Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

póker
tudsz pókerezni?

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

z99999
a kártyás jó buli a többi szart se ér

meik a kedvenc kártyajátékod?

Pszt.

Karminca
régebben nagyon érdekelt..mostmár nemannyira,de azért egy kicsit még mindíg....

Érdekel a jóslás?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

flippy
Hát csillagászéba nem, de b.nõm teleszkópjába már igen😊

Érdekel a csillagászat?

Annakin
húú.. azt a látványt sztem nem naon illik ide levésni😊)de annyit mégis,h egy pólóra vot festve, banán alakú, csokiöntet rajt. alakját s méretét a képzeletedre bízom😊))

nézté má bele csillagász távcsövébe?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Karminca
a legrövidebb szoknya,amit hajlandó vagyok felvenni,a térdem felett 5 centivel fejezõdik be... de inkább a hosszú szoknyákat szeretem....

Mi volt a legfurább fagyi,amit láttál?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Annakin
ja. néha ha akad rá némi zsé akko igen😊))

hordasz miniszoknyát?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Karminca
Régebben,amikor a családdal elmentünk nyaralni,mindíg egy visegrádhoz közeli kempingbe mentünk sátorozni,és tökyoovolt,de már nemistudom,mióta nem voltunk.... De nagyon megszerettem akkor visegrádot,és most is eszembejut/hiányzik néha...

Kártyával fizecc?

Annakin
Dalmácia.

szoktál sátorozni?

ddomi87
hogyne.

nyaralást merre tervezed?

ööö...retekegér...!

Karminca
nem,pedig ehettemvolna...

ettél már idén jégkrémet?

flippy
Biztos😊 Majd miután megjöttél akkor kérdezd😊))

Ettél ma fagyit?

Karminca
leginkább semmivel. azért mégiscsak a párod,talán kicsit szemét dolog lenne fejbelõni....

Péntekig(v. szombatig) nem leszek. Fogok hijányozni???

fejbe lõném😊
sörétessel vagy mivel?

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Karminca
eleinte nem érdekelne..aztán csak nem mutatnám ki..aztán egy idõ után már nem bírnám,és vége lenne az egésznek....

Mit csinálnál,ha a párod felhívná egy ellenkezõ nemû barátodat,és megkérdezné tõle,hogy egészvéletlenül nem a szeretõd-e?

Tarajos Sül
nemtudom,de ha vhova elmehetnék a nyáron az valszeg a visegrádi bobpálya lenne!

Te féltékeny lennél,ha olyan vkivel járnál,aki szeret bulizni,csavarogni,haverokkal lógni?
Karminca
nem. De valahogy nemis vágyom oda...

Te hova mennél most nyaralni?

flippy
Nem.

S te Jamaicában vagy Kubában?

Nem.

Voltál már Korzikán?

Nolycsy
Nyíregyházán meg a balatonon.

Szeretsz origamizni?

Annakin
nem. sez így jó is😊

hol napoztál?

flippy
Persze! :-)) Kennd be! :-p
(Honnan veszed, h eddig szerettünk?<#hehe>-----> csak vicc😊) persze, h szeretünk😊)

Fáj valamid?

Karminca
amikor már szarnak találod a régit.

Leégett a vállam. Így is szerettek?

Tertovan
nem

mikor erdemes allas valtoztatni?

Annakin
remélem.

szoktál napszemüveget hordani?

Tertovan
mar megszoktam

vajon egesz nyaron meleg lesz?

kulabácsi
jah eléggé😊)

szeretsz korán kelni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

flippy
Utálom!!!! 😊))

Csikis vagy?

z99999
6 h átlag nyári sz-ben

szereted, ha csiklandoznak?

Pszt.

kulabácsi
nem sokszor, van h nem is megyek fel rá, mindent tudom hol kell keresni😊)

mennyit meg egy nap a géped?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

z99999
nem

napi hányszor használod a guglit?

Pszt.

tigeroo
van

nézel valamilyen filmet msot meg dvdn?
Tertovan
marcsak 2 db 😞

neked oszvisz hany dvd-ed van?

Nincs.

Van otthon üres dvd-d?

Tarajos Sül
nincs semmi bajom
de nem kéne nekem,mert ha olyan helyre csináltatnám,amit állandoan ruha takar,akkor ugyse látszik!
kivéve a nudista strand 😊

Neked van tetolválásod?
hol,milyen? 😊
Annakin
nem, ált. nem. de néha jó😊

van vmi bajod a tetoválással?

kulabácsi
nem nagyon, ill néha nagyon idegesít, de altatónak jó😄 inkább a jazz and bass😊))

miért jazzt hallgatssz?

Annakin
sztem nem így van.

szted a jazz zenét?

tigeroo
több élvezet ?:l

szerinted?
Annakin
ha ezt most tõlem kérd., a válaszom:nem😊

miért jó az, ha vkinek több baránje/barátja van eccerre?

kulabácsi
hmmm?? miért nem mennek az ékezetek??😊))

volt már egyszerre több barátnõd/barátod?

Annakin
nem, válozatlanul nem.

miért nem olvasható a mail ékezetek nélkül? ez uncsi😊) mindig csak az angol...

kulabácsi
jah érkeznek, de még csak félúton😊))

nézed a meccset?

Nolycsy
30. A fölsõ bölcsességfogaim már nagyjából kinõttek.

Neked vannak bölcsességfogaid?

flippy
Én is kicsit. De annyira azért nem, szerencsére😊

Hány fogad van?

kulabácsi
jah sajna, de elég dúrván!!

te?

flippy
Nem még soha😊

Tériszonyos vagy?

z99999
hát inni meg fürdeni szoktam...

estél már a dunába?

Pszt.

kulabácsi
hát szórni nem szórom, csak azt veszem meg ami kell, de gyûjteni sem szoktam, szal néha összegyûlik, azt elfogy😊))

voltál már vhol víz közelében idén nyáron?

van tárcám, de a visszajárót soha nem teszem bele, hanem belegyûröm a zsebembe, ami nem jó. Állandóan tele vannak a zsebeim összeegyûrt papírpénzekkel, meg egy csomó aprópénzzel.

Ha van pénzed "szórod", vayg inkább "ráülsz" és gyûjtsz?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny