Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
én az ingnyakú pólókat szeretem, + farmer, + vagy alkalmi cipõ vagy bakacs.

de nagyon szeretem az ingeket is meg az öltönyöket.

kedvenc szórakozás? vagy hobbyk?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Andora
Póló, farmer stb.

Mit csinálsz?

II Rocky II
sima civil,farmer,poló,izompoló kb ezeket!

te???????

24 - Exile -Nov.23

tigerbácsi
nod 32, antivir, zone alarm,Mydoom

milyen stílusú ruhát hordtok?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Andora
Nod 32

Nektek?

II Rocky II
nincs,van nagyon sok...jo mondok egyet ketõtt 😄
Eye of the tiger,álmodj királylány,bumm a fejbe 😊
(ja lehet amugy védekezni ellene,ez igy igaz,csak sokan kapnak linket és meggondolatlanul ráklikkelnek 😄
én meg inkább elõtte visszakérdek és megkérdem az illetõt h mien linket küldött és igy a biztos 😄

milyen virus irtó progi van a gépeden?

24 - Exile -Nov.23

tigerbácsi
én nem, mert tok ellene védekezni, de nemcsak a vírusokra gondoltam, hanem a hackerekre is.

én szeretek egyedül lenni! nagyon is!

kedvenc szám? /zene/

II Rocky II
ja
hát ha odafigyel az ember akkor nemlehet semmi gond,sem 😄

sok virust szedtél már be msnen kerszetül ?😄

24 - Exile -Nov.23

Andora
Néha igen.

Te?

tigerbácsi
általában felhívom! nagyon ritkán használom a chat részét!

msn meg egy nagyon gyenge pontja a szgépnek! azon keresztül könnyû bejutni! ezért sem favorizálom! :-)

szeretsz e egyedül lenni?

tigerbácsi
mert nem tudom a választ! :-D

milyen kõ van legtöbb bármely patagban? /erre tom a választ! :-D /

II Rocky II
érdekes kérdés 😄
amugy az msnben kilehet kapcsolni a hangulatjeleket 😄 mert azt énse szeretem.
Volt h vki irt és mindegyik szóra klikkelnem kellett h eltudjam olvasni XD azóta inkább kikapcsolom 😄ritkan azért be 😄

skypon,felhivod vagy csetelsz?

24 - Exile -Nov.23

Andora
Ez jó kérdés.

Mér érdekel?

tigerbácsi
nemtom! nem tetszik! sok benne ez a képes jel, miket nem is ismerek, meg ha én valakivel beszélni akarok, akkor felhívom telon vagy szkájpon.

hova tûnik a hóból a fehér szín mikor elolvad? :-D

Az, hogy akkor is tudsz beszélni az ismerõseiddel/barátaiddal, ha nem tudsz velük találkozni illetve olyan emberekkel tudsz beszélni egyszerre akikkel amúgy nem tudsz egyszerre találkozni... illetve bármikor el tudnak érni és ingyen van😊
te miért nem szereted?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tigerbácsi
én este általában dolgozni szoktam a gép elõtt. prodeskpotba, vagy autocadben, esetleg az office csomagban.

én nem szeretem az msn-t! mi a jó benne?

Yoda001
msn, netezés

te?

http://9gag.com/gag/5135249

Igen, de még megnézem a Plasztik szerelem c. filmet... eléggé álmosító pedig de mégis rendkívül érdekes.
Mijót csinálsz ilyen késõi órán?

kulabácsi
jah volt persze

álmos vagy?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Burdi
megesik néha

te h vagy vele?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

cenobite
Szabin vagyok, úgyhogy szo-szo...

Van hogy csak úgy céltalanul döglesz, mondjuk a tv elõtt?

gamertag: kenobita

hát... 4-5 órákat alszok szóval mondjuk, hogy jah😄
Neked sikerült?

kulabácsi
szarul, fûnyírás, takarítás, mosogatás, mindezt hiulla fáradtan :S

kialudtad magad rendesen mostanában?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hát hosszú... csempeválogatós... filmnézõs... alvós... holnap mégjobb lesz😊
neked hogy telt?

kulabácsi
lassacskán kéne

milyen napod volt?

