97991
-
#92355 a pletykát biztos, hogy utálom, most más nem jut eszembe.
napi rutinod? -
#92354 Pont így. Evés közben amúgy is szeretek filmet/sorozatot/animét nézni (ritkán játszani); önmagában az evés annyira untat, hogy gondolkodni kezdek, az meg nem vezet semmi jóra.
Valami, amit utálsz? -
#92353 gép előtt, pazarol a fene időt arra h asztalhoz leüljön külön
te? -
#92352 Amit haverok adtak nekem, azzal elvagyok. Én meg mást nem nagyon szoktam becézgetni.
Hol szoktál enni, ha otthon vagy? Asztalnál, konyhában, esetleg a fotelban ülve, a kanapén eldögölve? -
#92351 Ezt a kommentet.
Mi a kedvenc beceneved? -
#92350 The Warded Man.
Te? -
#92349 Voltam, nem jött be.
Mit olvastál legutóbb? -
#92348 voltam és kurva szelíd volt.
te? -
#92347 most keltem 1 órája, de ez azért, mert délben feküdtem le, előző este nem volt aluka. rendes körülmények között nem szoktam, max 5-10 percre szieszta.
voltál már vadasparkban? -
#92346 Kedvenc kajáim vannak inkább,vagyis nem kaja hanem féleségek.Csirkehúsos ételek,nagyon szeretem a salátákat.
Szoktál néha délután alukálni egyet? -
#92345 Nem szoktam. Csak nagyon-nagyon ritkán, ha kezdem elveszteni a türelmem, és azt is csak akkor, ha valaki hallja és célzásnak szánhatom neki. :D
Mi a kedvenc kajád? -
#92344 meh, soha nem volt ilyennel gondom, egyik favorit csajszim módszeresen ilyen cuccokban, sőt, néhanapján ezt kőrokker kapucnis pulcsikkal kiegészítve mászkált, rajta spec kurvajól állt - persze ez is emberfüggő.
ritkának meg nem tudom őszintén mennyire ritka, már ha erre vonatkozott, én szoktam látni ilyen öltözéket egyes embereken.
szoktál az ujjaiddal dolgokon dobolni? -
#92343 Sima,fiú fazonú póló,farmer,akár ing+nyakkendő(errő jutott eszembe).Kb mint ahogy a fiú lezbicsaj öltözködik mindez egy heteró csajon.Ehhez jön még mondjuk a kicsit nagyobb méretű mackó melegítő utcán hordva stb.........
Így már kerekebb?
+kérdés.Ritka mint a szemüveges cigány? -
#92342 definiáld. (2:1, ill inkább 1,5:1, mert...)
farmer, póló, tornacipő abszolút de korrekt női öltözet, és alfahímeknél is teljesen elfogadott, sőt... vagy mire gondolsz? -
#92341 Igen,szerintem nagyon jól áll egy sima inghez is!
Szerinted gáz ha mondjuk egy lány fiúsan öltözködik? -
#92340 20-40 másodperc. Nagyon hamar elunom magam.
Szeretsz nyakkendőt hordani? -
#92339 20-40 perc, ha tanulnom kell, azt is sok megszakítással, rövid időközökben teszem
te? -
#92338 Amikor kell.
Meddig vagy képes folyamatosan figyelni? (Tanuláskor, tanórán, vezetéskor, beszélgetéskor, stb.) -
#92337 légzés, víz ivás (vezetékes, amibe ki tudja mi van), tojom le a divatos kajás irányzatokat, eszek én mindent, amit megkívánok. ezekbe tuti bele is fogok halni :D
milyen gyakran vágod a körmeidet? -
#92336 nem
káros szenvedélyeid? -
#92335 nope, csak csuklót, bokát, és pöppet szétbaszott könyökömet
dohányzol? -
#92334 tudom
tudod ropogtatni a nyakadat? -
#92333 most keltem
tudod ropogtatni az ujjaidat? -
#92332 elmegy kategória..:)
(itt is jó hangosak)
hogy hogy ilyen sokáig vagy ma fent? -
#92331 nekem meg ez a jaj :) :D
https://www.youtube.com/watch?v=wT6AQh0y0OQ ez?
(felkeltek a madarak :D) -
#92330 hát nem az én műfajom:D
És neked ez?
-
#92329 van telóra angry birds. nekem normális kis samum van, az semmi ilyet nem tud. de volt egy kígyós kis játék, azzal elszórakoztam sokat.
http://www.youtube.com/watch?v=kDn-0c2iK10 ez tetszik? -
#92328 baileys,sör meg egyszer ittam egy jóféle csoki pálinkát de horror áron adták 9eft/ü
kedvenc telefonos játékod? -
#92327 édes bort, fehér, vörös, mindegy. krémlikőröket. mást nem, pár koktélt még.
te? -
#92326 ritkán inkább csak ízesítettet.
milyen alkoholos italokat szeretsz? -
#92325 dolgozok, de töredékét keresem annak, amit a nyakkendős léhűtők összelopkodnak maguknak. szerintem igaz :D
szoktál sört inni? -
#92324 pedig de én dolgozok és ráérnék még egy kis pluszt csinálni de nem annyit hogy belefektessem az energiámat:D
és szerinted? -
#92323 itt a mátrába megtenné nagyon is, szerintem gyönyörű :) de szinte mindegy, legyen erdő, patak, már jó lesz.
aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni? (ez egy szólás-mondás) -
#92322 nekem az megy a legjobban (jó persze magamhoz mérten)
ki persze de legjobban azt a vízi jetpacket :)
Hova mennél el legszívesebben nyaralni? -
#92321 sosem próbáltam.
vizisít kipróbálnád?
(úgy értettem, melyik megy legjobban. a pillangó nehéz leginkább :)) -
#92320 ha ezt úgy érted hogy melyikben vagyok a legerősebb akkor pillangó ha úgy hogy melyik a legnehezebb akkor hát:D
Vízibiciklizni is szoktál? -
#92319 tudok, de nem szeretek. pancsolni jobb.
legerősebb úszásfajta számodra? -
#92318 tudok
te? -
#92317 tudok
te? -
#92316 nyílt strand, az van rokonok lakhelyén. abban van élmény is bőven :D
tudsz úszni?