Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy meggymag meg még egy meggymag az hány meggymag?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
sós vagy édes?
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Amióta gépem van, kevesebbet olvasok, kevesebbet rejtvényezek és nem TV-zek.
Viszont tavasszal-nyáron csomót voltunk szabadban haverokkal.
Most meg munkaeszköz a gép.
Mentolos vagy gyümölcsös rágó?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Szerinted?
miért rabol el ennyi idõt a gép az életünkbõl?
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Mikor lesz vége a sulinak?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
kinek szurkolsz a vb-n?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
s te hogy vagy?
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
hogy vagy?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Szerethetsz egy tantárgyat úgy,hogy a tanárt,aki tanítja,egyszerûen rühelled?
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
szereted a tanárokat?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(köcce😊))
milyen tantárgy a kedvenced? (vagy volt)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(BOLDOG SZÜLINAPOT,KULABÁCSI!!!!😊 )
Szeretsz tanulni?
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
szeretsz suliba járni?
a férfi tanárom a fiúkat mindig azzal ilyesztgeti,hogy kinyomja a két cseresznyemagot!
"Kinyomom a két cseresznyemagod!"
De amugy jó fej,nem haragszunk rá,hogy ilyet mond,és nem is ugy vesszük,hogy az erõszak beszél belõlle!
Nektek is ilyen nem mindennapi tanárotok van?
(már akinek)
és te a cseresznyét?
pl kenyérbõl ujat veszek 😊))
na jó
én szeretem az elektronikát,és sokszor szokott szükségem lenni alkatrészekre,
pl ellenálás-ra,led-re(tudjátok ledes spotlámpák,zseblámpák)mert ha annyira el van használodva,hogy már csak pár napig birja(ezt nem lehet tudni),akkor már inkább ujat veszek,és ha én azt rendeltetésszerûen használom sokáig fogja birni!
Egy cég által hirdetett diákmunkák igazolják a jelentkezésnél,hogy kérnek adókártyát!
Te választanál olyan munkát,aminél adót vonnak le,VAGY inkább ismerõsnek segitenért pénzért pl háznak a tégláit hordani épitkezésnél stb.?
persze nem vagyok gyõkér,hogy pénzt kérjek rokontol,egy példa volt!
használt cuccot veszel inkább vagy újat? (indokold válaszod)
sokat jelent neked egy születésnap?
Téged megkérdeznek,hogy mit akarsz kapni szülinapodra/karácsonyra,és lehet,hogy azt kapod,VAGY megkérdezés nélkül vesznek valamit neked,ami szimpatikus a vásárlónak,és ugy tudják,hogy neked is tetszeni fog?
nekem az elsõ,de mondom juni 24-én kiderül 😊
(köszi😊))
a szülinapodat nagy társasággal szoktad ünnepelni?
Neked nincs olyan érzésed szülinapodkor, h na már csak ez kellett, megint egy évvel öregebb lettem...?
( BOLDOG SZÜLINAPOT KULABÁCSI<#pias>#pias> 😄 )
és neked?
melyik ünnep a legfontosabb számodra?
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Boldog szuletesnapot kulabacsinak? 😊
de azért vannak olyanok,amiket nem szeretek hallgatni,de elviselem,és nem kapcsolom le!Mondjuk akkor nem is tudom lekapcsolni,ha a tesom hallgatja,de már megszoktam!
én a "disco,pörgös" zenéket szeretem!
DJ Tiesto,Club Sandwich,Belga,Black Eyed Peas(abbol is csak a Pump it,az nagyon zsír)
Te milyen "elõadokat" szeretsz?
Van olyan zene, amit egyszerûen nem tudsz meghallgatni?
De azért egy csaj elég gázul néz ki kopaszon,nem gondolod?
Milyen dezodort hasznalsz?
Te mennyiért vágatnád le a hajad kopaszra?
Pénzért levágatnád kopaszra a hajad?
Milyen extrem szinure festened a hajad?
Miért,mitörtént? mármint...hátrébb rakták emiatt alonsot,vagymi?
hamár a forma 1-nél tartunk...
Te mit Gondolsz M. Schumacher elözö héti atrakciójárol?
(mikor megált az autoja az idõmérõ edzésen,pont amikor Alonso futotta gyorskörét)
az idõmérõt is szoktad nézni?
neked?
Ott ki a kedvenced?
szoktad nézni a forma1-et?
nekem eggyik se!
Én nem szeretem a sört!
Te neked milyen jogsid van ha van?
nekem M van(moped)
De ha az lennél,akkor egyél másnap angol reggelit 😊
(a Discovery-n vizsgálta a Brainiac)
sült szalonna,tükörtojás,savanyúság stb
Te neked milyen jogsid van ha van?
nekem M van(moped)
Melyik a kedvenc söröd?
te nem vagy másnapos?😄
Válasz a tiedre: Én úgy hallottam, hogy igen, de ne vedd 100-asra.
A kérdésem marad.