97992
-
#90270 délelőtt dolgozom, délután ablakot akarok majd takarítani. (nem akarok, de nem ártana). lehet, helyette elmegyek sétálni inkább, ha nem lesz vacak az idő :D
neked milyen program lesz? -
#90269 Nem tudom, nem rémlik.
Holnapi program? -
#90268 szövet volt mindig is.
mikor kaptál képeslapot meglepinek? -
#90267 megeszem, mondjuk így
bőr, műbőr vagy inkább szövet ülőgarnitúra/kanapé? -
#90266 Itt esett. :I
Egészen jó, csak álmos vagyok eléggé.
Szereted a marcipánt? -
#90265 Szerintem az igénytelenség legnyilvánvalóbb jele. (Persze, lehet ezt kozmetikázni, de a tényen nem változtat.)
#90250: És nem esett. ^/_\^
Milyen a kedved? -
#90264 Aha altalaban van,az oldalbordanak tetszik.En meg utalok borotvalkozni szal kenyelmes.
Neked is tetszik? -
#90263 Kakaó, mindig kakaó. Illetve néha kávé, amikor elfogy a kakaóm. Mint ma. :(
Van szakállad / tetszik a szakáll? -
#90262 En mindig el tudok aludni.Akarhol,akarmikor.Ha leteszem a fejem,kb mar alszom is :)
Igy kora reggel kave v kakao,tea? -
#90261 magamban mérgelődök, azon elmélkedve, hogy sikerül-e elaludnom, mire kelnem kell :D volt, hogy ittam 1 pohár langyos tejet, de nem használt. volt, hogy előszedtem egy unalmas könyvet, attól csak a fejem fájdult meg, próbáltam tévét nézni, hátha elaltat. volt, hogy feladtam, vártam, hátha jön az álommanó. változatosan intézem :D
te micsi olyankor? -
#90260 Köszi. :)
A 4.45 az elképzelhetetlenül hajnal és alvásra való idő. 6 előtt hajnal. 9 előtt korán. 11 előtt elfogadható dolog felkelni. 11 után van teljesen rendben. Sőt, az a legjobb, ha csak ebédre ébresztenek. :D
Oroszlánsimiiii. *_* Bármikor bárhol, minden bundás jószágot meggyömöszölnék legszívesebben.
Mit szoktál csinálni, ha nem tudsz elaludni? -
#90259 megnevettettél a neked koránnak számítóval :D én kelek 4.45-kor :P
(ügyi vagy, hogy összeraktad, gratu :))
inkább vadaspark, jobb híján állatkert.
mernél oroszlánt simizni? :D -
#90258 Kicsit sem, pedig korán kelek. :(
Kész van már 2 hete, csak pár napja küldte vissza a konzulens az utolsó simítások és javítgatások miatt, úgyhogy a héten lehet is vinni köttetni. Van még majdnem 2 hét a leadásig amúgy. De már nagyon unom, remélem több baj nem lesz vele. :D
Szeretsz vadasparkba, állatkertbe járni? -
#90257 jézus, nem vagy még kész vele? (úgy tudtam, már a beadások ideje lejárt. )
nem tudom, de az tuti, hogy a divatos nagyvárosokat kihagynám. annyira nincs vágyam külföldre mászkálni, itthon sokkal inkább el tudnám képzelni.
nem vagy álmos még? -
#90256 Kellemesen; családozás, barátozás, macskázás, szakdoga :D, hatalmas kajálások, pihi, olvasás, ilyesmik.
Milyen külföldi városba látogatnál el szívesen? -
#90255 a délelőtt teljesen jól, délután kicsit kiakadtam, ebből estébe nyúló beszélgetés lett, most meg álmon halok, de 3-ig nem fekszek le. azért vicces, mert délelőttös vagyok a héten.
neked hogy? -
#90254 Határozottan emlékszem, hogy 8 évesen nekiálltam százszorszép-kertet ültetni magamnak az udvar végében (kevés sikerrel), azóta nem próbálkoztam ilyesmivel. :D
Hogy telt a napod? -
#90253 nyilván van jó oldala is, pl. könnyebb utazni ide-oda, de nem vagyok elragadtatva a dologtól.
mikor ültettél virágot legutóbb? -
#90252 Nem, a mozgástól vadulnak meg. A vérvörös szín a közönségnek szól.
