Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
hát azt kellene tanácsolnom h tanulj, de szombat van vazze, szal jó játékot😄

mivel játszol mostanában?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tertovan
nem. szerintem azt a penzt a tomegsportokra kellene forditani es nem par ember szerencsetlekendesere...

vajon tanuljak vagy jatszak?

disorder14
Ha lehet inkább spanyol vagy angol meccseket nézek de néha becsúszik egy-egy magyar mérkõzés is.

Ki lessz a magyar bajnok?Újpest vagy Debrecen?

kulabácsi
persze-persze, nagy fociõrûlt vok, azért nem ebbõl áll az életem, de szeretem a jó focit (a magyar már nem fér bele:S)

te szereted a magyar focit?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

disorder14
Itt most épp jó

Nézitek majd a VB-t?

kulabácsi
nem, mindíg lecsúsztam róla...

nálatok szar az idõ? (itt nem😄)

Gladiator
nem

tékeltél már? én épp most

nem?

mész ma a szar idõ ellenére vhova?

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

kulabácsi
áhh utálok mint a szart, és majd te is meg fogod utálni, ha nagyobb leszel😄

láttad a chopper c filmet?

flippy
is-is. Imádok suliba járni, de a tanulás meg a korán kelés...az valahogy nem jön be. Jó lesz kipihenni ezt a kemény évet.

Szeretsz suliba járni?

kulabácsi
hát én még nem vok felnõtt szal nem tudom!! de a kamaszok isznak, meg pókereznek, meg csocsóznak....(legalábbis mi)

örûlsz h vége lesz a sulinak?

z99999
suliba mennek

na és a felnõttek?

Pszt.

kulabácsi
hát persze😄 a legjobb rajzfilm, csak sajna a coolon én nem nagyon tudom nézni, mert soha nem vok itthon olyankor😄 de a nagyfilm a best!!

mit csinállnak a "fiatalok" péntekenként?

flippy
unalmas, szomorkás, de a south park jó volt😊

Szereted a South Parkot?

kulabácsi
hát nemtom!! inkább rántott, de néha inkább sûlt! nah zet is megaszontam😊

milyen volt a tegnap estéd?

artschi
hõség, akkor van kevés gönc a csajokon <#buck>

sült vagy rántott hús?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

flippy
Tudni tudok😊 Miért ne? Hidegben is lehet:-pp

Hõség v. fagy?

Karminca
nemigazán.

Szerinted tudsz majd ezen a nyáron fagyizni?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

z99999
a toxikálás ellentéte😄

szereted az eperfagyit?

Pszt.

Karminca
nemtudom. Mellém biztos,hogy határozott ember kéne,mivel én nem vagyok az... de a túlságos határozottságot bizti,h nem szeretem.

Mi történik a detoxikálóban?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

z99999
asszem igen

szereted a határozott embereket?

Pszt.

Karminca
nagyon soxor...

Határozottnak tartod magad?

z99999
kérdezz meg jó sok embert😊

volt már de ja vu-d?

Pszt.

flippy
Nemtudom. Nem tudok rájönni. És ezt úgy gondolom az emberek agya nem is képes felfogni. De törekszem! És megszeretném fejteni! Soxor töröm magam, de még nem sokra jutottam.

Van valami elképzelésed róla?

Karminca
mindenkinek van küldetése az életben. hogy kinek mi,azt nemtudhatom.

Szerinted nincs értelme?

flippy
Szeretem a színes ruhákat, a narancssárgát meg a csíkos-kockás mintákat.😊 De a feketét is.

Mi értelme az életnek?

Karminca
hupsz,elkéstem...mind1...

Karminca
(kösszi😊) Hát,ez eléggé relatív. nemtudom. Mostanában anya szokta varrni a ruháimat,és nagyon yook,és mostmár én is eljutottam arra a szintre,hogy elkezdtem varrni magamnak egy gatyát...pedig eddig valahogy utáltam varrógéppel varrni.....

Általában milyen ruhákat hordasz?

flippy
jha, csak egy csomó nem teccik már, s így nem hordom mindet😊

Milyen stílusban öltözködsz?

