Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
pop-rock / rock / metal😊

kedvenc elõadó?

kulabácsi
goa+trance meg néha progressive

te?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
krémfagyi. amikor látszanak a vaníliadarabok a fagyiban, és érzed hogy nem porból készült.

milyen zenéket hallgatsz?
Tarajos Sül
csoki,vanillia,puncs stb

Milyen fajta jégrémet szeretsz?
(pálcikás,dobozos stb.)
kulabácsi
nem nagyon eszem jégkrémet!!

neked mi?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

flippy
Dehogynem. Meleget akartam, de nem ilyen hõséget:s

Mi a kedvenc jégkrémed?

kulabácsi
hát annyi talán igen, ismerõsöm volt lenn, aszonta h jó volt😄

téged nem idegesít ez a meleg?

flippy
Mert holnap le akarok menni úszkálni. Mondjuk nekem a 17 fok is jo...de a 23-24 jobban teccene...😊)

Szerinted megvan 23?

kulabácsi
passzolok, remélem sok😄

miért kérded?

flippy
nem.

Hány fokos a Balaton?

kulabácsi
nem, mert rosszúl leszek tõle!! persze ha az megy a rádióban akkor nem futok el, de magamtól soha!!

szoktál elektronikus zenét hallgatni?

jazzy
Ha jol tudom olyasmi mint egy kiwi.

Szoktal neha popzenet hallgatni?
kulabácsi
lehet még nem is ettem ,vagy csak nem emlékszem rá!!

hogy néz ki??😄

Nolycsy
Attól függ mit kívánok. Szeretem az õszibarackot, narancsot, banánt, epret. De az avokádón kívül szinte minden mást.

Szereted az avokádót?

kulabácsi
ön nem fogyaszt kellõ gyümölcsöt😊)

milyen gyülömcs a kedvenced?

Nolycsy
Én is így vagyok vele.

Ön fogyaszt kellõ mennyiségû gyümölcsöt, zöldséget?

jazzy
Igen szeretem az egzotikus dolgokat.

Neked?
Karminca
a nõk vhogy nem tetszenek...😄 és sztem az ázsiai pasik nemnéznek ki úgy különösebben yool...

mi (volt) a kedvenc meséd?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Nolycsy
Nem igazán. Nekem valmilyen okból nagyon tetszik, ha egy lány csont fehér. Bár aazal sincs gond ha nem.

Tetszenek az ázsiai férfiak/nõk?

Karminca
nem. apával el kellett mennünk vhova,és kb. fél órát voltam a napon,és érzem,hogy barnultam,és utálok barnulni,tehét nemfogok teljesen önszántamból kifeküdni vhova azért,hogy utány utáljam magam...nem....

Szted azok a nõk yobban néznek ki,akik napoznak?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

kulabácsi
hát mivel füvet biztosan kell nyírnom, szal igen, de azt h kiûljek napozni azt nem hiszem😄

és te?

Karminca
ittis. de még ígyis hidegebb van,mint kinnt...

Fogsz idén napozni...?

kulabácsi
kurva meleg:S

és nálatok?

Karez
Zsömlét,tele finomságokal.

Milyen az idõ nálatok?

kulabácsi
nem tudom, nem voltam még kinn!!

mit reggeliztél?

Karez
Da-vici kód,de annak is az elsõ fejezetét utána meguntam.

Mit csinál a szomszédod most?

Karminca
sokmindent szeretek

Mit olvastál utoljára?

Karez
A rotációs kapa által kibocsájtott finom porladó fémdarabokra.

Kedvenc filmed?

jazzy
Van. Mindig van ruhazsepi az asztalomon foleg ilyenkor allergias idoszakomban.

Te is allergias vagy? Mire?
Karez
A sima az igazi,abban van a legtöbb csoki no meg finom édes túró hmm.

Van most piszkos zsebkendõ az asztalodon?

Karminca
0. nem szoktunk túrórudit enni.

a sima vagy a valamilyen töltelékes/különleges túrórudit szereted?

Karez
Ez egészen egyszerû HÁT REGGEL!

hány turó-rudi van a hûtõdben?

kulabácsi
nem vok izgatott, most keltem, ilyenkor még nyugodt sem vok, csak üres az agyam😄

mikor keltél?

Annakin
huh..nem tom pontosan. nem elõltöltõs az bizt. tán indesit v ilyesmi😊)én csak mosok😊))

miért vagy izgatott?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Karminca
inkább izgulok kicsit...

milyen mosógépetek van?

Annakin
jó. szerettem a tesit naon😊)

izgatott vagy most v nyugodt?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

z99999
föci

hanyas vagy tesibõl?

Pszt.

Karminca
hát nem vmi yoo... sajna....

Mi (volt) a kedvenc tantárgyad?

z99999
nem, északot mindig délnek nézem

hanyas vagy föcibõl?

Pszt.

Annakin
jó neked😊 én nem naon tok de próbálkozom. azért kell, mert ha a férjem vezet, akkor mindig a kezembe nyom egy térképet az anyósülésen. én meg soxor ott bénázom vele😞

tudod használni az iránytût is?

Karminca
naná,imádom a térképeket! Szinte mindíg van is nálam egy!

miért kell?

Annakin
semmivel. hiányzik s kész. ha szereted ez normális. hiányozzon csak, ezt is át kell érezni. majd eccer nem fog, reméljük😊

tudsz térképrõl tájékozódni?

Karminca
igen,borzasztóan.

Ha vki hiányzik,mivel tereled el ált. a gondolataidat róla...?

tigeroo
nyissál nyugottan<#nyes>

ma lezs a ballagóm...sok "vidéki" társamat nem fogom látni pár hónapig :p

nektek most hiányzik valaki?
Tarajos Sül
igen velem élnek egy házban

Sztem z99999-nek ugyanolyan topik kell,mint tertovan-nek,csak nem hm,hm-õket irnának bele,hanem "szereted az eperfagyit?"

Nyitunk neki eggyet?
Nolycsy
Igen.

Látod rendszeresen a szüleidet?

kulabácsi
mert agyilag kicsit vmi nincs rendben vele😄

téged is idegesít az aki nem tud normálisan fórumozni?

flippy
igen.

Miért kérdezi meg z99999 mindig, h szeretem e az eperfagyit?

z99999
nem

szereted az eperfagyit?

Pszt.

kulabácsi
hát elmegy!!!

te hülye vagy????