97995
-
#92599 nem tudom, túl hirtelen ébredtem.
mikor keltél? -
#92598 Az eredeti elképzelés az volt, hogy pihenek, összeállítom a mestertervem, és lustálkodok (hála az esőnek), de... úgy tűnik, élek vagy halok, mindig harcolnom kell...
Mit álmodtál az éjjel? -
#92597 #92546 egyelőre nincs agyvérzés, a többi stimmt.
neked? -
#92596 Sehogy.
Mai program? -
#92595 1 perc a buszmeg, 14 perc buszozás.
kávét hogy iszod? -
#92594 1 óra 15 perc a melóhely
neked? -
#92593 Nincs, nem jut eszembe ilyen. Mennyi idő eljutni a munkahelyedre / sulidba? -
#92592 múltkor is kérdezted (vagy valaki más) nem tudtam hogy micsoda :) most utánanéztem de nem fogom használni bőven sok a facebook is én meg az ilyen közösségi oldalaktól kapok sárgalázt:D
mi a kedvenc témád?:) -
#92591 valamikor régen, de megijeszt h sárgalázat kapok tőle
reddit-et használod? -
#92590 Nem nézem le őket de azért vannak vicces emberek:)
Visszaolvastad már ennek a topiknak az első oldalát?
(érdemes:D) -
#92589 hmmm... tippem sincs, egy ilyen példa sem ugrik be, ahol valakin ilyet láttam
te? -
#92588 nem és a legkevésbé sem érdekel a vasalás hiánya,minősége,ruha anyaga,márkája :)
Lenézed azt aki nem hétköznapi módon öltözködik? pl:animés (vagy mi a pontos nevük:D) -
#92587 semmi ilyesmi
észreveszed, ha valakin nincs kivasalva a rajta lévő gönc, hanem teszemazt csak vállfára volt kiakasztva megszáradni? -
#92586 azt nem mondom hogy pro vagyok de vasaltam már vagy 2x :D
Szoktál szerencsejátékot venni? -
#92585 46. aztán derült ki, hogy betegség miatt fogytam le.
tudsz vasalni? -
#92584 86 de akkor súlyzóval edzettem meg tömtem magam állat módra:)
hány kg voltál amikor a legkevesebbet nyomtad mérlegen? (felnőtt korról beszélünk természetesen:D) -
#92583 leginkább a vörös gyümölcsök, sárgabarack, banán, körte, szeder, datolya, füge, naspolya, őszibarack, mandarin, avokádó, minden, ami nem kókusz :D (nem tudom, mert mindig más gyümit kívánnék meg, akkor az a kedvencem).
hány kg voltál amikor a legtöbbet nyomtad mérlegen? -
#92582 banán, igazi férfi nem retten meg a pénisz alakú kajáktól
neked? -
#92581 dehogy, megoldom én magamnak :D egy időben voltam, amikor bnőm annak tanult, rajtam gyakorolt, én meg néha féltem, nehogy bele vágjon a lábujjamba :D
kedvenc gyümölcsöd? -
#92580 nem vagyok metro szexuális:)
és te jársz? -
#92579 nem, de kellene.
nekem visine nélkül is teljesen rendben van a látásom :D
Jársz manikűröshöz/pedikűröshöz? -
#92578 egyenlőre még jó de van már benne pár ezer csepp visine :)
ki tudja még meddig lesz jó :(
szedsz valamilyen gyógyszert,vitamint rendszeresen?
-
#92577 amelyikből nem spóroljuk ki a borsot/paprikát
milyen a látásod? -
#92576 sosem leszek az :D dolgoznék, de nem gyári munkát.
melyik a legerősebb állat? -
#92575 nem lennék de dolgoznék cirkuszba -ként:D (na jó csak vicc)
dolgoznál ha milliárdos lennél ? -
#92574 a macskafélék, kutyák, emlősök zöme. delfinek (calver ezért kinyírna, de akkor is :P), trópusi madárfajok, meg még a sok más :D
lennál állatidomár? -
#92573 visszapörgetném az időt pár ezer/millió? (ki tudja) évvel arra az időre amikor még nem voltak fontosak az anyagi javak....néha elnézek pár embert és elgondolkodok...nem lenne ennek jobb majomként?
Erről jut eszembe melyik a kedvenc állatod?
-
#92572 meh, nem az én dolgom... várjunk csak! na, ezt a fajta hozzáállást. messze túl kevés ember követi a "ki nem szarja le" gondolatmenetet.
te? -
#92571 kért hogy hanyagoljam a cigit(a hatásosabbik fajtát) és le is mondtam érte a kedvéért :)
Mit változtatnál meg a világban? -
#92570 leginkább az azzal való kommunikációról, aki ilyenekről lemondásra kér
alkoholfogyasztást mondjuk valaha teljesen spontán abbahagytam sok-sok évre, kétlem hogy ilyennel valaha is gond lenne
kért már tőled valaki ehhez hasonló "lemondást"? -
#92569 én mindenről le tudnék mondani az a fajta vagyok aki szívesebben élne egy szigeten minden nélkül (az általa kiválasztott emberekkel) a világtól elzárva:)
Mit változtatnál meg a világban? -
#92568 inni max édes bort szoktam, bármikor lemondanék róla. nem cigizek, amíg nem volt netem, addig is tudtam élni, sütni-főzni remekül tudok, de a manhattan burgerbe és a kedvenc kínai éttermembe szívesen elmegyek időnként. a cukros italok, ha bármi üdítőre gondolsz, felőlem ellehetnek. vizet szoktam inni.
te hogy vagy ezzel? -
#92567 még soha de az epret az meg szoktam
miről mondanál le? cigi-pia hasonló drogok vagy számítógép vagy minden mű kaja , cukros italok ? -
#92566 nem tudom, most épp senkit nem emelnék ki.
cukroztad már meg a görögdinnyét? -
#92565 hímből John Cusack (a "The Raven" című rettenetet vegyük nem megtörténtnek), nőből... hmmm, mondjuk Emma Roberts-et.
neked? -
#92564 Ezek a Big Room House zenék bejönnek most de leginkább magyar rap-et hallgatok:
steve,dsp,furakor néha killakikitt meg pár ilyen keményebbet de 80%-ba steve antal :)
Kedvenc női/férfi színészed? -
#92563 sorozatok, filmezős hangulatom kb tegnap volt eddig az elmúlt... két hónapban?
valami zene/együttes amivel utóbbi időben ismerkedsz/ismerkedtél? -
#92562 régen sorozatok (szökés volt a nagy kedvenc) most inkább filmek (de max heti 1)
neked? -
#92561 2. 1 normális, meg 1 smart. tőlem ott lehet el magának mindkettő.
Filmek vagy inkább sorozatok? -
#92560 1 ezer éves crt, plusz van valahol elrejtve egy usb-s tuner is... nem mintha bárki használná egyiket is
nálad?