97992
-
#90110 nem hiszem
valami, amin az utóbbi időben *enyhén* felháborodtál? -
#90109 mindenkiben vannak kételyek. az meg relatív, hogy kinek mi az okosság, vagy a hülyeség.
hosszabbak az ujjaid a tenyerednél? -
#90108 Nincs.
Miért van az, hogy az okosak kételkednek magukban, míg a hülyék magabiztosan mondják a hülyeségeiket? -
#90107 nincs.
van kalapod? -
#90106 X-man-ből, Dragon Ballból, Bosszúállókból, Stargate-ből egy jó kis remixet össze tudnék hozni.
Van kisebbségi mániád? -
#90105 nem, jól vagyok ahogy vagyok.
milyen erőt szeretnél magadnak? -
#90104 Hát...ha tuti,hogy nem bántanak és visszahoznak akkor naná,hogy megyek:)
Ha lenne lehetőséged az UFO-k által,hogy szuperembert csináljanak belőled akkor bevállalnád?És mit kezdenél az erőiddel? -
#90103 valamilyen madár, ami viszonylag sokáig él
ha a földönkívüliek megkérnének téged, hogy menj vissza velük egy hétre oda ahonnan jöttek, bevállalnád? (csak te tudsz róla, Pataki Attila feelinget flash-eltem) -
#90102 Hú, hát... ide lehet nem kellene leírnom...
Ha lenne lélekvándorlás, mi szeretnél lenni a következő életedben? -
#90101 magány
ki az álomnő neked? -
#90100 Nem. (Ki csinál ilyesmit? )
És ha így módosítom? _ _ G Á N Y
(Bár nem látom, hogy miért ne szeretné bárki is a higanyt. Kissé mérgező, de adott mennyiségben minden az.) -
#90099 Higany:)
Kiskorodban belepisiltél a kádba? -
#90098 Tudom hát.
Valami, amit nem szeretnek az emberek?
_ _ G _ N Y -
#90097 Játszom de nagyon keveset,szeretek olvasni,sportok,küzdősport meg kondi.Ennyi.
Tudod hol szeret a cápa? -
#90096 Van ám.
Milyen hobbijaid vannak? -
#90095 Van.
Neked? -
#90094 Vödörnyi pálcikás jégkrém.
Van olyan SG-n, akivel személyesen is találkoztál már? (És tegyük fel, hogy nem élőben ismerkedtetek meg.) -
#90093 hát ha a fizetések stagnálnak, akkor a reáljövedelmek csökkennének, szóval nem hiszem, egyébként is előbb-utóbb az egész euro-övezet be fog dőlni
+ mi most inkább kelet felé húzunk, nem nyugatra
vödrös vagy pálcikás jégkrém? -
#90092 B€
Szted? -
#90091 nem sokat
szerinted be kell vezetni Mo-nak az eurót? -
#90090 Attól függ mit értesz vita alatt. Diskurzust egy adott témáról, vagy veszekedést? Diskurzust 1-2 órája folytattam. Veszekedni nem tudom mikor veszekedtem legutóbb.
Mennyit szoktál gondolkodni 1-1 kérdésen? -
#90089 vitáztál * -
#90088 munka, alvás. a többit már elintéztem.
mikor vizátzál legutóbb? -
#90087 Biztosa vagyok benne, hogy csakis mély és sokatmondó bölcsességeket szoktál megosztani, melyek célpontjai tudják miért kapták.
Semennyi.
Mai terv? -
#90086 ez hol fbookos?
van olyan, amelyiknek egész szép mondanivalója van, de a csajos/pasis marhaságokat nem szeretem. attól függ, hogy van-e jelentősége számomra, vagy a barátaim számára. ha van, akkor megosztom, érti aki kapja.
mennyi előítélet van benned? -
#90085 Nem. / Nem is érdekel.
Szereted az ilyen facebook bölcsességeket?
Bónusz: Sokat meg szoktál osztani? -
#90084 "Eljön majd a nap, amikor senki szava sem tud majd letörni. Akkor már erős leszel. Nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, hiszen egyetlen dolog lesz biztos számodra: méghozzá az, hogy neked mi az igaz. Benned mi van, számodra mi jó, meg neked mit jelent. Történhet bármi, te biztos leszel annyira magadban, hogy lásd, mi a te utad, és mi az, aminek köze nincs hozzád."
tudod, hogy miért lett fehércsoki?
-
#90083 #90017
Egy idézet, amit szeretsz? -
#90082 tudnom kellene?
kinek? -
#90081 #90065
Tudod kinek a születésnapja van ma? -
#90080 örök kedvenc a kék, zöld, lila, drapp, tejeskávé, türkiz.
mikor keltél?
-
#90079 zöld
szted? -
#90078 igen, szerettem is. elég rég nem ültem már nyeregben.
melyik a legszebb szín? -
#90077 Van első lámpa, és hátsó villogó is. (És még tartalék is van.)
Szoktál biciklizni? -
#90076 van, és még használtam is pár hónapja kazetta digitalizálásra, közben barlangrajzokat festegetve a falra, csak h meglegyen a megfelelő hangulat.
van első- és hátsó lámpa a bicikliden? (ha van) -
#90075 Kit érdekel?
Van még Walkmaned? -
kamionosjoe #90074 Robocop, de elálmosodtam és nem néztem végig
kinox.to-n néztem(deutsch)
Mi lesz Ukrajnával? -
#90073 Better Living Through Chemistry. Olivia Wilde, Sam Rockwell, mindenütt lehúzták, szerintem kifejezetten jó, amolyan gyengébb és "világosabb" Amerika Szépség.
neked? -
#90072 Munka.Ennyi.Olyan az időbeosztásom,hogy az egész napom rámegy.
Utoljára látott film? -
#90071 Bosszantó, de nekem is úgy telt. És ami még bosszantóbb, hogy a holnap is így fog. De legalább némi kreatív elfoglaltságom is lesz.
Holnap utáni program?