Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annakin
naooon sok kedvenc növényem van! szeretem a pozsgásokat, a rózsaféléket, a mezei virágok mindegyikét pl😊))
kb. 1 hét múlva jövök haza😞 hiányozni fogtok.

van bokaláncod?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Karminca
(találtam mintát,sikíts felém egy privit,ha vagy,ne offoljuk szét a topikot)

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Karminca
nemigazán van kedvenc,a kaktuszokat szeretem,de most épp egy búzát nevelgetek....
(énis csak azért akarok plüsscicát,mert bár egy csomó plüssöm van,cica még nincs...)

Mikor jössz haza?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Andora
nincs.
Neked?

Andora
Megyek nézem a Rex felügyelõt addig keressé pls.
Ha vége jövök.

Annakin
😊)köszi. igen én is akarok még 1 plüsscicát is feltétlen😊 knben is van egy csomó plüss állatkám de cica még nincs.
plüsskutyám már van😊

melyik a kedvenc virágod?

bocs, késtem😞ez 1 válasz Karmincának.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Andora
Nincs pókról ebbe a könyvbe.

Karminca
oké,akkor legyen pók,mert abból ha nem csináltam 15-öt,akkor egyet sem! És az nem is annyira nehéz,de nem is könnyû..... Pókmintád van,vagy keressek?

Andora
Igen.

Karminca
igen,de csak ha aranyosan néz ki,és puha,megminden....

És te szereted õket?

Andora
Na vagyok a reklámba.
Figyelj, akkor segits abba amibe tudsz.
Bármi állat vagy bármi lehet.

flippy
Nem veszek. Nem akarok venni...de ha veszel nekem, akk. elfogadom ^^😄

Szereted a plüss figurákat?

Karminca
*bocs,késtem,plüsskutyám már van
kérdés u.a.

Karminca
igeeen,szeretnék! Hát,mindenesetre yoo vezetést a tenger felé,remélem,yool fogod érezni magad...😊

És te akarsz plüsscicát?

z99999
nem tervezem

és te plüsskutyát?

Pszt.

Annakin
Karminca! én hétfõn mennék veled de remélem, h már vezetek a tenger felé déli irányba😊

akarsz plüsscicát venni?

Karminca
ú,azt nemismerem...demind1,az alapokban biztos tudok segíteni... majd dobj egy privit,hogy milyen állatot szeretnél,vagynemtom..... meg írd bele a kérdésedet...

Nem akar velem jönni vki az ikeába hétfõn....?

Andora
Pill 6.30 kor jövök.

Andora
Holló Barkácskönyvek
a címe:
Apró ajándékok gyöngyfûzéssel!

Andora
Nekem nem.
Pill megmondom.

Karminca
fúú,azyoo,ha nincs duplás lába,akkor tudok segíteni,ha duplás lába van,akkor nem,mert azt nekem is elkéne magyarázni....

Milyen könyved van? Nem olyan,aminek a borítóján van egy csomó gyöngy,és az elején egy pókháló,pókkal?

Andora
Má az se tom hogy kezdjek neki!

Andora
van is könyven de nem értem!

Andora
Állatot!

Karminca
Persze,segítek!

Mit szeretnél csinálni? Állatot,vagy vmi ékszert,v. mit?

Andora
😄
Hát gyöngyfûzést megpróbáltam de nem értem hogy mi merre meddig honnan pedig szeretnék csinálni!
Te értesz hozzá?
Ha igen segítesz?

Karminca
tudok mindegyiket... de az indiáncsomózással aza bajom,hogy eddig kb. 20-at elkezdtem,és kb. 3-mat fejeztem be,szóval azt nem igazán nekem találták ki,de amúgy yoo...

Hogy állsz a gyöngyökkel?

Andora
Nem tom.
Kézmûves dolgokat én is szeretem.
Tudsz horgolni vagy kötni?
Indiáncsomózás?

Karminca
a tévézést lõjjük ki,mert az nem a kedvencem... néha szeretem idegesíteni az embereket,de csak néha... amúgymeg szeretem a kézmûves dolgokat... de mindez attól függ,hogy épp milyen hangulatban vagyok....

Ha egy együttesnek szar az énekese,és nem megy el az elsõ(és egyetlen) koncertjükre,és az,aki beugrott helyette,jobb,akkor miért nem rúgják ki és cserélik le az eredeti énekest...?

Andora
Nem tom.
Én nem unpm magam.
Mi a kedvenc idõtõltésed, számítógépezés és tévézés melett?

Karminca
nem,most nincs itthon a bátyám,és anya nézi mögöttem a tévét,és a világért sem kapcsolna át a focira,de a mostani meccs nem is érdekel...

Miért van az,hogy itt ülök a net elõtt,itt van velem szemben a fél világ,mégis olyan szánalmas vagyok,hogy semmivel sem tudom magam elfoglalni...?

Andora
Július 10 körûl

Andora
Most nem én a német és a francia mecseket nézem.
Te az összeset nézed?

Annakin
nem😊 pakolok😊)

mikor lesz már végre a döntõ?

kulabácsi
a fociközvetítést😄

te nézed?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Karminca
7.5,és tökéletesen megfelel az igényeimnek....

Mit hallgatsz most épp?

kulabácsi
7.5 de ha kijön normálisan a 8 akkor sztem felcsapom...

neked milyen van?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

persze,hogy meg
ha van msned mit használsz:7.5 v 8.0?

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Karminca
nem...

És te megfigyelted már,hogy mindennek van egy nagyon vékony,alig látható fekete körvonala....?

Annakin
kérdés😞

én sem láttam még delfint élõben közelrõl s szabadon, de szeretnék.

megfigyelted már,h a felhõknek meghatározott alakjuk van?

😄dd

Annakin
nekünk remélem,h Dalmácia a cél de sosem tervezünk elõre😊 így izgi.

láttál már delfineket közelrõl és szabadon, tengerben?

Membrah
jahm...szeretem a hegyvidéket,és szertek kiránulni is..egy kis mászás sem okoz gondot akár..:-D

hová utaztok a nyáron?

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Annakin
tengerpart!!! nekem fontos, szeretem a sós tengeri levegõt.

szeretsz kirándulni a hegyekben? (pl. Pilis, az közel van kb.)

Karminca
ojan izé.ojan sima. mittudomén...
amúgy minden babonának megvan az alapja,és a legtöbbnek tudom is,h mi,de ezt a pókosat nemnagyon értem... (pl.: azért rossz,ha átmész a létra alatt,mert vhol asszem ázsiában létrára akasztották fel a gonosztevõket... ha a só kiborul,azért lesz veszekedés,mert régen a só luxuscikk volt,és veszekettek,ha kiborult...stb...)

hegy,erdõ v. tengerpart?

Annakin
na látod, pl. esse tom de majd utánnézek😊

nálatok milyen fûtés van?(mmint télen)

Karminca
pzs.

Az,hogy a pók szerencsét hoz,vajon honnan ered...?

Annakin
háát😊)néha rámjön,h babonás vok de ebben így konkrét nem naon hiszek😊)

papírzsepit v anyagot használsz?

kulabácsi
jah sztem biztosan megesett már, de bp-n szerencsére nincs legelõ, szal így legalább nem kell félni tõle😊

te hiszel abban h ha kutyaürülékbe (de szépen fejeztem ki magamat😄) lépsz, akkor szerencséd lesz?

nem nagyon szoktam legelõn mászkálni😄
mért te léptél már bele?

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!