Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
nehezen , de még most is szoktam hétvégente, feltéve ha iszok vmit, akkor elmegy 1-2 szál, de mondhatjuk azt , hogy már letettem, de valoban nem egyszerû :\

van olyan dolog amitõl függõ vagY?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nem mert még sosem próbáltam tehát nincs mit feladnom.<#eplus2>.gratulálok hogy letetted a vackot.hogy ment?

kulabácsi
nem adom fel, míg egydarabban láátsz, sálálálálá 😄
am felkéne, de jelenleg nem foglalkozom vele

nehéz volt lerakni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
már nem.

nem akarod feladni?
kulabácsi
igen

te?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
velõvel töltött sertésborda,vagy mustáros tarja,bármivel.😊cigizel?
Sült liba comb burgonyapürével salátával.Neked?

Rockynhooo
amit a mama ad 😄

kedvenc kajád ?

leoon
Már ettem.

Milyen sört iszol este? 😛

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Még semmit.Mit fogsz enni?😄

htr93
Kicsit. nem sokára ebéd.

Mit ettél ma?

kulabácsi
számítógépfüggõ (röviden)

éhes vagy?

htr93
Nem

Az milyen?

kulabácsi
most nincs dolgom 😊

kocka vagy?

suli.Most dolgozol vagy nincs dolgod?

kulabácsi
nem

melózolvagy, vagy suliban vagy?

Nem kapok meg bármit.Például saját lakást hiába kérnék nem kapnék.Tehát a válaszom nem.Te az voltál?😄

kulabácsi
ha mindent a segged alá tolnak, és bármit kérsz azt megkapod feltétel nélkül

szal az vagy?

Nem tudom,attól függ.Mi számít elkényeztetettnek?

kulabácsi
balatonon nem, de amúgy melózom persze

elkényeztetett gyerek vagy?

nem dolgoztam,mindig megvolt megvan mindenem még most is.Te dolgoztál?

Rockynhooo
mondjuk valami hotelba vagy szállodába vmi beosztottank!

így ?

Brolly
én nem, de sztem attól függ mire gondolsz

milyen munkára gondolsz?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Rockynhooo
lövésem nincs

Balatonon dolgoztál már ? szted megéri ?

Amit nem akarunk megtenni.Szerinted?

Qwerty4
háát, lehetséges

mi nem lehetséges?

Qwerty4

kulabácsi
mind2õt 😄

olyat lehet?

tugyiti
Sötétség

Pénzt vagy Életet?
kulabácsi
nekem inkább mediterrán

sötétség vagy nappal?

cenobite
Most - és bármikor - Skandinávia!

Meditterrán idõ, vagy hûvösebb északi?

gamertag: kenobita

Qwerty4
sajnos még nem, de vágyom oda...

te hova utaznál most legszívesebben?

Qwerty4

Rockynhooo
Spágetti álá Bolonyéééze 😄

voltál már Italiában?

kulabácsi
persze nem is mondtam h nem értek 1et, csak van aki (nem pont rád értem) de már nagyon túlzásba viszi azt csodálkozik h egy megfázás is hetekig ágyhozdönti 😊

mi volt az ebéd?

nem csak részben.én se csak steril dolgokat eszem iszom,de a szasrságokkal alkohol meg dohány nem foglalkozom.így egyetértesz?😄

Én soha nem szívtam cigit,ahogy berúgni se rúgtam.Szerintem ha ezt a 2õt mellõznéd akkor okés lenne a dolog.Megfogadod a tanácsomat?<#vigyor>

kulabácsi
sztem igen, véleményem szerint aki nagyon burokban él, mindenbõl csak a tiszta "steril" dolgokat eszi issza, annak a szervezete nem lesz eléggé erõs egy komoly betegséggel szenben, hisz eddig kb semmivel nem küzdött
persze ezzel nem azt akarom mondani h a cigi meg ilyesmi az jó dolog, hanem azt tartom azért már túlzásnak ha az ember interneten nézi h melyik tartósítószer lehet kicsit is ártalmas és akkor azt nem veszünk meg ilyenek...

igazam van?

cenobite
Ismerõsöm soha nem eszik zöldséget/gyümölcsöt, alapból utálja. Amúgy sportol meg minden. Szóval fura dolog. Én néha sörözgetek cimbikkel - igen, alkalmakkor be is rúgok 😊 -, néha egy-két szál cigi.

Ennyi még belefér, nem?

gamertag: kenobita

Az interneten utána lehet nézni hogy melyik E szar okozhat rákot.Nem a legjobbak.De véleményem szerint amit kitudunk kerülni kerüljük ki.Tehát például a zöldségre gyümölcsre szükség van de dohányzásra egyáltalán nincs.Te nem így látod?

kulabácsi
amire külön rá van írva

és tudod e azt h az összes E meg ilyen szar tartosítószerek is okozhatnak rákot, nameg a zöldségek-csümölcsök permetezõszerei se mindig a legjobbak?

dehogyis😄.normális kaját eszek de amirõl tudom rákot okoz nem fogyasztom.
Mi számít bionak?

kulabácsi
nem félek egyálltalán
és igen tõled függ h egészségesen élsz e

nade csak bio ételeket eszel?

Nemcsak attól,de az tõlem függ hogy egészségesen élek😊.Hát nem igaz?

Nem félek,egészségesen élek.Te nem félsz?

kulabácsi
nem is akarok nélkülük meglenni, ha nem viszed túlzásba akkor álltalában semmi bajod nem történik...

félsz a ráktól és egyéb betegségektõl?

Brolly
én nem, unalmas lenne nagyon, nem tudnám úgy leélni az életemet hogy csak dolgozok és ne csináljak semmi mást, itt a szórakozásra gondolok, cigi nélkül, a többi has. dolog jöhet. De sztem nem csak ettõl függ hogy mennyi ideig él az ember.

vagy igen?😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Igaz.De én nagyon jól megvagyok azok nélkül is😄.Te nem tudnál nélkülük meg lenni?

kulabácsi
40 év élvezettel, hiszen

minek éljen az ember ha nem élvezi??

Sokszor nem 60 évrõl van szó😄.
Vissza kérdezem 40év élvezetekkel vagy 70 év nélkülük?

jazzy
A kérdés az, hogy megéri-e élvezetek nélkül élni 100 évet vagy élvezni azt a 60 évet?

igaz-e?
Szerintem nem elég intelligensek csak egy kis gondolkozás kéne.Egy kis élvezetet veszek jó pénzért amitõl hamarabb megfogok halni.Szerinted megéri ez a üzlet?