Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
régebben édes, mostanában inkább sós.

Egy meggymag meg még egy meggymag az hány meggymag?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

LSL
Mentholos, már amikor rágózom.

sós vagy édes?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

artschi
Amíg nem volt gépem, rengeteget olvastam, rejtvényt fejtettem, TV-ztem stb.
Amióta gépem van, kevesebbet olvasok, kevesebbet rejtvényezek és nem TV-zek.
Viszont tavasszal-nyáron csomót voltunk szabadban haverokkal.
Most meg munkaeszköz a gép.

Mentolos vagy gyümölcsös rágó?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

jazzy
Szerintem nem rabolja el. Bezzeg regen nem volt szamitogep! Nem, kint ultek a mezon es kergetoztek. Ugyanolyan elfoglaltsag mint a szamitogep, kinek mi tetszik.

Szerinted?
LSL
persze, csak mostanában nem sok esély rá

miért rabol el ennyi idõt a gép az életünkbõl?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

flippy
Csütörtök az uccsó tanítási nap😄 juhéé

Szeretnéd, ha meleg nyarunk lenne?

igazából senkinek. én vagyok az egyetlen fétfi a világon, aki nem kedveli különösképpen a focit. ha kötelezõen kell választani, akkor talán a Brazilok, Portugálok, Olaszok. Szóval v.melyik nagy csapat 😊

Mikor lesz vége a sulinak?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Akos 001
közepes...most jöttem haza,és van egy csomó probléma,de a jó dolgokkal próbálom ellensúlyozni.

kinek szurkolsz a vb-n?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Annakin
telj. kiváló. most szaladtam csak kb. 3 km-t de marha jól esett.

s te hogy vagy?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

hát szerintem nem. azt hiszem a tanár személyisége kulcsszerepet játszik a tantárgy megszeretésében, megszerettetésében.

hogy vagy?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Karminca
igen. a mostaniak nagyrésze yoofej,és általában csak akkor köcsögök,ha mi is azok vagyunk...

Szerethetsz egy tantárgyat úgy,hogy a tanárt,aki tanítja,egyszerûen rühelled?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

kulabácsi
hát persze!! ittunk is együtt meg minden😄

szereted a tanárokat?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

flippy
-haverom

flippy
rajz. Mert haverom a haverom a tanár😊)

Volt már olyan, h össze haverkodtál a tanároddal?

kulabácsi
áhh utálok mint a szart!! de muszály sajna!!
(köcce😊))

milyen tantárgy a kedvenced? (vagy volt)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Karminca
Régen úgy voltam vele,hogy sulibajárni szeretek,de tanulni nem. Most már sulibajárni se szeretek,viszont találtam egy tantárgyat,amit szeretek tanulni....

(BOLDOG SZÜLINAPOT,KULABÁCSI!!!!😊 )

Szeretsz tanulni?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

kulabácsi
hát volt már pár ilyen tanárom, volt aki mindenkit melonénak (dinnye)

szeretsz suliba járni?

Tarajos Sül
igen!
a férfi tanárom a fiúkat mindig azzal ilyesztgeti,hogy kinyomja a két cseresznyemagot!
"Kinyomom a két cseresznyemagod!"
De amugy jó fej,nem haragszunk rá,hogy ilyet mond,és nem is ugy vesszük,hogy az erõszak beszél belõlle!

Nektek is ilyen nem mindennapi tanárotok van?
(már akinek)
kulabácsi
jah, imádom😄

és te a cseresznyét?

z99999
utóbbi

szereted az epret?

Pszt.

Tarajos Sül
attol függ,hogy mit!
pl kenyérbõl ujat veszek 😊))
na jó
én szeretem az elektronikát,és sokszor szokott szükségem lenni alkatrészekre,
pl ellenálás-ra,led-re(tudjátok ledes spotlámpák,zseblámpák)mert ha annyira el van használodva,hogy már csak pár napig birja(ezt nem lehet tudni),akkor már inkább ujat veszek,és ha én azt rendeltetésszerûen használom sokáig fogja birni!

Egy cég által hirdetett diákmunkák igazolják a jelentkezésnél,hogy kérnek adókártyát!
Te választanál olyan munkát,aminél adót vonnak le,VAGY inkább ismerõsnek segitenért pénzért pl háznak a tégláit hordani épitkezésnél stb.?
persze nem vagyok gyõkér,hogy pénzt kérjek rokontol,egy példa volt!
sûrûn van, nem igazán 😊

használt cuccot veszel inkább vagy újat? (indokold válaszod)

kulabácsi
tõlem is meg szokták kérdezni, de én mindíg nyugalmat kérek😄

sokat jelent neked egy születésnap?

Tarajos Sül
én nem,csak a családdal,ez pontosan 13 nap múlva is igy lessz! 😊

Téged megkérdeznek,hogy mit akarsz kapni szülinapodra/karácsonyra,és lehet,hogy azt kapod,VAGY megkérdezés nélkül vesznek valamit neked,ami szimpatikus a vásárlónak,és ugy tudják,hogy neked is tetszeni fog?
nekem az elsõ,de mondom juni 24-én kiderül 😊
kulabácsi
de sajna egyre jobban van ez az érzés, ahogy öregszik az ember...
(köszi😊))

a szülinapodat nagy társasággal szoktad ünnepelni?

flippy
Nálunk akkor a karácsony😊

Neked nincs olyan érzésed szülinapodkor, h na már csak ez kellett, megint egy évvel öregebb lettem...?

