Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csinálsz egyet nekem ? 😄
24 - Exile -Nov.23
de most miért nem tetszett a válaszom?😄
jaj rájöttem félre értetted 😄
azt hitem,hogy
válaszoltad h 0 én is válaszoltam ugyanezt és visszakérdeztem amit te😄
és erre irtad h joezigy? -->én erre irtam h nyem 😄
azt hittem h én irok hülyeséget mert ugyanazt kérdeztem és arra célzol h nem jo és azt a válaszd várod amit irtam 😄
a lényeg h félreértetted 😊)
érted?
24 - Exile -Nov.23
érthetõbb?<#idiota>#idiota>
http://9gag.com/gag/5135249
mert vhogy nem értem a kérdést..
arra gondolsz,h nekem nem jo semmisem amit a másik ember ír?
24 - Exile -Nov.23
fürödtél már?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
van kedvenc illatod?
milyet használsz?
te?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
használsz parfümöt?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
3 millád van autóra, milyet vennél?
te?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
milyen vírusírtót használsz?
min görcsölsz?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
mire vágysz most ebben a pillanatban?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
te?
milyen böngészõt használsz?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
volt már ügyed a rendõrséggel?
sokat rágózol?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.