97995
-
#90797 sosem veszekedtem mesefigurákkal.
tuddo mit mondanak halálsornak?
-
#90796 Nehéz dönteni, de a kedvencem a Batman Begins.
Ki vagy békülve Batmannel? -
#90795 Nem láttam.
Ha csak egyetlenegy filmet mondhatnál kedvencnek, legemlékezetesebbnek, legmaradandóbbnak, akkor melyik lenne az? -
#90794 kicsit álmosan.
#90792 dehogy mennék. mások nyomorát nem lesni kell, hanem segíteni rajtuk.
láttad már a három amigot? /jó kis vígjáték:D/
-
#90793 Nem vonz az ilyesmi. (Főleg, mert elég undorítónak találom azt, hogy az emberek elmennek túristáskodni oda, ahol másoknak az otthona dőlt össze.)
Hogy vagy? -
#90792 Nem, meglehetősen ellenszenves dolog számomra.
Te mennél? (+Hova?) -
#90791 szaladgálásra farmer, póló, vagy blúz. csinibe pedig szoknya, ingblúz, blézer, vagy kosztüm. nyáron maxi ruha, ha nem akarok vackolódni az öltözéssel, vagy midi szoknya, trikó, vagy sort és póló/ing/trikó. itthon szabadidő alsó és póló.
elmennél katasztrófa túristának valahová?
-
#90790 Persze. Sokkal hosszabbnak tűnik így a nap.
Milyen ruhákat hordasz elsősorban? -
#90789 az én részlegemben mindenkivel, másik épületben van 1 nő, vele évekre visszamenőleg nem haverkodunk. a többi részlegben is vannak kedves kollégáim, kollegonáim, igazából csak azzal az 1-gyel van gyíkom, de az sem munka miatt.
örülsz, hogy már nem olyan korán sötétedik? -
#90788 Igen, sőt ha eltűnne az egyik kolléganő a képből, akkor 100%-osan is az lennék.
Jól kijössz a kollégáiddal? -
#90787 igen, ez messze a legjobb eddig. a legkönnyebb is.
te elégedett vagy? -
#90786 Eddig minden év végén emeltek valamennyivel, szóval akkor.
Elégedett vagy a munkáddal, munkahelyeddel? -
#90785 cba a leggyakoribb, viszont legszívesebben tesco :)
mikor volt fizuemelés nálatok? -
#90784 Csak olyat főzök, amit mindketten szeretünk és megeszünk.
Hol vásárolsz legszívesebben? -
#90783 tv most sem megy :D egyértelműen tv nélkül.
magadnak, vagy a párodnak kedvezel inkább főzés terén? (értem pl. ha erőset szereti, te meg nem, vagy szereti a brokkolit, de te nem...stb.) -
#90782 Most semmit, rántott husi krumplipürével és savanyúsággal volt a legutóbbi menüm.
Inkább TV vagy zene nélkül élnél? -
#90781 nem szeretem.
#90779 semmit nem porból csinálok, tudok én főzni,sütni. nem kellenek nekem a bolti szarok :)
almost home volt legutóbb a listában.
mit főztél most?
-
#90780 Eztet.
Hallgatható/Tetszik?
Bónusz: Alice Cooper zenéit szereted? -
#90779 Fincsi. *_* Szinte minden gyümölcsleves. Csak attól vagyok rosszul, ha porból készítik.
Milyen zenét hallgattál legutóbb? -
#90778 ha magyarázatot igénylő a kérdés, akkor jobb, ha alaposan ki van fejtve.
eperkrémleves fincsi? -
#90777 #90776
A rövid vagy a hosszú, kifejtett válaszokat kedveled inkább? -
#90776 Elsősorban gépről, másodsorban youtuberól, harmadsorban telefonról.
Azért nem egészen, mert látni is lehet a szemmel, meg mondjuk biztos van, aki arra szereti használni, hogy szöget üt be vele, vagy lehet forgatni (), sőt, habár nem a szemmel végzed, kacsintani is lehet vele. (Személy szerint leginkább A másik szemébe szeretek belenézni... Vagyis, "meg lehet vele látni a másik lelkét"... vagy mi. Plusz, állítólag kialakulhat szerelem valakiben, ha a másik mélyen belenéz a szemébe. Ez a második kedvenc elfoglaltságom vele.)
