Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
ja, nagy mellû csajok még +ba 😊

igazam van? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Brolly
nehéz választani, dehát az nyeri meg akinek szurkolsz nem, vis én így vagyok ezzel😊 portugál vagy spanyol😛

haverok, hideg sör, nagy meleg, jó meccs, kell ennél jobb?😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

bubu13
én a Portugáloknak

Szerinted ki nyeri?

EEE 1899

Rockynhooo
ooo nagyon !!!!!444

te? kinek szurkolsz majd ? 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Brolly
jogos!😊

várod az eb-t?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Rockynhooo
jaaa én is így vok ezzel ,most éljünk xD

nem de ?

Brolly
hát én most próbálok 1 hónapos "kúrát", majd meglátjuk mi lesz, de nem sok esélyt adok magamnak, pedig kéne, mert nyráon volt utoljára olyan hétvége mikor nem ittam:S dehát ki kell használni még fiatalon a lehetõségeket😊 inkább most legyen ilyen "szériám" mint 40 évesen

nem?😄

kulabácsi
ja, de aztán mindig rájövök h nincs értelme 😄

neked?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Brolly
olyan semmilyen, hûvös van de nem esik az esõ...

van olyan érzésed néha hogy egy kicsit böjtölni kéne a piával egy ideig?😊

kulabácsi
hja neki azt 😊

milyen az idõ nálatok?

Brolly
hát jah, biztos az lesz😄

Boldog születésnapot?😊

kulabácsi
hja, szülinap ünneplés...

dúrva lesz?

Rockynhooo
haver már sokat keresett így , én mondjuk még egy petákot se 😄 de sztem megéri csak ajánlani tom!

ma sör ivás?

immovable
nemnagyon.

lehet ki kéne próbálnom?
Rockynhooo
mindennap , több freen is indulok 😄

te ?

kulabácsi
igen, most is azt tolom neten

szoktál neten pókerezni?

sajnos nem tudok.Nehéz kártyajáték?

Rockynhooo
Mostanság készülnöm kéne az érettségire, de van ,hogy haverokkal sör meg Póker all day én barom nagyon rákaptam :\

szoktál Pokerezni ?

immovable
olvasok, döglök, csajommal vagyok, filmezek, haverokkal vagyok, csavargok, ilyesmi.
s te?
Brolly
most német, de angolt is elkezdem nemsokára.

mit szoktál csinálni ha több szabadidõd van a szokásosnál?

immovable
nem mondanám nehéznek.
jah ma lazítok nincs kedvem melózni, amúgyis frankón elõre vagyok, most van kis idõm.

angolt tanulsz?
Brolly
hát idegenforgalmat kezdtem el, most meg multimédia fejlesztést tanulok.

nehéz ez az épületgépészeti tervezés vagy mi? (bár ahogy látom van szabadidõd😊

immovable
egy mérnökirodában húzom a belem😊 épületgépészeti tervezéssel foglalkozunk, meg közben én is nyelvet tanulok.

mit tanulsz?
Brolly
hát most kértem pont passzív félévet, most tanfolyam meg nyelvtanulás.
Meg a szokásos munkák itt falun😄

te mit dolgozol?😛

immovable
nem jutott jobb eszembe, mikor reggeltem, de ha lefordítod abból kb ki is derül hogy hívnak 😊

sulizol, vagy melózol?
Brolly
egy srác csinálta csak úgy😊 am köszi, az õ nevében😄

mit jelent az hogy immovable és miért az a neved?

immovable
igen ki.

jó a logód, logómûhelyben csináltattad, vagy saját kezü mû?
Brolly
biztos azért mert ha vmi volt már a topicban akkor egyes danik így reagálnak rá, de nem biztos...

ki tudod nyitni a szemedet a víz alatt?

immovable
marhára, két hét múlva mûtik is a pofám.

nemtudod miért van a vótmá szöveg a gumiban?
htr93
Szerencsére nem kellett még megvernem....

De a testvéreim szerint nagyon Barbár a helyi fogorvos.

MIért? Te??<#vigyor2>

immovable
detto forgotten realms a kedvenc fantazi világom, szinte mindent megveszek ami abban játszodik.

félsz a fogorvostól?
htr93
És te?

htr93
Elvileg. A Dark elf-es forgotten realmsosat. 13 részes.7van meg, és a 8-ikat rendelem
(érdekes, mondom a sorrrendethogy olvastam ki:1,2,3,5,7,6(a 4-iket rendeltem meg, és megvan a 13-ik rész😊)<#vigyor5>

immovable
nekem is.

olvasol fantazi könyveket?
htr93
Most kb. 2-3 hónaponta egyet, de van egy manga amit hétvégenként nézek(heti 40 perc tv)

És te miket nézel tv-n?

A bukás.Milyen gyakran nézel filmeket?

htr93
Lotr.

õõõ neked?

immovable
nemtudtam.de azt észrevettem egy hét után, hogy nem köhög reggelente mint egy tüdõbeteg ember.

mi a kedvenc filmed?
Goruck
két kedvenc reklámom van UPC, amikor ruhát próbál "pontettõl csibészes" xD
meg a Lexus LS460 rekláma gyönyörû

egyéb észrevétel?

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

kulabácsi
unalmas, nem csináltam semmit, csak szétfilmeztem az agyam :S

szereted a reklámokat?

Goruck
hulla vagyok voltam angolon és utána edzésen, most értem haza, megyek zuhanyozni és utána szerintem szunya

neked?

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

kulabácsi
persze

milyen volt eddig a napod?

leoon
Mondhatni...

Várod a tavaszt?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Rockynhooo
bebaszva 14 évesen , buliba keménykedés :\

megszokott? :S

Máté94
40 év múlva biztos tiszta lesz!

Hogy szoktál rá a dohányzásra?
kulabácsi
nem

én kb 5 éve dohányzom, akkor már soha nem lesz tiszta tüdõm?

Máté94
Nem igázán.

Tudtad,hogy ha valaki 1 évig dohányzig akkor 8 év kell ahoz hogy kitisztuljon a tüdõd?
immovable

igazság szerint egyszer már leszoktam két évre két év után,majd újra rászoktam 5 évre,s most tettem le újra kb 7 hete,nem nehéz, csak az elsõ pár hét, és az hogy feladd azt a fajta megszokást amit a cigihez kötöttél, tehát kv akkor cigi, sör akkor cigi, kaja után cigi...

#34344 - AlBundy függõ vagyok. s te?
kulabácsi
sokminden 😊

holnap péntek?

Nem tudom mi számít függõségnek?Az egyetlen amit naponta csinálok 1óra játék a gépen..Szóval Nem hiszem.