( BOLDOG SZÜLINAPOT KULABÁCSI<#pias> 😄 )

kulabácsi
hát nem vágom, igazából én nem szeretem az ünnepeket, családi banzáj stb stb, de ha így választanom kellene akkor talán a karácsony (vagy a szilveszter, de az végülis annyira nem ünnep😄)

és neked?

kulabácsi
köcce mindenkinek😄

Annakin
igen! Boldog születésnapot kulabácsinak. egyetértek<#taps>

melyik ünnep a legfontosabb számodra?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

jazzy
Corrupt souls, Nu:tone, John B, Paul van Dyk, Astral projection.. osszessegeben sokat szeretek drum n bass, goa, trance.

Boldog szuletesnapot kulabacsinak? 😊
Tarajos Sül
nem nekem szerintem nincs!

de azért vannak olyanok,amiket nem szeretek hallgatni,de elviselem,és nem kapcsolom le!Mondjuk akkor nem is tudom lekapcsolni,ha a tesom hallgatja,de már megszoktam!
én a "disco,pörgös" zenéket szeretem!
DJ Tiesto,Club Sandwich,Belga,Black Eyed Peas(abbol is csak a Pump it,az nagyon zsír)

Te milyen "elõadokat" szeretsz?
Nolycsy
Van akinek jól áll (pl. Shinead O'connor), de általánosságban azért megbámulják a kopasz lányokat.

Van olyan zene, amit egyszerûen nem tudsz meghallgatni?

Karminca
nemtudom. mindíg mást.

De azért egy csaj elég gázul néz ki kopaszon,nem gondolod?

jazzy
Fogadasbol akarmennyiert. Akar egy ezresert is nem gond. De csak azert mert nyaron tervezem h levagatom kopaszra tokjo lenne meg penzt is kapni erte 😄

Milyen dezodort hasznalsz?
Karminca
hmm.. attól függ,mennyiért...😄

Te mennyiért vágatnád le a hajad kopaszra?

flippy
Hm lila vagy vörös. De mivel nem festem be a hajam, fõleg nem extrémre, ezért nem kell ezen gondolkodnom😊

Pénzért levágatnád kopaszra a hajad?

jazzy
Az tortent hogy az egyik kanyarban elbaszta az ivet majdnem nekiment a falnak es megallt. Volt egy erdekes kormanymozdulat ami logikatlan volt, emiatt fordult a falnak, de persze ezt kivulrol nehez megallapitani hogy mi miatt volt. Lenyeg az hogy a mogotte levoknek mind lassitaniuk kellett mert elallta a fel palyat.

Milyen extrem szinure festened a hajad?
flippy
Én nemtudom, mert nem nézem.

Ti tudjátok?

Karminca
nemtudom. nem voltam itthon,nem láttam,bocsi😞

Miért,mitörtént? mármint...hátrébb rakták emiatt alonsot,vagymi?

Tarajos Sül
én nem,de eggyiket se nézem,csak ha már nincs kedvem itt lenni a gépénél,mikor pont vetitik!

hamár a forma 1-nél tartunk...

Te mit Gondolsz M. Schumacher elözö héti atrakciójárol?
(mikor megált az autoja az idõmérõ edzésen,pont amikor Alonso futotta gyorskörét)
Karminca
Räikkönen.

az idõmérõt is szoktad nézni?

kulabácsi
sumi

neked?

Karminca
igen.

Ott ki a kedvenced?

kulabácsi
nekem sajna csak lábbuszra van jogsim😄

szoktad nézni a forma1-et?

Tarajos Sül
opsz!
nekem eggyik se!
Én nem szeretem a sört!

Te neked milyen jogsid van ha van?
nekem M van(moped)
Tarajos Sül
nem!

De ha az lennél,akkor egyél másnap angol reggelit 😊
(a Discovery-n vizsgálta a Brainiac)
sült szalonna,tükörtojás,savanyúság stb

Te neked milyen jogsid van ha van?
nekem M van(moped)
Karminca
nemigazán..😄 Életemben egyszer voltam másnapos,akkor eldöntöttem,hogy sohatöbbé nem iszom semmi alkoholosat(nekem már 3 korty is megárt...)..Pedig akkorsem ittam sokat... csak épp annyit,amennyi kellett egy szilveszteri koccintáshoz...

Melyik a kedvenc söröd?

kulabácsi
nem nem szoktam...

te nem vagy másnapos?😄

Nolycsy
Ó lekéstem!

Válasz a tiedre: Én úgy hallottam, hogy igen, de ne vedd 100-asra.

A kérdésem marad.

Nolycsy
Hát gyakran szólogattam be baromságokat magyar órán, azért kaptam vagy 2-t, meg még hatodikban két haverommal énekeltünk (a tanár szerint) "obszcén" dolgokról. Pedig csak valami akkori hülye kis dalocskát énekeltünk (ilyen 6.os szintût).

Szoktál énekelgetni?