Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andora
Én is Német szurkoló vagyok!
És hálistennek egyenlítettek!
Köcsög Argentinok pont most majdnem löttek egy gólt!

Andora
1-1

Qwerty4
Németeknek inkább.

Most hogy áll a meccs, amig néztem 1-0 volt az argentinok javára, most mi a helyzet?

Qwerty4

Andora
Néha az vagyok de kevésszer.
Kinek drukkolsz a mostani Német-Argentin mecsen?
Én a németeknek!

Qwerty4
Idióta nem, de viszont hiszékeny vagy , a tegnap bebizonyitottad, nem kell tagadjad.<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Qwerty4

Andora
Nem vagyok hiszékeny és idióta se!

Qwerty4
Téged se tartalak idiótának csak kiváncsi vagyok te annak tartod-e magad.
Az biztos nagyon hiszékeny vagy.

Qwerty4

Andora
Ja, felõlem csak kérdeztem!

Qwerty4
Te idiótának tartod magad?

Qwerty4

Qwerty4
Hét én csak kérdeztem, nem mondtam hogy Totoya idióta, ha idiótának tartsa magát azt õ tudja miért és én kiváncsi vagyok.

Qwerty4

Andora
Mér lenne idióta?

Qwerty4
Te idiótának tartod magad?

Qwerty4

Andora
Nincs kedvenc színészem.

Andora
😄 Nem tom.

Andora
kb. 3 órát

Qwerty4
Szia Totoya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qwerty4

Qwerty4
Van redõnyöm.

Hogy tudtad bevenni Andora azt a sok zagyvaságot amit a tegnap a Természeti katasztrófák topikban irtam, hogy a pc-mbe belecsapott a villám?Még jó hogy a Svábyst nem vetetd be.

Qwerty4

Karminca
eddig másfél

Ki a kedvenc színészed?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

alap.
ma hány órát gépeztél?

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Andora
Ja.
Neked?

Annakin
én nem szólok, mert én is hangosan sztem hallgatni.

van redõnyöd?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

engem nem zavar😊
nyár vagy tél?

Karminca
még nem,elég toleráns szomszédaink vannak...

Te szóltál már azért,hogy hangos a zene?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Annakin
hááát... éppen köthetnél, ha akarnál😊))))

szóltak már, h hangos a zene?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Karminca
nemtudom... A fiúknak télleg nemkell tudniuk kötni!
amikor kicsi voltam,anyuci csomó pulcsit kötött nekünk,,és eléggé strapabíróak,a legkisebb uncsitesómra pont most yook(4éves),és simán tudja használni õket,mert nem foszladoznak,meg tök cuki minták vannak rajtuk(az egyiken zöld alapon egy süni van egy almával,a mésikon fekete-fehér csíkos alapom egy szép kis hajó)...

Megtanítsalak kötni?

ha fiú vagy nem
nicns igazam?😊

Annakin
nem.

kellene tudnom kötni?

Karminca
mindíg hordol magamnál egy asszem 2,7 cm-s pengéjû pillangókést... csak most elhagytam kicsit....

Tudsz kötni?

Annakin
mer hüle,v divat, v nem tom😊)

van nálad kés/bicska?

Karminca
keresztmaminál voltam,bp.3.ker,hegyes rész,nyugis volt,megminden....

Ha egy srác találkozik(eccerre) kb. 9 barátjával és a barátnõjével,minek vesz fel olyan napszemüveget,aminél nem lehet látni kívülrõl,hogy hova néz?

kulabácsi
késtem vazze😞 nah mind1 majd kihoztok belõlle vmit😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
igen😄 bár én sem voltam😄

milyen volt nemitthon? 😊))

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
nagyon!!

hol voltál?

Karminca
nem.:'(

(Elmegyek egy hétre,és máris mekkora állatkert lett itt! plussz kétszáznemtomhány üzi! hát nemmegmondtam,hogy utálok visszaolvasni...?:'( )
Hijányoztam?😛

Annakin
nincs.

jól vagy?

kulabácsi
nincs...

neked van?

Annakin
-.-.

van kedvenc rokonod?

nem

-.-?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

júni9 a döntõ
várod már?

Annakin
hajaj...ezt nem to tényleg.valszín. ért hozzá. nem tom😊)

mikor lesz vége a foci vb-nek?

azért,mert nem én😄
szted?

SiteDisagner
Mert vmi sportelnök féle

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

kulabácsi
nekem tetszett, érdekes a storyja...

szted miért egy volt boxoló vezeti a focivébé mûsorát?

Annakin
bizt. beteg csirke😊))

szted milyen film a "million dollár baby"?

kulabácsi
jajj késtem!! arra nem, csak nyáron😄

miért nem sûlt meg a csirkém kb 1.5 óra alatt?😊))

kulabácsi
jah sokszor, sztem jó lenne😄 de jelen helyzetben megelégednék egy vadászházzal is vhol az erdõ közepében😄

te gondolkoztál ilyenen?

nem😄
és te arra hogy az Északi-sarkra?

Qwerty4
<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>

Qwerty4

Qwerty4
Én is sört, nameg a bort is szertetem és a pezsgõt, egyebet nem nagyon iszok, néha még egy kis köményes pálinkát,de azt egy évbe vagy 2-szer.

Gondoltál-e már arra, hogy Afrikába költözz egész életedre????

Qwerty4

kulabácsi
sört szoktam fogyasztani, nyáron igen sokat😊)

te mit tolsz?