Annakin
persze, h érdekelnek mint laikus embert. kben nagyon tetszik a tanulási módszered!

sok ruhád van?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Karminca
sajnos nem. Egyszerûen nem vagyok képes leülni egy asztalhoz,és megtanulni,amit kell. ilyet nem is emléxem,hogy mikor csináltaam utoljára. ha valamit meg kell tanulnom,elõzõ nap este leírom(ha vmit leírsz,olyan,mintha 5x elolvasnám,és ha vmit este elolvasol,az jobban megragad a fejedben),és a buszon megtanulom.....

Érdekelnek az idõjárással kapcsolatos dolgok?

Annakin
ja a neten. de látom én jelentések nélkül is, h elég nagy gáz van. (legalábbis a Föld légkörét illetõen) sajnos!! sztem csmót hazudnak az illetékesek, h ne legyen pánik de aki nem teljesen zakkant az pontosan tudja, h ezek a klímatikus anomáliák (eltérések)napjainkban normálisnak messze nem nevezhetõk.

sok idõt szánsz a tanulásra?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Karminca
a sulis barinõmnek nincs.

Szoktad nézni az idõjárás-jelentést?

Annakin
nemtom. gondolom, h van benned vmi szorongás, elfolytás v félelem sat.😊)

jelentkezzen má vki, akinek nincs mobiltelefonja?

Karminca
nemtudom. biztos van valami,amit elfolytok magamban,és nemtudom kifejezni,vagy valami szorongás,félelem,nemtudom,még nemtaláltam meg.

Szerinted miért rágom a körmeim?

Annakin
segítek persze. ne a körmeidet rágjad😊) vagy vegyél egy jó kisollót pl.

miért rágod a körmeidet?

Karminca
szerintem nemigazán. Valahogy az együtt kajálást sohasem tartottam túl romantikusnak....

Segítesz leszokni a körömrágásról?

Annakin
csussz..bocs.
szal: nem vagy szemét, ilyet ne állíts magadról de azért nem kell az ilyen rendes tagokat kihajtani na😊)

szeretsz szépen megterített asztalnál, közösen vacsizni vkivel/vkikkel?

Annakin
igen van olyan álmom, ami aztán megtörténik vagy átélek hasonló sztorit. ált. ez nem sok, mert inkább fantasztikus történeteket álmodom.

volt már megérzésed, ami konkrétan bejött?

Karminca
igen. Meg csomószor van olyan,hogy benne vagyok egy helyzetben,és tudom,hogy mi lesz a vége,mert már "megálmodtam". de ezek csak apró helyzetek,pl. vki nyúl vmi felé,de egy másik vmit vesz le,mint ami felé nyúlt,megijenek....

Ha valaki virágot hoz,és tökaranyos,meg elnézõ,és mégis kidobom,akkor szemét vagyok?

kulabácsi
jah hát van amit igen, van ami eltûnik, de a "hatását" érzem...

volt olyan álmod ami beteljesûlt?

Annakin
bocs csúsztam.
szal: paradicsom

megjegyzed az álmaidat?

Annakin
egyik se, nem bírom a rövideket. se😊)

megjegyzed az álmaidat?

flippy
barack, bár még nem szokásom az ivás😊 Még pici vagyok hozzá:-pp

paradicsom v. paprika?

artschi
sör 😊

mézes vagy barack pálesz?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kulabácsi
hát én kutyapárti vok, a macskákat meg gyûlölöm, de azért nem bántom õket...

sör v bor?😄

flippy
Állítólag az egész nyarunk hideg lesz. 😞 Nemtudom. Naon remélem, h hamar napos lesz az idõ!

Kutya v. macska?

kulabácsi
hát undorodom tõle, igazából nem zavarna, ha nem kellene bemásznom a városba a spanokhoz...

szted meddig fog ez esni?

Akos 001
nem

mit szólsz a mostani idõjáráshoz?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

kulabácsi
engem egyálltalán nem, én úgy vok vele, h nem az életkor számít hanem a szellemi szint, azzal meg eddig nem volt bajom (nálad😄)

titeket zavar?