Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flippy
13 és fél😊

Titeket zavar, h "kicsi" vagyog?😊)

kulabácsi
19

és te?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

flippy
nyár

Hány éves vagy?

z99999
inkább megázok.
tél vagy nyár?

Pszt.

kulabácsi
nem!! engem idegesít, meg az esõ is😄

te szoktál? vagy sapkát?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
NAGYON sztem a Napot! (boltból sokminden kéne, hüle kérdés meg nem nagyon van😊)

szoktál esernyõt használni?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

flippy
hupsz sorry

flippy
Szomorú vagyok😞 Napocskáát akarok!!!!

Te szereted a napos napokat?😊

kulabácsi
hát nem örülök neki, lassan tényleg nem lesz nyrá...😞

nah akkor elmegyek boltba, hozzak neked vmit??😄
(több hülye kérdést nem teszek fel, megígérem...😊

Annakin
én? boltba? ha muszáj😊)

mit szólsz ahhoz, h kezd totál megõrülni az idõjárás?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
aniki - open your ears (goa, mert sztem ezt itt senki nem vágja😄)

te elmennél a boltba ilyen esõben, ha a helyemben lennél?😄

Annakin
Stereo MCS, Thievery Corporation.

és te mit hallgattál?

Juczus
Hifivel (Phillips)

Mit hallgattál utoljára?

\"A világ tele van lehetett volnákkal...\"

Annakin
nem ítélek/ítélünk el senkit, mindenki olyan zenére fülel, amilyenre akar! ez így helyes, ezt má korábban tisztáztuk.

milyen kütyüvel hallgatsz zenét?

flippy
reggae!!! + rock, punk & alternatív

Elítéled a rockereket?

Annakin
pont punk nem. és nem is értem a punkokat, azér kérdeztem. sokféle zenét szeretek, pl.:mostanában ambiance is, korábban sok metál, de vannak jó DJ lemezek is ám...
bandákat nem sorolok mer elfogy a papír😊

s te?

kulabácsi
hát én nem szeretem, de sztem mindenkinek a maga joga h milyen zenét hallgat, én nem ítélek meg senkit ebbõl (sajna sokan viszont igen...)

milyen zenét hallgatsz?

Annakin
nem szeretem axel rózt én sem, teszek rá.de az tény, h ált. sok énekes-zenész nyomja magát vmi droggal és aztán meg nem megy a oncert. szigeten is vót má ilyen nemeccer. pl.: korn, chumbawamba anno szintén.(persze nem rágalmazok skit)

mit szólsz a punk zenékhez?

kulabácsi
az!! sztem be volt kúrva mint az állat, és azért nem állt színpadra, ne akarja már bemagyarázni nekem vki h jajj fáj a háta, és ezért kezd vagy 3 órával késõbb...(még jó h nem szeretem az ilyen zenét, mert tuti h fegyvert fogtam volna)

neked mi a véleményed errõl?

Voltan
Nem különösebben, de azért elég gáz lenne, ha úgy végigsöpörne a világon, mint anno a spanyolnátha.

A Guns koncerti botrány tükrében köcsög-e Axel Róz, vagy nem-e köcsög? 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kulabácsi
sztem nem, már elkezdte volna!

félsz h madárkóros leszel?

Voltan
A házasság remek dolog lehet, de csak ha mûködik.

Vajon tényleg akkora aratást fog végezni a madárinfluenza?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Juczus
Szerintem csak nagyzolás. Tök felesleges baromságnak tartom a lánybúcsúval együtt.

Házasságban élni, vagy nem élni házasságban?

Annakin
nem tom. mér nem kérdezed meg a barátnõdet😊))

mi az értelme a legénybúcsúnak?

Shaman
nem mert a garázs tetején van a házunk (gyk egybenvan :-)

mennyiért lehet legénybúcsúra csajokat szerezni?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Annakin
nem.

estél már le garázstetõrõl?

kulabácsi
hát ha épp vhol a szabadban vagyok akkor nagyon utálom, de egy hûvös szobából, vagy vmi fedett erkélyrõl nézve imádom!!

szereted a hideget?

Attól fûgg hogy hol fogyasztom, de inkább a dobozos. De ha lehetne választani akkor inkább csapolt 😊

Szereted a nyári viharokat? (iszonyat beborult ég, mennydörgés, villámlás, szélfúvás, etc.)

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

kulabácsi
hát a dzsuvás akkor igen, de különben nem szokásom, de mást sem nagyon láttam ilyet csinállni😄 (sõt, tuti nem jön be?!! 😄)

üveges, vagy inkább dobozos sör?

Annakin
bocs. sõt tutkó nem jön be😊)

megtörlöd a sörösdobozt ivás elõtt?

