Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
szégyen e ?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Válaszoltam az elõzõ kérdésedre észrevetted(valami vélemény)???😄😄😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
mit ittatok tegnap? (ha ittatok )
Szerintetek is Fos az idei aprilia???
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
mennyire basztam be tegnap?
Melyik a legpontosabb óra a világon?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
én vagyok én te vagy én ki a legkirályabb én vagy te?<#idiota>#idiota>
khm...khm...
elhiszed hogy a tehénnel kakót etetnek és akkor kakaót lehet fejni belõle?<#zavart2>#zavart2>
24 - Exile -Nov.23
Csináltam magamnak kakaót. Ugyes vagyok?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
mit tennél ha most nyakadba dobna valaki 1 nagy madárpókot?
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Van Interneted a WC-ben?
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
halászlét szereted?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Szereted a magyaros ízeket?
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
mi volt/lesz az ebéd?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van saját autód és az milyen?
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
te?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
vallásos vagy?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
hány wattos hangszorón hallgatod a zenét?(ha hallgatsz 😊)
Zitácskának jó volt e a melle? 😄
te igen?😄
24 - Exile -Nov.23
szted?
miért te sörözöl? 😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ez baj szted?
nem vagy álmos?