Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kelleni nem kell, de ha váltanak, ez egy egész jó opció, csak baromira nem működnek ugyanazok a színek rajta mint rendes fórumon (beállításoknál háttérszín és társai)
viszont lehet benne hszt szerkeszteni és törölni, ez tetszik 😊 házigazda cuccok viszont még nem működnek
szerinted kell?
"The trees move. Do you not see it?"
láttad már az új sg designt?
ennyire kb.
robbant szét villanykörte a kezedben?
Mennyire értesz a mûszaki dolgokhoz?
állati vicces vidik tetszenek?
neked?
Van olyan ajándék, amit gyakran kapsz rokonoktól/haveroktól szülinapra vagy akármire, és már kurvára unod?
ha le kell csatlakoznod a netrõl, kihúzod a modemet, vagy simán eszközkezelõben kikapcsolod hálókártyát? (avagy: manuálisan oldod meg vagy szoftveresen)
errõl: http://kepkezelo.com/images/7od2o5evnqhlbbj20tp4.jpg
mikor fogsz kelni?
Milyen számot hallgattál legutóbb?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
mirõl van szó?
alternatív kérdés: tudsz meditálni?
#93045: ezeket mind megértem, de nem bízunk az újoncokban <#hawaii>#hawaii> pl Under the Dome jól kezdett, King feldolgozás, aztán... nem tudom láttad-e mi lett belõle. ellenben volt pl Eleventh Hour, általam látott egyik legrosszabb pilottal... aztán 17 többé-kevésbé olyan résszel, amitõl a nyálam kicsordult.
The Strain - Guillermo del Toro regénytrilógiájából készült sorozat, felügyelte a munkálatokat, járvány, rejtély, misztikum, horror, fucking vampires. Kell ennél jobb ajánlás? 😛
Látom beelõztek, szóval a kérdés elmarad.
(jó, csak ez a kérdés jutott eszembe. nem irigylem a jó kedvét 😊)
ismered az 5 parancsolatot? (most olvastam 😄)
#93039: várjunk... az ördög ügyvédje egy létezõ, magyar nyelvben is használt kifejezés?
(szimpatikusra válaszolj)
#93038 Mert Galaxis Útikalauz stopposoknak 😄
Mikor tervezel lefeküdni?
Mióta van jogsid, ha van?
igen, tudom. kérdés lent
mennyire vagy hajlamos irl trollkodásra, másokat akár teljesen hibás (de vicces!) döntések meghozására felbíztatni? (nincs szép magyar fordítása a "devil's advocate"-nek, szóval maradunk ennél)
és beelõztek, na sebaj
Szereted a mangót?
Kinek vettél ajándékot legutóbb és mit?
#93025: most ismerkedek vele, hogy mire... azt majd ha összeraktam amit akarok, nem iszunk elõre a medve bõrére
nézel mostanában valami jó sorozatot?
errõl jut eszembe...
van valaki aki tud nekem csinálni egy értelmes logót?😄
értesz a photoshophoz?
Könnyen kelsz?
Alszol az éjjel?
A heavy cost. I pay it gladly.
Te?
Calver: És utána egész nap a hideg zuhany alatt zokogtál, mi? 😄
Melyik múzeumban voltál legutóbb?
neked?
féloff: Berserk, ajókur... azt én pont kb 70-80 óra ébrenlét körül néztem (hallucinációk már kezdõdtek), örömteli volt, fõleg h az egész egy egyre durvábban fokozódó rémálom... (majd folytattam a napot egy Rekviem egy álomért-tal utána, mert mi a faszért ne)
ûrgolyhók, gyalog galopp, õserdõ hõse, állati nyomozó 😄
emeletes házban, vagy kertes házban laknál inkább?
Nekem több is van, több mûfajból. Az egyik a Berserk, ami ahhoz képest, hogy anime, olyan durva letargiába taszított a megtekintése után, hogy csak na. Volt egy dokumentumfilm, ahol egy heroinos csávó vette fel a mindennapjait a saját kamerájával. A legdurvább az egészben, hogy az õsöreg szüleinél lakott, ahol a papa csak azért melózott, hogy ki tudja fizetni a fia szenvedélyét. Ez még hagyján, a csávó végül beadta a derekát, hogy elmegy rehabra, de végül az elvonási tünetekbe halt bele, utána pár nappal pedig az apja is. Azt is elég komoly lelki erõfeszítés volt végignézve, fõleg, hogy tudta az ember, ez nem fikció. És ennél még sokkal durvább esetek is vannak.
És melyik az a film, amin a legtöbbet tudsz röhögni? 😊
neked?
Melyik volt az a film, ami legjobban tönkretett/megviselt lelkileg?