Annakin
van. de tapaszt h nem biztos h bejön.

szted?

ddomi87
eddig igen, mi értelem járni vkivel akit nem szeretsz...

Szerinted van szerelem elsõ látásra?

ööö...retekegér...!

Karminca
nemtudom,nekemse volt sok... de biztos szar,hogyha igazán szeretted.

Szerelmes voltál azokba az emberekbe,akikkel jártál?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

kulabácsi
még nem történt ilyen, igazából nem volt sok kapcsolatom (még fiatal vok) azokat meg én untam meg:S

neked milyen érzés?

Karminca
egy alkalommal csak úgy szétmentünk,nem kerestük egymást,megijenek,a többinél én szakítottam.

Milyen érzés,ha kidobnak?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

kulabácsi
hát eléggé érdekes😄 szal jah vmi valszeg már nem volt rendben a dologban...

állatlában te szakítottál a barátoddal/barátnõddel, vagy veled szakítottak? (ez de hülye kérdés😄)

Karminca
egyetértek.
Én akkor jöttem rá,hogy probléma van,amikor a buszon utazva,a barátom mellett azon kezdtem el gondolkodni,hogy ha 2 (a buszon levõ) rudat összekötnénk az egyiknek a tükrözõdött képmásával,akkor a kapott háromszögnek vajon hány fokos szögei lennének. Elõször azthittem,hogy derékszögû háromszöget kapnánk,de aztán észrevettem,hogy...najó...ez bonyolult....

De ez mindenképpen rossz jelnek számít,nem?

Juczus
Én 3 dolgot tartok szem elõtt egy kapcsolatban: tudjak bízni benne, õszinte legyek hozzá, és ne érdekeljenek más pasik, ha vele vagyok (ezt vissza is elvárom). Ha ezek közül valamelyik nem megy, akkor már elgondolkozom, hogy hol a hiba. Mondjuk szerintem a bizalom és az õszinteség összetartozik, ha nincs meg az egyik, akkor a másik se...

Más vélemény?

Pont ezeket a fogalmakat írtam be én is egy hsz-be, csak egy kicsit belebonyolódtam a magyarázatokba, és töröltem a hsz-t még mielõtt postoltam volna 😊 Bár azt megjegyzem, hogy szerintem az egymással szembeni õszinteség sem nagyon divatos mostanában 😞 Mintha követelmény lenne, hogy az ember hordjon magán egy álarcot, és ne mutassa ki az igazi érzelmeit a párja felé, mert ezzel sebezhetõvé válik...

neked mi a véleményed errõl?

kulabácsi
a szeretet, az õszinteség, és a BIZALOM (szándékosan írtam nagybetûvel, mert ilyennel még nem nagyon találkoztam eddig, h ez kölcsönös lett volna...)

szted?

Juczus
Igyekszem 😄

Mi a legfontosabb egy kapcsolatban?

kulabácsi
hmm kb 1 hónapja😞

ha van barátnõd/barátod elkényeszteted?😄

Juczus
Nem tudok választani Stephen King és Dean R. Koontz között. De talán inkább Koontz 😄

Mikor csókolóztál utoljára?

Lacee
dehogynincs, annyira szerintem nem lehet unatkozni.

és neked? 😄 (amúgy elõfordulhat h tényleg érdekel a másik ember véleménye ugyanarról, szal nem hülyeség ez se..)
na jó, igazi kérdés: ki a kedvenc íród?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LSL
természetesen nem. Dohányzás, és pia elég favorit. De az 1000. hszig csak 19szer írták be, h "és te?" utána viszont exponencálisan növekedett.

különben is minek elolvasni annyi kérdést, nincs jobb dolgod? 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

kulabácsi
hát egy milkó biztosan elég lenne, bár lehet beleõrûlnék...

miért ez a kérdés is volt már? ( szted fel lehet rakni 17688 különbözõ kérdést??😄)

inkább úgy mondanám, hogy az erõs hidegfront eléggé meg tud viselni.

Mennyi pénzért vállalkoznál arra, hogy az elejétõl a végéig átolvasnád a "Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel" topikot, és kigyûjtenéd a már ismételt illetve többszörösen ismétlõdõ kérdéseket?

kulabácsi
természetesen igen! ezzel elég sok dolgot elrontanak különben pl kötelezõ olvasmányok stb

levertnek érzed magad, ha szar az idõ?

LSL
nem. Minden dolgot meggyûlöltem, amit eddig tanítottak nekem. Sajnos elektronikai szakközépbe jártam, és elég alaposan ismertettek hogyan mûködik a hangtechnika.

egyetértesz, hogy amit muszájból kell tenned, az megmérgezi az érdeklõdést iránta?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Annakin
aha igen.

érdekel a hi-fi világa vagy nem annyira?