Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hány helyen dolgoztál eddigi életedben?
#91396: Vannak olyan filmek, amiket többször is elõveszek, na meg nyitott vagyok bármilyen mûfajra, legyen az dráma, sci-fi, horror, krimi, akármi. A romantikus nyáladzások kivételek csak. Néha kedvem támad megnézni pár B-filmet is, kurva jókat tudok rajtuk szórakozni, Hollywood meg olyan mértékben hányja ki magából a filmeket, hogy szerintem könnyen lehet válogatni és találni közülük olyanokat, amik érdekelnek. Szerintem az európai filmgyártás is képes egyre jobb és jobb mûveket letenni az asztalra, fõleg kontinensünk északi szegletébõl, szóval tényleg könnyen találok napi 3 filmet, ami érdekel.
mennyire vagy hacker? :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nálatok volt tegnap vihar?
te?
"The trees move. Do you not see it?"
#91398: Hasonlóan, bár én olyan 9-et aludtam elõtte; de mostanában nem is tervezek lefeküdni. ^/_\^
Mit nézel meg elõször a másik nem képviselõjén?
A heavy cost. I pay it gladly.
horror bejövõs filmfajta?
te?
neked?
bónusz: hogy a fenébe találsz napi 2-3 megnézésre érdemes filmet? <#wow2>#wow2> én a legnagyobb sorozat-aszály idején is szenvedtem már a néznivaló összevadászásával is amikor filmekre kellett "fanyalodnom"
te?
#91392: napi 2-3 film? vagy ebbe sorozatokat is beleszámolod?
Átlagosan mennyi filmet nézel egy héten?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
te?
az mindenkinek volt, nem?
Volt autós szõnyeged kiskorodban?
Dum spiro, spero.
Hogy képzeled el a világot 200 év múlva? Miben lesz más, mint a mostani? (Pl: technológiailag, vallásilag/filozófiailag, népességszámban, etnikailag, az emberek életminõségét tekintve, földrajzilag, stb.)
Mennyire vagy központi figura?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Este felkapcsolod a villanyt gépezés közben?
#91376 sétálni, meg rokonozással teli volt.
mit mondtál legutóbb hangosan?
Volt már vérhólyag a lábadon?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Hogy telt a hosszú7vége?Voltál valamerre?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
tudod minek a neve a bodobács?
Hány éves a családod legidõsebb illetve legfiatalabb tagja?
Van olyan ismerõsöd, akivel bármit meg tudsz beszélni?
mikor vitáztál legutóbb?
Tudsz ajánlani valami jó filmet?
redditet csak akkor nézek ha vki linkeli.Mellesleg magamtól soha nem megyek oda.
Van prosti ismerõsöd?
Életed legbetegebb játéka?
kéne vagy kellene? melyik a helyes/szimpatikus?
Hogy bírod a jelenlegi meleget?
A "jó" egy meglehetõsen szubjektív és tág fogalom, nem gondolod? <#gonosz1>#gonosz1>
Melyikek a legszebb madarak szerinted?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
kaptál gyerekként virgácsot a mikulás csomaghoz?
te?