Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annakin
nincs. még. szeretnék.

mióta motorozol?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

flashpointer
attól függ mit értesz alatta.nekem az is az ha este mocizunk a haverokkal a városban.és akkor jozan vok 😊

van motorod?

Emancipate yourself from mental slavement!

LSL
van pár, de nem mondanám, hogy kiállnának értem, ezért nem fokozom addig.

józanúl és tisztán számodra buli a buli?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

flashpointer
hátha elolvasod az eggyel alatti kérdést talán kitalálod 😊

van zsaru ismerõsöd?

LSL
hát mivel nem volt vele még szerencsém, így nem. De gyszer már majdnem megbüntettek utcán piálásért...

mi volt a legkomolyabb dolog amiért elkapkat? (akárki, szülõ tanár stb)

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

flashpointer
2 éjszakás,folyamatosan 😊
az utsó gimis osztálykirándulásunk... 😄

találtak már nálad zöldikét a zsekák? 😊

Annakin
ma már nem, pár éve reggelig, vagy napokig.

hány napos volt eddig a leghosszabb buli amin voltál végig?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

ddomi87
soha..de kifogom próbálni...

Hányra kell hazamenned ha este kimész?(meddig engednek az õsök)Ha már nagy vagy akkor meddig bulizol ha városban vagy?

ööö...retekegér...!

Karminca
nem.

Milyen gyakran jársz el airsoftozni? (bátyám is szokott)

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

flashpointer
én midnig kajás vagyok,és mikor lehet eszek 😊

nézed a frei dossziét?

kulabácsi
jaja, de inkább csak melegszenyán sütve😄

sokat szoktál enni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

flashpointer
inkább a babosakat 😊
már be is faltam a chilimet
most levezetésképp csináltam egy kolbászoskenyeret 😊

szereted a kolbászt?

kulabácsi
jah😄

szereted a nagyon csípõs cuccokat? (tobaco stb stb)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

flashpointer
nemigazán,minygárt megyek eszek csilit 😊

de szoktál pukiznia babtól?

kulabácsi
nem, meg én nem is szedek le 150 méterrõl senkit!! 😊))

nézed majd a meccset?

flashpointer
airsoftban emberre,amugy meg persze papperra.

150m-rõl leszedek egy fejet >😉

gyakran használod a puskád? 😊

Annakin
csakzéris házinyúlra😊)

s te?

tigeroo
==={bocsesz, törölve..}

reakcióidõ rulz😄 ===
kulabácsi
hmm megint késtem!! tegnap is volt egy pókom😄

kérdés színtén ua

kulabácsi
hát a saját puskámmal igen (aki érti érti, aki nem az meg nem baj😄)))

mire lõssz?

flashpointer
😊

nincs de néztem õket csak inkábbra másra költöm
mondjuk lõszerre 😊

te szoktál lõni?

kulabácsi
uff késtem!! de különben nem,

a kérdés ua

kulabácsi
sztem ezt nem komolyan kérdezted!! különben 0690....😄

van mp3 lejátszód?

flippy
titok😮

Te elárulod?

flashpointer
most igy megjött a kedvem egy tatárbifsztkre 😊

mi a telefonszámod? >😉

kulabácsi
pff sztem ne akard tudni, de ha ennyire kiváncsi vagy, akkor csak pár dolog!! ami leesett a földre hús az jó még, meg kell sütni azt annyi😄 sztem kb 5-6 óráig nem nagyon mosnak kezet az emberek akik ott dolgoznak, még cigi után sem!! a kajával dobálózás az egy alap mûvelet a konyhán😄 a húsoknak amikor leszedik a grillrõl kb 80%a véres. de annyira h én nem is enném meg.... egyenlõre ennyi😄

éhes vagy?

flashpointer
nemigazán,1 éjszakára diáknak 3300 :/

mesélsz a mekirõl? 😊

kulabácsi
pff nem szoktunk, de eztnem kellett volna mondanod (bár én meg a mekirõl mesélhetnék..😄)

jól fizetnek?

flashpointer
a tescóban vagyok árufeltöltõ nyári melóban 😊

a tescós termékeket ne vegyátek.fõleg a pékeknél ami van.mindenki beleköp a cuccokba.

ti sok pékárut vesztek a tescóban? 😉

kulabácsi
hát én végig dolgozni fogok, de azért balaton az tuti, a többi meg majd jön magától, pár nap szlovákia stb stb

mit dolgozol majd?