Picar77
1 kutyám van

mikor mész sleepelni?

()() (^^)

persze poratka, meg szõnyegatka, meg szõrtüszõevõ (nemtudom hogy hívják van mindenkinek) nekem 2 kutyám van
és neked?

tigerbácsi
egysem! pókmenetes övezetben vagyok!

nekünk vadászgörényünk is van! mármint a falun Öcsémnek! de aranyos nagyon! :-D

Neked milyen állatod van az atkán kívül? :-D

/nem megsértõdni! mindenkinek van atkája!/

Burdi
nekem per pill 1se.

jól van ez így?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Valami ember a legnagyobb állat témáról😄
hány pók van a plafonon

Burdi
de.de

mirõl volt szó?😄

tigerbácsi
yaya felfogtam én, de nem hagyhattam a butaságot esuhanni!

elvégre ez egy tudományos oldal.

nincs igazam?

Tomászító
sztem azt kéne

mindig az utolsóra kell csak választ adni felfogod-e?

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

tigerbácsi
én éfél után szoktam elaludni.
#43153: az állatok nem pusztítanak el semmit! megölik, megeszik mai kell nekik, s a vérengzõk pedig a túlszaporulat miatt kellenek.
#43154: az ember nem ragadozó! mindenevõ! a fogazatából meg lehet állapítani!

vagy ne okoskodjak? maradjak csendben?

tommyg
úgy hogy a legveszélyesebb ragadozók vagyunk<#idiota>

kielégítõ volt a válasz?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

II Rocky II
amikor lecsúkódik a szemem 😄

ember a legnagyobb állat mert mindent felzabál és elpusztít 😞
hogy vagy ezzel?

24 - Exile -Nov.23

Komló! (A sör miatt😄)

Mikor alszol el?

tigerbácsi
hmmmnem. emlõsök, de nem állatok, hanem emberszabásúak.

a kérdés továbbra is az, hogy kedvenc élõlény?

az emberek <#eplus2>azok a legnagyobb állatok is egyben

nem?

tigerbácsi
engem inkább a korallok, s a planktonok érdekelnek. minél kisebb egy élõlény annál érdekesebbnek találom.

kedvenc élõlény?

leoon
engem leginkább a cápák és a bálnák, ha ezekrõl van valami ismeretterjesztõ film, akkor megnézem

és téged?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

tigerbácsi
köszönöm!
semmi gond!
megmûtötték mandulával, aztán meg a bölcsességfogával. zekután megfázott, bár nem lehet tudni hogyan, mert viszonylag yooo volt az idõ, s elaludt. 26 éves korában.

és mik érdekelnek a tengeri élõvilágban? (planton, tekton, halak emlõsök rákok koralok)

Andora
Igen.

Miben halt meg? (bocsi, csak ezt kérdem meg)
És részvétem.

tigerbácsi
én azt változtatnám meg, hogy ne haljon meg a Feleségem.
inkább eliselném mégegyszer azt a sok rosszet ami eddig ért, csak Õ maradt volna meg nekem.

váltsunk Tmát!

érdekelnek e a tengeri élõlények?

Andora
Hú jó kérdés.
Talán nem hízok el 😄

Te?

tigerbácsi
ha megkapnék egy külföldi állapolgárságo, akkor biztos hogy a magyart visszadnám. nekem akkor nem volna már rá szükségem. soha!

mit is kérdezzek?

mit változtatnál meg a múltadban?

Andora
Nem tom. Talán.

Szerinted?

tigerbácsi
én is Angliára gondoltam, vagy még Hollandia is szóba jöhetne!

ha volna másik állapolgárságod visszadnád a magyart?

Andora
Szerintem Anglia.

Te?

tigerbácsi
nagasaki (3 vöröstonhal maki 3 avokado maki 3 rákhúsmaki)

melyik országba költöznél el ha tehetnéd?