Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annakin
nincs légkondink😞
Tarajos sül, boldog szülinapot! (ha utólag is)

van pénztárcád v csak úgy össze-vissza kavarnak a pénzek meg papírok a zsebeidben?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Tertovan
nincs 😞

akkor menyiert?

kulabácsi
hát végülis van, de nem 100ért😊))

neked van?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tertovan
nem

neked van legkondi a szobadban?

kulabácsi
sztem nem!! annyit nem adnék érte!!
Tarajos sül, nagyon boldog szülinapot neked!!<#taps>

nézed a meccset?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tertovan
turos

meger 100e egy legkondi?

flippy
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!<#puszis><#pias><#pias><#wink>

Amúgy, ha megkínáltál volna, szívesen ettem volna egy szelet tiramisu tortát😊<#finom>

Melyik a kedvenc tortád?

Tarajos Sül
tortát ettem! 😊

Akartál volna egy szeletet enni?(tiramisu torta)
/aki még ma(juni 24.-én megnézi a szülinaposokat,az rámlel/
kulabácsi
csak kiváncsiságból, nem vok pedofil, szal semmi hátsó szándék😄

mit csinálltál ma?

flippy
Szép :-p 😄D

Miért kérded? 😊))

kulabácsi
hmm hát nem vok egy költõ, szal tuti h nem...😞

szép a barátnõd?😊

flippy
Dinnye😄

Tudnál írni egy szép születésnapi verset, amit leírhatok egy b.nõmnek?

kulabácsi
jah szoktam!!

mi volt az ebéd?

Nolycsy
Engem általában anyukám szokott kelteni, mert általában akkor megy munkába, mikor én sulba, így együtt kelünk. Mikor a mobilomra ébredtem, nagggyon utáltam! A dallam, ami ébresztett a végén már kegyetlenül irritált, már csak ha meghallottam akkor is.

Szoktál rágózni?

z99999
hát nekem ébresztõs rádióm van ugyhogy hozzászoktam

éste?

Pszt.

kulabácsi
fél 1kor...

szreted amikor vmi zajra ébredsz, és nem önszántadból??😄

artschi
negyed 10-kor, a szomszéd kloffolására...

te?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

z99999
jah, elég jól

mikor keltél?

Pszt.

kulabácsi
hmm késtem, de sztem jó ez így...

kulabácsi
nincs, vannak akikkel viszálykodom kicsit, de nem utálok senkit, nincs értelme!!
(jó reggelt😊))

jól aludtál?

z99999
kifejezetten?nincs

kéne?

Pszt.

flippy
Attól függ, h mit eszek. Ásványvizet, esetleg teát, kakaót, üdítõt😊

Van olyan forumozo, akit kifejezetten utálsz?

Nolycsy
Nem tudom. A windowsban van számológép, számold ki!

Ha eszel valamit, általáben mit iszol hozzá?

z99999
nem, nekünk 10 emeletes, és abból csak az egyik emelet 1/3-a a mienk

mennyi az a 4*2 a köbgyökön?

Pszt.

Tarajos Sül
nem,de nem kivánnám senkinek!
nem csak azért,mert nem tudsz netezni,meg ilyenek,hanem valahova haza is kell menni!

Ti nektek 2 emeletes házatok van?
(padlást mostanában rendezzük át a fenti szobámmá)
Nolycsy
Szerintem csak simán átállt másra a belõ órád. Régebben én 5-6 körül keltem, jött egy tavaszi szünet, és azóta 8-9-10-kor kelek.

Láttál már leégõ lakást?

Karminca
ma 8 kor...nemtom,felébredtem anyámra,és nemtudtam visszaaludni..... De a tegnap volt nagyon durva.. fél 6 kor felkeltem(4 órát aludtam),és nemtudtam visszaaludni...alapból meg így nyáron olyan 9 körül kelek,és ezis korai pedig,mer tavaly 10-11ig aludtam,meg amikor suli volt,7végén ijen 11-12 körül keltem.... szalnemtom mér van mostanság eza 8-9....

Szted mér van??