Tarajos Sül
oké nem logók 😊igyse-ugyse logtam volna már el...

Nekem juni 16. lessz az úccsó nap,amikor az iskolába mentem!
akkor kapom meg a bizit,elötte csütörtök nem lessz tanitás,szerdán pedig 3 óra lessz megtartva a 6 helyett..
Tõk zsííír! 😊

Én dolgozni fogok 1 hónapot a két hónapos szünetbõl

Te mit tervezel a nyári szünetre?
kulabácsi
pff hát nekem 252😄 volt, de ki is basztak, mondjuk szar volt az a suli!! szal jah ha nem vagy ott az órán, és nem írod meg a dogákat, akkor az gáz, mert nem tudnak leosztályozni...szal járjál iskolába vazze

mikor kezdõdik a nyári szünet?

Tarajos Sül
kösz jól :-)

visszatérve a #18100-ra

ha sokat "lógsz",akkor lehet hogy sok dogát meg se tudsz irni(kivéve a köv órán)és ha egy bizonyos óraszámot tullépsz,amin nem voltál,akkor bajok is lehetnek belõlle?

Teneked mennyi(volt) az igazolatlanok száma?
(nekem most 9 az igazolatlanok száma,és ha eggyet is hiányzok,irnak a jegyzõnek +birság és ki is rúgnak,mert 16-ot betöltöttem 😞
kulabácsi
sztem nem, bát én sem buktam siha, csak volt h kicsit sok volt az igazolatlan:S

hogy vagy?

Annakin
nem. egyik suli sem olyan gáz, sztem csak 1-2 olyan suli van az egész országban, ahol megbuksz igazán. a többiben lehet, h kicsit nem a tanulást bsztad el😊)

fontos az, h vki bukott diák?

Tarajos Sül
igen!

mondjuk 18 éves vagyok,de amugyis még járnák suliba ha nem buktam volna,csak nem 9.-be!
Ez van,SAJNA nem tudom már visszacsinálni!

Te buktál meg vmibõl a suliban,mikor még jártál?
flashpointer
nem, tul sokat tanulok és ez ronta az imidzsem 😊
le kéne vinni azt a havi 1-2 órát évi 1-2-re 😉

te suliba jársz?

kulabácsi
én is, de néha csodálkozom egyet!!

elégedett vagy magaddal?

flippy
Aha😊

És te?

kulabácsi
nem igazán, de ebben a világban bármi megtörténhet!

néztél már tükõrbe?😄

flashpointer
tojásnak tojás volt,csak kisebb, de azt nem kóstoltam hogy csoki-e 😊

láttál már olyan nyuszit ami tojásból kelt ki? 😛

flippy
láttam😮

És te láttál már olyat, h a nyuszi csoki tojást tojik?😮

flashpointer
csak szobeli.

láttál már fûben nyuszit?

angol középfokú

nekedvanmá? 😮

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ddomi87
Asus P5Gd1 Pro,Intel 2,7Ghz,1Giga memória,Ati Radeon X550,SB Audigy2

Nyárra mi a terved amit bizi megcsinálsz?

ööö...retekegér...!

LSL
általában igen, de még 3 programozóval (magamon kívül) lakok a koliban 1 lakásban, szóval összehozzuk, ha valami nem megy

milyen konfigod van?

Karminca
én soha.. max. a bátyám.. Én szõke vagyok az ilyenekhez..😄

Ha otthon vmi számítógépes problémád akad,általában meg tudod oldani egyedül?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

LSL
pc böjtöt tartottam, és még tart is, csak meg kellett írnom egy esszét.

milyen gyakran rakod újra a windowst?

Karminca
nemtudom.

És te hogyhogy ilyen sokáig fennt vagy?

LSL
2

mér nem alszol még? 😊