Szerinted jó dolog, hogy EU-tagok vagyunk? -
#90251 nyári záporban igen. a többit nem szeretem.
a bikák tényleg megvadulnak a piros színtől? -
#90250 Remélem nem...
Szeretsz az esőben sétálni? -
#90249 Talán egy fokkal jobban; sok mindentől függ, hogy mit tennék.
Reggel szerinted esni fog? -
#90248 Valószínűleg nem túl jól. :D
Te? -
#90247 Jah, hát az nem számít.
Mit gondoltál, a tankönyvek tartalomjegyzékét hogy készítik? :)
Ha megtámadnának az utcán, szerinted hogy reagálnád le? -
#90246 Bátyám is ezt mondta, de nálunk teljesen kimaradt a tananyagból. Eddig azt sem tudtam, hogy lehet ilyet. :(
Még nem, de néha úgy érzem, hogy jól esne.
Mi volt eddigi legfájdalmasabb élményed?
-
#90245 A helyesírási hibákat ki szoktam. Néha mást is, de nem azért, mert gonosz vagyok, hanem hogy ne kövesse el többet a hibát. (Meg néha csak cukkolásból. :D)
#90242: Ejj, pedig ennyit az általános iskolai infó órán is követelmény volt tudni...
Rúgtál már valakit tökön? -
#90244 38
Hajlamos vagy kijavítgatni másokat? Pl. helyesírási vagy stílushiba, ilyesmik terén. -
#90243 Ügyes vagy :)
Még néha a cserépkályhába begyújt a fater,de már nem nagyon.
Hanyas a lábméreted ? :D -
#90242 Megtanultam, hogy kell a szövegszerkesztővel tartalomjegyzéket kreálni, illetve egy csomó hasznos dolgot tanultam a lábjegyzetek formázásáról és a címsorokról. :D Az élet apró örömei...
Fűtötök még? -
#90241 Inkább a vidámak.
Minek örültél legutóbb? -
#90240 Nincs fb profilom.
Dramai vagy inkabb vidam filmeket szeretsz? -
#90239 Most nem ugrik be semmi sem.
A zárójeles kérdésre gondoltam. :D
Milyen sűrűn váltogatod Facebookon a profilképedet? -
#90238 #90236 Biztos vannak, csak nem látom őket és nem is tudok róluk. Elvégre nindzsák. :]
#90237 Igen, sokszor automatikusan, kedvesnek és barátságosnak tartanak alapból. (De azért jó, hogy néha nem látnak a gondolataimba és a mosolyom mögé, khm... De asszem ezzel mindenki így van.)
Mi a legnagyobb szívesség, amit mostanában kértek tőled vagy megtettél valakinek? -
#90237 kedd délután.
gyakran mosolyogsz? -
#90236 Nem. Csak a Szövetséget láttam.
#90230? :)
Egy nap, amit vársz? -
#90235 dorian grey-t könyvben. filmen nem annyira jó.
olvastad/láttad? -
#90234 Nem sminkelek.
Mit olvastál utoljára a neten vagy bárhol? -
#90233 eszembe nincs ilyen hülyeségekkel foglalkozni.
(na oksi, így érthető :D)
lefekvés előtt mindig lemosod a sminket? -
#90232 Miii? Ezt apám szokta mondani annak, aki hozzánk téved. :D
Locsolóverset? Sokat, de szerencsére rég nem mondtak nekem egyet se.
Betartottad nagypénteken a böjtöt? -
#90231 nincs.
#90228 érdekes, hacsak nem bariton a hangfekvésed, vagy nem barátod mondaná :D
hány húsvéti verset tudsz kapásból?