97992
-
#90754 Leginkább ez érdekelt. Bár, a kérdés az volt, hogy melyik a rosszabb, gondoltam a legtöbben a "kevésbé rosszat" választanák. (Mondjuk, személy szerint én sem azt.)
Van olyasmi, amire szeretnél választ kapni, de tudod, hogy sosem tudhatod meg? -
#90753 Á, soha. :)
A kérdés arra vonatkozott, hogy te melyik lehetőséget választanád? -
#90752 #84864
Volt már déjà vud? -
#90751 #84863
Rosszabb a jót megtapasztalni és elveszteni, de akkor is azt választanám.
Te? -
#90750 Vi Veri Veniversum Vivus Vici. (A V, mint Vérbosszúból. Ami olyan szép benne, hogy 5 V betűvel kezdődő szóból áll, és ugye latin számokkal az 5 az V. )
Szerinted mi a rosszabb? Valami jót sose megtapasztalni, vagy megtapasztalni és elveszteni azt?
(Mondjuk, egy konkrét példa: Ha valaki születése után egyből árvaházba kerül, vagy ha mondjuk 8 éves korában veszíti el a szüleit?) -
#90749 kb egyetlen dolog amit latinul tudok az a "via corinas inundum", azt is Sliders-ből
te? -
#90748 Még nem.
Szereted a latin idézeteket? Ha igen, mi a kedvenced? -
#90747 Nem,csak biciklis,az is egy 40kg os lány volt,nekem nem lett bajom,neki sem csak taknyolt egy hatalmasat.
Téged? -
#90746 Amíg a mai tervemet nem befolyásolja, addig akár tőlem hó is eshet.
Ütött már el autó/busz? -
#90745 Nem túl sokat, 3-4 lépést és 1-2 lehetséges variációt max.
Az embereket.
Felesleges szerintem a random kérdés gomb, így is alig használja valaki a listát.
Mit szólsz ehhez a gyönyörű időjáráshoz? -
#90744 Mivel így alakultak a dolgok, palacsintát és jégkrémet. ^/_\^
(Fú, én leginkább a hazugokat és az álszent embereket utálom, no de legfőképpen azokat, akik még maguknak is hazudnak.)
Sakkban hány lépést gondolkodsz előre?
Ha nem tudsz sakkozni, akkor egy random kérdés a listából: Mit változtatnál meg a világban? (Pedig tényleg random kattintottam. )
Bónusz: Szerinted jó lenne egy olyan gomb, ami random választ a listából kérdést? -
#90743 mindenki az. ennyi erővel be kellene zárkózni, ha nem tudnám elviselni.
kifejezetten inkább csak a buzikat és a cigányok zömét utálom.
mit ebédelsz? -
#90742 Nincs.
Te is utálod az álszent embereket? -
#90741 nem kívánom senki halálát. mondtam már azt, hogy dögölj meg, vagy hasonlók. de az indulatból volt, elmúlik.
melyik a legszimpatikusabb ffi/női hangfekvés szerinted? -
#90740 Igen. A meggymártás a kedvencem.
Van olyan, akit szívesen látnál holtan? -
#90739 emlékkönyv féle naplót nem, egészségügyi naplót sem, munkahelyen viszont igen.
mártásokat szereted? -
#90738 Valószínűleg épp összepakoltam, hogy másnap ne legyen rá gondom.
Vezetsz naplót?
-
#90737 tuti nem aludtam még, de egyáltalán nem tudom.
te tudod? -
#90736 Valami ilyesmi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vissza tudsz rá emlékezni, hogy mit csináltál tavaly ilyenkor? -
#90735 Nincs ilyesmi.
Illusztráld nekünk egy képpel milyen hangulatod van most! -
#90734 Volt rá példa, de általában a hosszú fejtörés mindig megoldotta a problémát. (Legrosszabb esetben úgy, hogy beelőztek... )
Valami olyasmi, amit megeszel, és mások olyankor furán néznek Rád? (Például, egy marék macskaalomtea. (És Firefox szerint létező szó, beszarás. :D)) -
#90733 érezted már úgy, h biztosan tudnál egy válasznak valami nagyon kreatívat, vicceset, és féktelenül elméset írni... és kurvára semmi nem jut eszedbe? (2:1) -
#90732 Elpusztítom a világot.
A bugyiba bejutásnak nem default programnak kellene lennie? -
#90731 megpróbálok bejutni valakinek a bugyijába, ismerősökkel találkozok, illetve KotOR 2-zök. a pontos arányokról és időzítésről még tippem sincs. sőt, lehet h még alszok is pár órát délután.
arrafelé? -
#90730 Nem szoktam.
#90727: Hosszú lenne a lista, meg most képet beszkennelni (a nem digitális fényképezős időkből) még tovább tartana... De biztos vagyok benne, hogy már említettem 1-2-t, érd be azokkal. :P
Holnapi délutáni/esti program? -
#90729 Halaim voltak, meg három leopárdgekkóm. Utóbbiról van kép is. -
#90728 True Detective, Fargo (nagyon-nagyon ajánlom), From Dusk Till Dawn, Penny Dreadful, most meg leginkább a The Strain-t várom.
Szoktad "ünnepelni" a Halloween-t? -
#90727 Nem, nem igazán érdekel semmi, meg amúgy is sajnálnám rá az időt.
Milyen állataid voltak régebben / vannak most? Mind érdekel egytől egyig, névvel fajtával képpel... :D -
#90726 legfrissebb idén True Detective volt, de még Fargo felé pislogok, csak nem kezdtem még el
te? -
#90725 Eláztam, illetve indokolatlanul kerestek a telefonon, amikor meg végre elaludtam.
Nézel valamilyen újabb sorozatot? -
#90724 (Én ezt a levegő vételes dolgot nem igazán értem, nekem még sose volt ilyen bajom.)
Mikor Stalkerben úgy osztottam ki elsőre egy fejlövést az egyik banditának, hogy a többi észre se vette. (Mostanában elég ritka, hogy jó dolog történne velem...)
Mi volt a legrosszabb dolog a mai napon? -
#90723 Csak ritkán, de ma az volt. :(
Mi volt a legjobb dolog a mai napon? -
#90722 ment fel mp4-re, tetszik.
szembe szélben nehezebb neked is levegőt venni? -
#90721 Talán 3-mal. Meg van egy személy, aki mellett néha elmegyek az utcán, olyankor néha rá szoktam nézni; vehetjük 4-nek.
Hogy tetszik? -
#90720 valamilyen szinten igen :D
így? -
#90719 Az is kommunikáció, hogy bemutatok neki az utcán? (2:1) -
#90718 a kommunikáció bármelyik formája :)
így? -
#90717 Mi számít kapcsolattartásnak? (2:1) -
#90716 az is munkanap, nincs mit várni rajta.
kb hány barátoddal tartod napi szinten a kapcsolatot? -
#90715 Csak ha érdekel a témája.
Te is várod a holnapot? ^/_\^