Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hideg van nálatok?
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
fázol?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
FORZA JUVE
És mi lenne,ha olaszország nyerne...?
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
nem?😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
mit gondoltok a franciák gyõzelmérõl?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
portugálok v angolok nyertek ma?
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
gáz..én is megszoktam a westelt..sõõt...emlékszem még.."westelt 06-60"..:-D
régen volt..:-)
színház vagy mozi?
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Neked?
Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.
voda,pannon,vagy westel(oh poccsánat:T-com)?
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
a vezetékes vagy a mobil telefonodat használod gyakrabban?
az én kedvencem:..:-(
wááá..rohadt csigaevõk..:-D
nah jó...kinek mi a kedvenc csapata?
Télleg kiestek a brazilok???? EZ CSAK VICC!
Megvetted már a cicám...?😄
te mért nem vettél?
te nem jössz?😄
Szerinted ki fog nyerni?
csak 1kedvenced van?
ki a kedvenc focistád?
Szurkolsz velem együtt a braziloknak?
( HAJRÁ BRAZILOK!!!!)
Kísért már haza a matektanárnénid?
Neked?
mi a kedvenc idõtöltésed?
Szereted a téliszalámit?
te tudsz vmilyen hangszern játszani?
Tudsz gitározni?
szombatoként szoktál inni??
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
be akarsz állni?
valami jó módszer berúgás ellen?("ne igyál"-kivételével)???😛
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Szerinted a Brazilok nyernek?
(föcitanárom kiakadt,hogy mindenki azt mondja,h a brazilok nyernek,és még nem is játszottak)(hozzáteszem,ezt még a vb kezdete elött,vagy akkor mondta,mikor már elkezdék a vb-t,de brazilok,még nem játszottak)
mennyi lett az eredmény?
A forró,vagy a langyos fürdõt kedveled jobban?
Borondben viszem a cuccokat.
MIlyen fogkremet hasznalsz?
Szeretni nem mindig szeretek,tudni se tudok ált... Mindíg elfelejtek vmit,vagy a pizsit,vagy a törölközõt,vagy a papucsot.... egyik barátnõmnek van egy olyan mondása,hogy "ha már a plüssállatod bennt van,akkor már minden fontosat elraktál"..😊
Bõröndöd van,vagy sporttáskában,vagy nagy túrahátizsákban viszed a cuccaid?
szeretsz és tudsz okosan bepakolni? (mert én most megyek pakolni, vmit mindig felejtek)
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Hijányzani fogsz!
Ha lusta leszek hétfõn elmenni,vagy így,hogy nem kísér el senki,és lehet,hogy nem lesz kedvem elmenni az ikeába,akkor elmegyünk együtt,ha majd hazaértél?😊