Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi volt a legfinomabb dolog kiskorodból, amit már nem lehet kapni (Donaldos rágógumi, ilyesmik) ?
ettõl függetlenül biztos jó 😄
megyek aludni, jó?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
focaaaa, de gondolom ez egyértelmû 😄
egyértelmû?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
finom?
mit vacsiztál?
ez sok vagy kevés?
mennyi az alvás igényed?
Elõbb voltam kint cigizni, néztem is az eget, de nem láttam a Holdat. Gondolom takarta a ház. Szóval most már tudom.
Meddig szoktál általában fennmaradni?
#91438: Igen, így klímával kifejezetten kellemes. 😊
Mi volt eddigi életed legkellemetlenebb élménye?
nálatok is egész kellemesre hûlt az idõ?
(Amúgy az a freudi elszólás az elõzõ kommentemben "cigi" akart lenni.)
E-cigit próbáltad már?
milyen pipád van?
Melyik volt a kedvenc dohányod (ízre gondolok) ?
Van alkoholista ismerõsöd?
A heavy cost. I pay it gladly.
Mi volt a legutóbbi hely ahol kirándultál?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Használsz (már) ventilátort vagy egyéb léglehûtõeszközt?
Szeretsz új embereket megismerni?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
te hogy vagy ezzel?
Az alvás hiánya mennyire rontja a kognitív képességeidet?
nem, amúgy... nem is tudom, az egész énemre 😄 na jó, nem, inkább a személyiségem egy bizonyos részére
no s te?
Midre vagy legbüszkébb? ^/_\^
Összejönnél más rasszhoz tartozóval?
Ping pongozás, pihenés, lazulás, délután 12 gombóc fagyiért mentem ki, este törmelék zsákolás és cseresznye zabálással teli nap volt
Milyen színûek szemeid világa?
Szoktál színházba járni?
Dum spiro, spero.
Melyik a legundorítóbb állatfaj szerinted? (Az embert most ne vegyük bele.)
Melyik szín(ek) dominál(nak) a ruhatáradban?
#91407: Eddig csak diákmunkát vállaltam, szóval erre inkább nem is válaszolnék.
Melyik rovart rühelled a leginkább?
Egyetemista hallgató vagyok, és egy beadandómhoz lenne szükségem minél több kitöltésre két kérdõív esetében, akinek van kedve, töltse ki, sokat segítene, illetve a kérdõíveket ha megosztanátok bárhol, annak is nagyon örülnék! 😊
A kettõ közül az egyiket elég megcsinálni, mert a két teszt második fele hasonló😊
Az elsõben divatfotókat kell pontozni:
https://docs.google.com/forms/d/17PsLNdlgNtsjRao9wIyU2H_5p1kkiwXU9iHMIYEjfn8/viewform
A másodikban pedig tájképeket:
https://docs.google.com/forms/d/1Mk3zUZDzuU-HVgaWp-2nVNKBMj98ThIAfIaroaoU6kw/viewform
Jó szórakozást és köszönöm! 😊
Ha ezt lebontjuk akkor volt3 nagymelóhely.Egy szálloda recepción több mint egy év,szállodában konyhán gyakorlat+szakács majd ugyanebben a szállodában életmentõ(ezek nyári munkák),étteremben egy teljes nyári szezon szakácsként,van a jelenlegi melóm és ugyebár a többi meló diákként.Talán a diákmelóból a bp vidámparkot említeném mert ott 2 teljes szezon lenyomtam nyitástól zárásig diákként.
Mi volt eddig életed legnagyobb fizetése amit 1 hónapban kézhez kaptál.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
te?
Hány helyen dolgoztál eddigi életedben?
#91396: Vannak olyan filmek, amiket többször is elõveszek, na meg nyitott vagyok bármilyen mûfajra, legyen az dráma, sci-fi, horror, krimi, akármi. A romantikus nyáladzások kivételek csak. Néha kedvem támad megnézni pár B-filmet is, kurva jókat tudok rajtuk szórakozni, Hollywood meg olyan mértékben hányja ki magából a filmeket, hogy szerintem könnyen lehet válogatni és találni közülük olyanokat, amik érdekelnek. Szerintem az európai filmgyártás is képes egyre jobb és jobb mûveket letenni az asztalra, fõleg kontinensünk északi szegletébõl, szóval tényleg könnyen találok napi 3 filmet, ami érdekel.
mennyire vagy hacker? 😄