És beelőztek.
-
#90775 ha gép előtt vagyok, akkor saját mappa. úton, munkában mp4.
te? -
#90774 Szóval hogy mit szeretek leginkább nézni? Azokat, akiket szeretek, macskámat, mindenféle állatokat, természetet, utcán nézelődni, embereket figyelni, könyveket kívülről-belülről, ahogy valamiből valami más lesz.
Honnan hallgatsz elsősorban zenét? Gép, net, rádió, stb. -
#90773 Robitussin.
#90769 -
#90772 khmm. -
#90771 hiába van a nicked előtt @ ugyanolyan hülyegyerek maradtál, mint eddig. ez max a barátnődnek opció, az meg nem én vagyok. -
#90770 Térdelj le és meglátod.
#90769 -
#90769 Én valahogy úgy képzeltem el, hogy például olvasásra, filmnézésre, mások lelkének kiszívására jó fenekek megbámulására, stb.
Így? -
#90768 csukd be és megtudod.
hogy ityeg ? -
#90767 Nézni, néha látni.
Mire lehet még? :D -
#90766 Időjárásfüggő. Ha jobb lenne az idő, és lenne kivel, akkor kimennék helyette ping-pongozni, vagy sakkozni. Időjárástól függetlenül eljárnék futni. (Esőben amúgy is szoktam.) Ha nagyon nem tudnék mit csinálni, talán még olvasnék is.
(Látszólag nem olyan vészesen rossz. (Mármint, nem az olvasás, hanem a megfigyelőképességed.))
Mire szereted leginkább használni a szemed? -
#90765 Pocsék. Néha a változást csak évekkel később veszem észre... (Apámat ki is akasztottam, amikor megkérdeztem, hogy nem volt a kertben ott egy mogyoróbokor? Hát de, csak évekkel korábban kivágta... Ja, oké. :D)
Najó, tényleg nem csak "néha", de jobb a helyzet, mint régen. :(
Mivel foglalnád el magad, ha egy hónapig nem ülhetnél gép és net elé? -
#90764 Túl sok van, nehéz egyet kiválasztani. "Néha."
Mennyire jók a megfigyelőképességeid? -
#90763 Az igaz, amikor anno tanyasi netünk (:D) volt, akkor meg sem próbáltam humiarit nézni.
Lustaság, néha közönyösség.
Neked? -
#90762 Semennyire, mert úgy se számít.
(Mondjuk, aki mobilról nézi SG-t (vagy tanyasi netet használ), az faszán át tud az ilyeneken görgetni.)
Szerinted mi a legrosszabb tulajdonságod? -
#90761 Nekem nagyon mindegy, semmi nem zavar a humiariban, max átgörgetem. Az ilyesmi kevés ahhoz, hogy bosszantson. :D
Mennyire szoktad megtervezni a napjaidat? -
#90760 Nem.
#90758: Az még hagyján, hogy berakja a sok malájkurvát, de faszért kell 15 megás gifeket berakni? Nem is titkolja, hogy trollkodásból teszi...
Szerinted legyen róla szavazás a szavazóban? :D -
#90759 humiarit nem néztem mostanában, elég kaksi ott a helyzet. a másik sem érdekel, ott leginkább vaginák meg ilyesmik vannak. idegeskedjen rajta az, aki odajár. amiket rendszeresen meglátogatok, ott ha valami nem szimpi, idegesít, akkor úgyis szóvá teszem, aztán lesz belőle háború.
takarítottál ma? -
#90758 Nem tudom.
Téged idegesít ha egy topikba a témához nem illő tartalmak kerülnek.
Pl AMS agymenései humiban vagy 12+ban a gore gifek.
Fresh-el meg egyet értek amit humiba ír.A faszt sem érdekel az a sok kura japán geci.