97992
-
#90310 rég ültem nyeregben, szerettem, de már nincs meg a bringánk.
a szüleidet egyformán szereted, vagy egyiket picit jobban? -
#90309 úszásban nem
szeretsz biciklizni? -
#90308 balatonnál a bólyákig meg vissza. nem tudom az mennyi, nekem sok volt, utálok úszni.
tudsz pillangózni? -
#90307 Nem mondanám.
#90306 -
#90306 Nem tudom, kiskoromban nem keveset voltam ott. De az utóbbi X évben 3 nap.
Mennyi volt a leghosszabb táv, amit leúsztál? -
Lokker #90305 1 hónap
Sok könyved van? -
#90304 A maradék húsvéti sonkát. :D
Mi a leghosszabb idő, amit kórházban kellett töltened? -
#90303 állatorvos :D
#90302 -
#90302 itthon csak a telóm. ha el kell mennem, akkor kulcs, teló, mp4, okiratok, pzs, jegyzet+toll, pénztárca, belépőkártya mindig benne vannak a táskámba.
mit vacsizol? -
#90301 mobil, kulcs
ha orvos lennél, milyen területen praktizálnál legszívesebben? -
#90300 Egyszer mindenki meghal.
Mik azok a tárgyak, amik mindig nálad vannak? -
#90299 nem lehet, vesedaganatom van 10+ éve.
te képes ennél hagyni meghalni inkább a rokonod, mint odaadnád a vesédet? -
#90298 Annyira még nem poros.
Ha egy rokonodnak leállnának a veséi, és donor lennél, odaadnád neki az egyiket? -
#90297 nem, pedig általános adó vagyok vcs szerint. az is tuti, hogy el sem fogadnám. rengeteg jobb megoldás van, mint vért transzfundálni.
van tisztítóprogi a gépeden? -
#90296 Azt hiszem tavaly, pontosabban nem emlékszem.
Szoktál vért adni? -
#90295 kifejezetten ott fogalmam nincs. munkaalkalmasságin van szemvizsgálat, az is elég volt, az valamikor decemberben volt. olvasás, színtévesztés, ilyesmi vizsgálatok voltak.
mikor voltál vérvételen? -
#90294 Kb sose, van elég saját gondolatom.
(Jah, bocs. )
Mikor voltál utoljára szemészeten? -
#90293 álmon halós, ásítozós. nem unalom miatt, hanem eleve.
(téves infó a macskás dolgod. nálunk ma is esett, nem is kicsit, mégis ki-be járkáltak a macsekok)
milyen gyakran használod a kész kérdéseket a topikban? -
#90292 Nem olvastam.
#90290: Elég a macskára ránézni. Ma is döglött mindegyik, holnap tuti eső lesz. ^/_\^
Milyen volt a napod? -
#90291 utóbbi verzió a biztosabb :D ha épp megy a tévé és pont az van benne, akkor odafigyelek azért.
aztaa, te értetted amit össefirkantottam arórl, miért kék az ég? (már lefagytam agyilag, álmon halok, nem akarom értelmezni mit sikerült összeírnom :D) -
#90290 Nem, csak macskanyávogást. :D Apum tud beszélgetni a kakukkokkal, de nekem nem sikerült eltanulni. :(
Minden nap nézel időjárás-előrejelzést, vagy reggel kinézel az ablakon és kész? :D -
#90289 direktbe uncsi, csak mész és lősz játékkal nem szoktam. viszont, akcióplatformmal, akcióval szoktam, abban is kell lövöldözni, kardozni, bármi.
tudsz utánozni madárhangot? -
Lokker #90288 Szoktam, megnyugtat.
te? -
#90287 az ózon visszaveri a napsugárban lévő fehér színt és így bontja fel. a molekulákon szóródó napfény miatt van a kék szín. na meg a szennyezőrészecskék miatt is. de mindenképp a fénybontással van összefüggésben. röviden, tömören.
szoktál lövöldözős játékkal játszani? -
#90286 Majdnem minden főzőcskénél szoktam, amikor túl türelmetlen vagyok és kóstolgatni akarom. :D
Miért kék az ég? -
#90285 általában colgate, aquafresh, de mindből csak a gyengébbik ízt.
mikor égetted meg a nyelved forró étellel/itallal? (én pár órája :D) -
#90284 De, nagyon... egész nap zombi voltam, és ahogy hazaértem, fokozatosan ébredek fel. Pedig ma tényleg korán kellene aludni. :/
Köszi megint. :)
Milyen fogkrémet használsz? -
#90283 igen, sokszor csak azért indulok el, mert sétálni van kedvem. a végén úgyis lesz valami :)
(gratula megint :))
te nem vagy álmos? (hihetetlen, de ma el is aludtam ébresztő után.) -
#90282 Egyrészt az, hogy megdicsért melóban a főnök, másrészt pedig a konzulens nagyon elégedett a szakdogával, én is kaptam egy csomó puszit érte kollégától. :D
Szoktál minden cél nélkül sétálgatni? -
#90281 francia rakott krumplit csináltam, millió puszit kaptam érte, 'hugimmal' meg végig nevettük a hazafelé utat melóból.
neked? -
#90280 Nagyon, a fehéret különösen.
Mi volt a legjobb dolog a mai napon? -
#90279 majd meglesem :)
nem is tudom, ez inkább kapucnis felsőre, vagy blézerre, átmeneti kabátra vonatkozna, pulcsit max kabát alá szoktam venni télire.
a szedret szereted? -
#90278 Van, szeretem személyre szabni a dolgaimat, ahogy nekem tetszik. (Melóban is szinte csak az én asztalomnál vannak személyes holmik. :D)
Pulcsit hordasz szívesebben, vagy ugyanolyan vastag kiskabátot? -
#90277 azt sem figyeltem, hogy ilyet lehet :D
neked van? -
#90276 Van, számomra is érthetetlen. :D
Van valamilyen háttérképed beállítva itt sg-n? Ha igen, mi az? -
#90275 hogynepersze, naná :D
van, aki nem szeret nassolni?
-
Lokker #90274 Változó, van mikor olyan jól sikerül hogy még én is ámulok bámulok.
Szeretsz nasizni? -
#90273 amikor megéhezem, de kb. éjjel 2 felé már tuti.
#90271 éjfél után már igen :D
körző nélkül mennyire tudsz szabályos kört rajzolni?
-
#90272 Biztonságérzetet kelt, mert egy jó rúgáshoz elengedhetetlen, hogy a tartóláb erős támaszt adjon, és ezt leginkább egy sportcipő tudja biztosítani. Továbbá kényelmes, és nekem gyakran kell futnom ide-oda, és arra is tökéletes. Plusz, minden ruhához passzol. (De azért öltönyhöz öltönycipőt húzok.)
Mikor szoktál általában vacsorázni? -
#90271 ha éjfél körül kell futkároznom, az holnapnak számít? azon kívül nincs semmi betervezve
milyen lábbelit hordasz legszívesebben, és miért sportcipő?