Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Szia Totoya.

Qwerty4

Qwerty4
Igen , nálunk nincs lehûlés.Nagy a páratartalom nálunk, de a nap nem nagyon süt, ragad rám a pólóm.

Milyen szeszes italt szoktál fogyasztani?

Qwerty4

de,jobb lenne ha mindig ilyen 20fok lenne nyáron😄
mi a kedvenc tv csatornád?

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

kulabácsi
pff hát van vagy 26-27 de nincs erõm megnézni, csak annyit tudok h izzadok😄

nem volt neked kicsit sok ebbõl a melegbõl?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nem,csak 21fok ami pont jó😊
nálatok hány fok?

kulabácsi
hát nincs kedvencem, a gta sorozatot szrettem nagyon, meg az nsf underground sorozatot, és elég sok jó fps is van...

nálatok is újra rohadt meleg van?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

call of duty 2 meg az ilyen II.háborús fpsek.
neked mik?

Qwerty4
ok úgy lesz.Én pontosan hétfõtõl fórumozok sokat, azelõtt nem nagyon fórumoztam.Nem volt idõm azelõtt meg kedvem sem.Na meg nemrég van netem is, 2006.04.13.-a óta.

Melyik a kedvenc PC játékod?

Qwerty4

kulabácsi
brazilok!!
de írd 1 hsz-be a kérdést, meg a választ sztem, mert úgy áttekinthetõbb...

sokat fórumozol?

Qwerty4
Ha már VB te melyik csapatnak drukkolsz?

Qwerty4

Qwerty4
Igazából nem nagyon érdekel a VB mert mivel Magyaro. válogatottja nem jutott be, igy nincs is akinek szurkoljak.Csak mérgesit ez a dolog ha nézném.de azért belenézek, de emiatt majdnem hidegen hagy a VB.
Egy kicsit még szurkoltam a horvátoknak.

Qwerty4

kulabácsi
pff az gáz😄 hát nekem 2mbites netem van😊) szal én szedegethetek nyugodtan!! de nem kérdeztél...
nah akkor majd én!!

nézed az esti meccset?

Qwerty4
ilyen kis dolgokat nme érdemes torrent formájába leszedni, most tervezem hogy leszedem a Half Life 2 - Episode 1-t, de azt már torrenten, én nem tudok ilyen hatalmas adatforgalmat bonyolitani, mert 4GB után lelassul a net, ilyen a szolgáltató 256 kbit/sec-ról 128 kbit/sec-re.

Qwerty4

kulabácsi
sztem nem, legalábbis nekem ez megy már 3 éve, és semmi baja...nekem a havi adatforgalmam az olyan 70-90GB között mozog😊))

miért nem torrentezel?

Qwerty4
Most én kérdezek:nem ártalams a gépet 0-24 óráig járatni?

Qwerty4

Qwerty4
mp3-at

Qwerty4

Qwerty4
Nem megy egyfolytába a gépem, most a vakációban igaz vagy 2-szer többet megy, de nem egész nap, a faterék kinyirnának a nagy számla miatt, még igy is sokallják a napi 8 órát(vakáció).
Nameg nem is birok egyvégbe 4 óránál többet a gép elõtt lenni.
2 hét alatt 1 GB-ot töltöttem le, többnyire mp-at,dokumentumokat, klippeket rmDC++-ról és File Sharing Revolutionról.

Qwerty4

kulabácsi
de bemásolom a kedvedért...

nekem is folyamatosan megy, ha nem vok itthon akkor is, max 2naponta egy reboot azt annyi😄

sokat töltessz le?

Qwerty4
akkor most te kérdezz valamit tõlem, mert Totoya elment.

Qwerty4

kulabácsi
hát ja!!! nyissál ha akarsz, de itt nem ez a trend

Qwerty4
Nem lehetne úgy hogy csak én kérdezek és mindenki más válaszol?kell nyitsak egy ilyen topikot.

Qwerty4

Qwerty4
Köszönöm a választ, és pc-be belecsapó villámot ezek szerint nem láttál.

Qwerty4

kulabácsi
egyszerû!! a topik neve: kérdezek, válaszolsz, kérdezel!! szal elösszõr válaszolsz az elõzõ kérdésére, majd felteszed a kérdést!! nehéz mi??

kulabácsi
igen egy betonkeverõ gépbe csapott bele😊)

Qwerty4
Nme látok semmi szabályt, hol irja a szabályokat,adjad a linket.

Qwerty4

kulabácsi
te bizony eltévesztetted, itt szabályok vannak....

Qwerty4
Te láttál-e gépbe belecsapó villámot?

Qwerty4

Qwerty4
Én nem tévesztettem el a topikot, én egy kérdést akartam tenni és Totoya nem válaszolt, muszáj volt megsürgetnem.

Qwerty4

kulabácsi
nekem is folyamatosan megy, ha nem vok itthon akkor is, max 2naponta egy reboot azt annyi😄

sokat töltessz le?

kulabácsi
hogy te mekkora egy csicska vagy, kicsit fogd vissza magadat, mert eltévesztetted a topikot...

Qwerty4
Totoyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Qwerty4

Qwerty4
tudom a nevedet, de úgy ütõsebb a neved hogy Totoya, igy sokkal jobban néz ki, meg jobban hangzik emberbácsi.

Qwerty4

válasz:nem,nem láttam
kérdés:neked ennyire alacsony az intelligenciád barátom,h még a nevem se írod ide kaparni rendesen?

Qwerty4
Ki az a lámika, válaszolj az én kérdésemre Totoya

Qwerty4

neszójjjááábe,amugy meg elöször válaszolni kellett volna lámikám

Qwerty4
Totoya ne totojázz válaszolj a kérdésemre!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qwerty4

igen,akkor is ha nem vagyok itthon úgy hónaponta szoktam kikapcsolni 2-3napra
neked?

Qwerty4
Kérdés!!!!!!!!!!!!
Láttál-e egy számitógépbe belecsapó villámot?
Ki látott és milyen élmény volt?

Qwerty4

kulabácsi
de sztem jó, csak az a legnagyobb baja, h tök személytelen, nem látod a reakciókat, és néha nem tudod eldönteni h most ezt hogy is érti az illetõ

egész nap megy a géped?

mert tudok beszélgetni haverokkal 😄
mért szented nem jó?

Annakin
nem. b de itt engem leoltottak.(2*2 uis lehet majd 5 is)😊)

miért jó az msn?(ha jó egytalán)

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
hmm akkor fujitsu-siemens 19colos monitor van a gépemhez, és szeretem az autószimulátoros, and fps játékokat!!

sokat msn-ezel?

Tarajos Sül
bocsi a kavalkádért 😊

Nem mondhatnám,hogy sokat msn-ezek,de naponta legalább 1x belépek

Teneked hány partnered van eggyüttvéve?
z99999
hát az enyémet monitornak hívják

2*2 néha 5?

Pszt.

Annakin
remélem😊)én bizt. nem vok pihent de majd az leszek😊

milyen képernyõd van a gépedhez?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
jah öngyújtót használok, ha dohányzom egyálltalán😊))

lehet kicsit pihent vok?

Annakin
😊)szarok bizt. nem😊de van fülbelötyim pl.

öngyújtót használsz?(ha dohányzol egytalán)

kulabácsi
nem szokásom!

rajtad lógnak ilyen szarok?😊))

Annakin
még nem.

viselsz vmilyen ékszert?

kulabácsi
jah, de nem sokat, mert iszonyatosan éget a nap!

te?