Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
nem

szereted az eperfagyit?

Pszt.

kulabácsi
hát elmegy de nem a kedvencem....

nézed a meccset??

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

z99999
18-9 óra

szereted az eperfagyit?

Pszt.

kulabácsi
jah, de mindíg elb@szta vki, szal rájöttem h nincs értelme tervezni, mert úgysem az lesz...

mennyi volt kb a max ami a gép elött ûltél kis megszakításokkal (cigi, kaja stb)?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
vót hát😊) naná, totál kényelmes és egyáltalán nem ciki egy nõn a boxer sztem. psze inkább echte nõi alsót hordok ált.😊)

próbáltál már vha tervezett napirend szerint élni?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
nem, de köszi kérdésed, én inkább a másik nemhez vonzódom, nem a sajátomhoz, bár lehet jólállna😄

és rajtad boxeralsó?? (bár még nem is gáz egy nõnél)

Annakin
kaptam meghívót de nem naon érint a dolog. nem hasznalom, nem szimp.

volt már rajtad harisnya?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
jah, de én nem foglalkozom vele, nekem wiwen van mindenki, elég az nekem, kb van 3 ismerõsöm ott, és azóta h regeltem be sem léptem!!

van wiwed is?

Tarajos Sül
hát is-is!
Amikor tél van,nem,mert alig lehet menni,és csak sima csuszos úton lehet elengedni a kormányt!
Ha hiszitek,ha nem!
Ugyanis,csak sima jégfelületi gyürödéseket kell elkerülni,(pl kráter alakú kátyú)mert ha ennek a falán lecsuszik a kerék a bicikli sem fog egyhelyben maradni!
Ha nincs szembeszél(ha menetiránynak ellentétesen fúj a szél),és a nap is süt
akkor szeretek a legjobban biciklizni!

Te már regisztrálv vagy a myVIP.hu-n?
Amiota meghivott egy sg-s tag,csak azon lógok!
kulabácsi
hát amikor csinálltam akkor jó volt végülis, jó kis ideglevezetõ, de vhogy mindíg elkezden aztán jön a nyár, és abbahagyom, és kb nem fejlõdöm semmit😞:S

szeretsz biciklizni?

Annakin
az van, h sztem botrányosan bírok kinézni fotókon. úhogy nem igazán bírom😊)

szerettél v szeretsz gyúrni/edzeni?

kulabácsi
utálom, mert sztem nem vok egy fotogén arc, sõt ez biztos😄

és te szereted??

Annakin
egy kopasz baba, akit ruha nélkül hurcoltam magammal mindenfelé. nyoma veszett😞

szted ha rólad készül fotó?

kulabácsi
huhh hát nem is tudom, sztem iagzából nem is volt nagyon kedvenc, max ilyen kis plussállat (ami lehet ciki, de még mindíg ottvan az ágyam mellet, mert pont takarja a sarkot, és olyan édi, egy egérke😄) meg iylenek...

neked?

Annakin
hmm. jó kérdés. az igaz, h naon sajnálom megenni az állatokat de azt nem mondanám, h vega vok. sok halat eszem s néha csirkét, mer jó beleharapni egy sült csiricombba😊) nagyobb méretû állatokat nem eszem má régen.

mi volt a kedvenc játékod kiskorodban?

kulabácsi
jah eléggé, imádom a húst, meg elvileg gyúrtam még egy ideje, és oda kellett a sok fehérje, azt rajtamragadt😄 szal minden nap húúús😄 állt csirke vagy pulyka vagy kacsa😄

te vega vagy???

Annakin
ja, ált. szeretek vásárolni😊kaját is. ma is megyünk, remélem. de knben nem is minden nõ szeret ruhát venni. v tévedek😊)

sok húst eszel?

kulabácsi
nem nagyon viszek cuccot sehova, ha igen akkor igen😄 de állt. max 1 felsõ az meg elfér a kezemben, vagy ha van még pár dolog, akkor zacskó😄

szeretsz vásárolni? (mármint kaját, nem ruhát stb stb, mert azt minden nõ szeret😄)

Annakin
sztem van még önzetlen ember. bizony, ez komoly. (kösz😊)

hátizsákban hurcolod a cuccaidat?

kulabácsi
nah akkor összevonva!! jah sztem ez a lustaság jele😄!! nem nincs karórám, zavar, és a telóm meg mindíg nálam van, azon meg van óra!!
(kössz remélem finom lesz😄) jah és ari a logód😄

szted létezik még önzetlen ember??

Annakin
sztem finom. hmm..jó kaját csinálsz😊)jó étv.!

van karórád?

Karminca
attól függ,hogyan... én pl. utálom a csontos dolgokat,mert még külön macera,hogy leszedd a csontról megminden...

Ez a lustaság jele...?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

kulabácsi
hát én magamnak csinálom a kaját, és még nincs kész😄 de majd sûlt csirkecomb lesz rizzsel😊)

szted finom a csirke?

Annakin
sültkrumpli hagymával + paradicsom😊) nyam-nyam..

s te mi kajáltál?

Karminca
nincs. utálom,ha valami tû a bõrömhöz közeledk....
(aki szeret,az szeretni fog ígyis,aki meg nem,arról legalább kiderül...)

Mi volt az ebéd?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

kulabácsi
nincs, és egy darabig nem is lesz sztem!!

neked van? ha igen hol?

Annakin
nekem 8 h milyen karmokat viselsz😊) kérdezd meg inkább a barátodat karomügyben.

van tetoválás vmely testrészeden?

Karminca
igen,sajna... de mostmégcsak huzamosabb ideig nemrágni,és kb. 1,5-2 mm-t növeszteni se sikerül...

de ugye mûkörömmel is szeretni fox...?😛

Annakin
manapság má nem igazán. öregszem s mások a reakcióim is gázos szitukra. de neha jo zuzni vmit, igen azér😊)

rágod még a körmöd?

Karminca
még nem,de szívesen kipróbálnám...

Ha mérges vagy,jobban érzed magad attól,ha szétzúzhatsz valamit?

Annakin
ja, többet is, vhogy kézné van😊) vhogy nem tom sajnalni a kis mobilokat.

sörösüvegeket vágtál má falhoz?

kulabácsi
hmm ott még nem, de falon, meg hasonló helyeken már landólt😄

zúztál szét már telót?

Annakin
nem. de ma nem is akarok😊

dobtál má ki mobilt az ablakon?

kulabácsi
hmm asszem már csak a szokásos, magyar, töri, meg idegennyelv van hátra!!

magatokhoz tértetek már?

Karminca
rendesgyereknek tûnik,biztos tanult...

Mibõl éreccségizik?

tigeroo
Yep!😊

tanultál-e?😄
jazzy
Reggeli volt, viszont csak egy turmix (11kor erettsegizek)😛

Sok szerencset nekem?😊
tigeroo
hát hogy mi lesz a reggeli😊

mi lesz a reggeli?😄

(reggel van még?<#nyes>)
Karminca
jajj,bocs,elkéstem. a reggeli...

Mivan a reggelivel?

Karminca
á,sztem nem(márha nemsokan látnak be az udvarba,megijenek,az mégjobb,de amúgysem gáz sztem)

Sokat fogsz idén nyáron fagyizni?

tigeroo
szerintem nem..
legalább barnul egy kicsit az ember ha kinnt dolgozik 😄

a reggeli..?
Tarajos Sül
rajtam is boszeralsó,amiben aludtam,mert reggel fél 7-kor keltem,és lusta voltam felöltözni!

Szted az égés,ha CSAK egy fürdõnagrágban probálja elviselni kint az udvaron a meleget?
Tehát ugy mászkál,hogy semmi poló,semmi hosszúnadrág,csak egy fürdõruha!
(nem én) 😊
tigeroo
boxeralsó 😄

rohatt meleg van :c

rajtad?
flashpointer
én átvettem a vezetést,eddig faterom volt a leggyorsabb 😊

mi van rajtad?

Emancipate yourself from mental slavement!

tigeroo
igen<#smile>

a családodban ki eszi meg leghamarabb a fagyit?😊
(pl. ha együtt mentek valahova)
z99999
sztem jogos a pasi részérõl, feltéve, hogy biztos a dolgában

szereted az eperfagyit?

Pszt.

Tarajos Sül
nem szoktam,max ha nem a suliba megyek,mert ha észreveszik,addig nyaggatnak,még oda nem adom nekik!

Én halottam már olyat,hogy egy pasi azért nem akar barátnõt,mert sokat kell költeni rá...(farmernadrágot pl ha meglát egy tök jó darabot vhol)
nem arra gondolok,hogy veszek neki mindent,és hozzám jön,mert tudja hogy veszek neki mindent!

Te ezzel hogy vagy?
flashpointer
a sárgáknak 😊

szoktál viselni napszemüveget?

Emancipate yourself from mental slavement!

igen

kinek szurkolsz?
kulabácsi
a pisztácia

nézed a meccset