Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi volt/lesz az ebéd?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
örülsz a lehülésnek?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
tudsz úszni?
jó hely?
te voltál már ott?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
melyik aqua-parkba jársz?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
te?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
mit csinálsz a nyáron?
te most dolgozol?
mikor dolgozol?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
mi számít soknak?
neked?
és szexpartnered?
miért kérded?
sok pasid/nõd volt már?
#43112: járok...de mindegy hol iserkedek,mindig a szemét pötsöket fogom ki
#43111: el van borulva...hüsi
szereted a grapefruitlét?
Andora: mert a majomtól származunk. <#rinya>#rinya>
Whiskeyman: hát illatosítani a kérót.
Mi lesz az ebéd?
ott milyen az idõ?
neked van?
arra senki sem tudja a választ,h a jó pasik hol bujkálnak?
minek az?
így jó?
Béjbe: kíváncsi vagyok, de ha nem mondod meg, akkor sincs semmi.
Elektromos illatosítód van?
minek mondjam meg szjuca?
Te hol laksz?
ték
Azért, mert elvileg nem messze lakunk egymástól ~50km. Kíváncsi vagyok, hogy hol lakik.
Te ménem mondod meg?
a cigi rám is rám férne...az elõzõ téma után...
hol vannaka jó pasik?
miért vagy kíváncsi erre? 😄
mi volt a reggelid?
Andora: rövidgatya, póló.
Így van-e?
de sztem egyáltalán nem gáz,ha egy pasi borotválja! SÕT! Borotválja is...úgy sokkal jobb<#finom>#finom>
nekem nem jön be a szõrõs alváz...az nem jóa
legyen inkább dzsumbuj odalent?
gáz ha egy faszi is borotválja?
#43088: igen
Te?