi érzelmeit a párja felé, mert ezzel sebezhetővé válik...
neked mi a véleményed erről? -
a szeretet, az őszinteség, és a BIZALOM (szándékosan írtam nagybetűvel, mert ilyennel még nem nagyon találkoztam eddig, h ez kölcsönös lett volna...)
szted? -
Igyekszem :D
Mi a legfontosabb egy kapcsolatban? -
hmm kb 1 hónapja:(
ha van barátnőd/barátod elkényeszteted?:D -
Nem tudok választani Stephen King és Dean R. Koontz között. De talán inkább Koontz :D
Mikor csókolóztál utoljára? -
dehogynincs, annyira szerintem nem lehet unatkozni.
és neked? :D (amúgy előfordulhat h tényleg érdekel a másik ember véleménye ugyanarról, szal nem hülyeség ez se..)
na jó, igazi kérdés: ki a kedvenc íród? -
természetesen nem. Dohányzás, és pia elég favorit. De az 1000. hszig csak 19szer írták be, h "és te?" utána viszont exponencálisan növekedett.
különben is minek elolvasni annyi kérdést, nincs jobb dolgod? :) -
hát egy milkó biztosan elég lenne, bár lehet beleőrűlnék...
miért ez a kérdés is volt már? ( szted fel lehet rakni 17688 különböző kérdést??:D) -
qper #17687 inkább úgy mondanám, hogy az erős hidegfront eléggé meg tud viselni.
Mennyi pénzért vállalkoznál arra, hogy az elejétől a végéig átolvasnád a "Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel" topikot, és kigyűjtenéd a már ismételt illetve többszörösen ismétlődő kérdéseket?