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Sziasztok.Tudna segíteni nekem valaki,honnan lehet dvd filmet ingyen letölteni?Elõre is köszi.
ddomi87
Nem.Sõt....én néha utálom már ha semmit nem értek a sok huje rövidítésbõl....

Ma hánykor keltél?Miért ilyen korán/késõn?

ööö...retekegér...!

Hali hó Nem tud valaki egy ingyen sms küldöt ami mûködik,????
Karminca
valamikor régen igen.

Én már asszem,másfél éve fórumozok,és még minníg nemtudom pár rövidítésrõl/szövegrõl,hogy mit is jelent..... Ez gáz...?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Nolycsy
Szerintem inkább úgy, hogy találkoztak vele, de nem tudom. De pl. ha valaki most nyitna egy topikot a GTA san andreas-ról, az igencsak nagy naivitásra utalna, szóval arról még én is tudnám, hogy már van olyan topik, pedig még sohasem jártam benne.

Vettél már valamilyen szervezetet támogató képeslapot?

Tarajos Sül
Ritkán,talán a soha is igaz lenne rá!

Szted amikor egy ujreg topikot nyit itt az sg-n vagy bárki,a topikban járok ugy mondják azt,hogy már van ilyen topik,hogy direkt megnézik sajátmaguknak a keresõben,vagy már azelõtt is találkoztak a hasonló,vagy ugyanolyan topikkal?
Nolycsy
Ne mfigyeltem még ezt, de szerintem mindkettõbõl. De talán nagyobb hatással vannak rám a saját hibáim.

Szoktál társasjátékozni?

Tarajos Sül
igen,egy ilyen kis elektronikai kapcsolást,amit nem a könyvböl néztem ki!

Te a tanulságokbol tanulsz vagy nem?
(pl elloptak valamidet,és legközelebb nem ugy csinálod,hogy bekövetkezzen,vagy ugy tanulsz,hogy mással is már megtörtént,és nem akarod,hogy te veled is megismétlõdjön)
Nolycsy
Nem nagyon érdekelne.

Találtál már fel valamit, amit meg is csináltál?

z99999
jah persze....

és te románt?

Pszt.

Nolycsy
31+11 például.

Ha lenne lehetõséged zulu nyelven tanulni, tanulnál?

z99999
dusztom sincs

mennyi az a 42?

Pszt.

Annakin
nem sajna, mert elég sok pénzt követel😞 peg vannak jó helyek.

az mé nem jó, ha a gépedet felturbózod egy jó végerõsítõvel + pl. 2 ari monitorral? (házimozi helyett ötlet)

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
mert menõ csávó akar lenni😊) de különben én is vennék, ha el tudnám normálisan rendezni, mert elég jó hangzást ad!!

gyakran eszel étteremben?

Annakin
igen, próbálok mindig pálcikával enni, psze kínaiban v japán étteremben.

szted mér fontos oly sok tagnak,h házimozi rendszere legyen?

Nolycsy
igen, tudok.

Ha kínai kaját eszel, pálcikával eszed?

Annakin
remélem, h tok😊 jó móka, elvagyok vele.

tudsz pálcikával(evõpálcikák) enni?

kulabácsi
nem sajna, pedig szívesen megnézném, szeretem a villámokat!! (elösszõr villamost olvastam, kicsit meg is lepõdtem😊))

tudsz jósolni?

Annakin
minnyá jósolok azt megmondom😊knben igen sztem de bizt ami bizt azér jósolok😊)

láttál má villámot fába belecsapni?

kulabácsi
hát a hajnalka az egy virág😊)) a többit meg már történelem...

szted fog esni?

Annakin
én semmire mer asse tom, h mia fenyõ az a hajnalkamag😊))

mondja má meg vki mi az a hajnalkamag?

kulabácsi
nem igen!! bár volt egy növényem, de meghallt szegény, pedig mennyi mindenre lehetett volna használlni😄

de akkor mire is használod??😊))

Nolycsy
Hát ezt igen! (és nem ültetésre használom õket 😊))

Ültettél már magot?