98333
-
Csak a májgaluska levesben. Egyébként elég ránéznem és
Milyen gyakran borotválkozol? -
köszönöm szépen.
májat szereted? -
Nagyon változó és időszakfüggő. Van hét, hogy annyit alszom, mint máskor egy nap alatt, szóval inkább nem számolok átlagot.
Egy kifejezés vagy mondat, amit sokszor használsz? -
Alvás ^_^
Átlagban mennyit alszol egy nap? -
Nézd meg, ha érdekel.
Mi a legnagyobb erősséged? -
kamionosjoe #93975 Hàt örülök, hogy gondolatokèrt nem szabnak ki börtönbüntetèst. :D
De màs dolog amit elkèpzelsz ès màs amit megvalòsìtassz. Ha te egy èp èsszel ès lelkiismerettel rendelkező felnőtt ember vagy akkor jobb esetben fel tudod mèrni azt is milyen következmènnyel jàrnak az àltalad megtenni tervezett dolgok.
Korod?
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2014.08.15. 20:28:47 -
Majd kiderül.
Volt már olyan futó gondolatod, amitől megijedtél? (Pl. sétálsz az utcán, meglátsz egy aranyos kisgyereket, és átfut az agyadon, hogy milyen érzés lenne beletaposni az arcába) -
végre
hétvégi program? -
Az. :D
Végre péntek? -
elhiszem :D
talán 1 órán belül, holnap korán kelés lesz.
neked munkanap? -
Pici porcelán és kerámia cicákat, 50+ van már eddig. Élvezet a portörlés. :D
Mikor alszol? -
aranyos, amíg nincs hozzám közel, onnantól fogva ellenség :D
tapasztalatokat csak. meg most már van 7 hűtőmágnes a tescoból. mondhatni, hogy azokat is.
te ? -
Hím szarvasbogár, gyönyörű szép és hatalmas dög. :D De az imádkozó sáskákat is mindig összefogdosom, szerintem aranyosak.
Gyűjtesz valamit? -
leginkább döbbenet, aztán menekülés és ordítok valakinek, hogy fogja meg. ha senki nincs itthon, nagyon messziről lelövöm raiddel és futás kifelé, amíg meg nem döglik. aztán lapátolás van nyüszítve.
mi volt a legnagyobb rovar, amit megfogtál (élő)
-
Igen, sokszor csigával együtt. :D
Ha bármi nagyobb rovar, pl. imádkozó sáska téved a lakásba, akkor kinyuvasztod vagy csak kitessékeled? -
iiigen, max nem pont ott van, ahol épp kellene.
gyűjtöttél csigaházakat? -
Hétközben időre kell, úgyhogy telóra és azonnal, hétvégén magamtól és nem túl nagy meggyőződéssel. :D
Mindennek megvan a maga helye? -
be van állítva a teló, de van, hogy magamtól. olyankor úgyis lustálkodok még egy kicsit.
te? -
A meló kifejezetten rosszul telt, az este viszont annál jobban. Itt volt látogatóban barátom tesója és a családja, aranyosak nagyon.
Magadtól kelsz vagy ébresztőre? -
-
fogorvosnál voltam, aztán házi munka, mert leállás van és ilyenkor jobban utol érem magam vele. most meg már nem akarok semmit csinálni.
neked? -
Fehér.
Hogy telt eddig a napod? -
igen.
milyen színű a szobád fala? -
füred
téged is elálmosít az esős idő? -
Legyen mondjuk Lelle.
Neked? -
utoljára 3 éve
kedvenc Balaton parti településed? -
igen. egy magát erősre ivó srác minden fickót ki akart hívni szkanderezni. 4x lenyomták már egymás után, de nem hagyta abba. odament még valakihez, megállt előtte és a vállára csapva mondta, hogy gyere srác szkanderozzunk. ha nyersz, meghívlak egy vodkára. a 'srác" megfordult és közölte, hogy akkora egy buznyák, ha nem látta, hogy ő nem pasas, hanem nő. erre a félhülye odahajolt a csaj képébe, hogy " teee tényleg nő vagy? elölről sem látszik, csak a melled miatt" ennek az lett a következménye, hogy a csajszival levő pasas felkapta a fickót és felrakta a fogasra a pólója varrásánál fogva, hogy ott majd józanodhat magának. persze, hogy a póló leszakadt róla, őt meg kitették ajtón kívülre. sztem örülhet, hogy ennyivel megúszta.
mikor voltál részeg? -
igen
leírod? -
van.
leírjam? -
Szemerkél.
Van vicces kocsmai sztorid? -
nem igazán. konkrét dolgokra szoktam félre rakni, betét és egyéb ilyesmi nincs.
nálatok is esik most az eső? -
nem valószínű, a tartalék pénzemet befektettem, a következő fizu meg csak szeptemberben jön
van tartalék/félretett pénzed? -
Hiszek de nem vagyok egyik felekezet tagja sem.
Mesz meg iden nyaron vhova kikapcsolodni? -
Nem vagyok vallásos.
Te? -
Engem nem túlzottan izgatna.
Milyen vallású vagy? -
Ben C #93944 Jaja, marhajó volt, építettünk sok csapdát amibe néha nem a saját csapatunk tagjai is beleestek (volt egykét balfék), meg egyszer meg is szöktünk, csak aludni nem szerettem délután, egyszer el is fenekelt az óvónéni.
Elfenekelnéd az óvodást ha nem akarna aludni? -
tartalmilag a szeretlek. pár ismerősöm szerint a sör.
szerettél oviba járni?
-
A svéd. Olyan, mintha részeg erdei manók vitatkoznának.
Legszebb magyar szó? -
valami bogártaposós játékos akármilyenes vidi volt, felfordult a gyomrom. nem is néztem sokáig.
melyik a legszimpatikusabb nyelv?
-
A "gyümis sör" nem sör, és amúgy sem szeretem. Egyszer ittam nyáron grapefruitosat, valami pokoli melegben, az mondjuk akkor jól esett, de nem annyira, mint amennyire egy igazi sör eshetett volna.
Legundorítóbb YT videó, amit valaha láttál?