97990
-
#93678 megvan a hasznuk, amúgy is többen vannak, életképesebbek.
ki az a hülye, aki kitalálta a munkát? -
#93677 csak indokolt esetben, egyébként meg szerintem illúzióromboló, mert minden helyzetben neki kell a legerősebbnek lennie érzelmileg
a darazsakat, legyeket és szúnyogokat miért nem irtotta eddig ki az emberiség? -
#93676 nekem megfelel európa, azon belül is kis hazánk. van még sok hely, ahol nem voltam, de ellátogatnék. ausztráliába kinéznék kicsit koalázni :D
egy ffi sosem sír? (mert de)
-
#93675 Tuneziaban ket hetig.
Kedvenc kontinensed/orszag ahova el akarsz jutni mielott lehuzzak a rolot? -
#93674 nagyon remélem, hogy sehová. ha mégis kell bárhová is, morcos leszek sztem.
afrika melyik részén voltál? (hiszi a piszi) -
#93673 Hogyne,anno Afrikaban.Az itthoniak csak bena utanzatok.
Hetvegen merre mesz?
-
#93672 általában próbálom kikotorni belőle. ami marad, az az ő baja, megeszem.
próbáltad már a vízipipát? -
#93671 mindegy, jó alakú csajokon minden jól áll
kimagozod a görögdinnyét, vagy maggal együtt eszed? -
#93670 Legszívesebben fehér, rövid ujjú inget.
Milyen ruhát szeretsz leginkább az ellentétes nem képviselőin látni? (Mint pl utcai viselet.) -
#93669 Nem szeretem. Addig szoktam csak, míg lecsekkolom, hogy minden rendben van-e.
Milyen felsőket hordasz leginkább? (Ing vagy póló, egyszínű, csíkos, mintás, feliratos, stb.) -
#93668 hja, nem az én esetem
szereted habtestedet bámulni a tükörben? -
#93667 1-2 nap legyen nyugis, ami azt jelenti, hogy ne más akarjon nekem szervezni semmit, hanem csináljak magam, amit akarok. aztán bírom a strapát. nem zavar a mozgalmasság.
ettél már juhtúrós pogácsát?
-
#93666 Változó. De mikor aludnék, akkor általában eléggé zavarnak, mert amúgy is elég nehezen alszom.
A mozgalmasabb vagy a nyugodt napokat szereted inkább? -
#93665 kis dózisban kellemes, nagy dózisban meg nem figyelek rá :D
mennyire idegesítenek a külső hanghatások, mikor otthon vagy? (kutyaugatás, kalapálás, fúrás, fűrészelés, és minden tevékenység, ami hangos és zajos :D) -
#93664 el tudok rá aludni általában. most hangosabbak a szokottnál. nem találom idegesítőnek.
szerinted?
-
#93663 hallom biza
idegesítő, vagy nyugtató? -
#93662 nem nevesíteném . attól függ, szeretnék 6-7 órát aludni. mégis csak szabin vagyok :D leállás meg odébb lesz még.
hallod te is a tücsökciripelést?
-
#93661 Meh, nem számít.
Kivel?
Ha más válaszolna: Mennyit tervezel az éjjel aludni? -
#93660 összebújni valakivel és zenét hallgatni.
neked mihez lenne kedved? -
#93659 Munka és munkatárs függő. De leginkább egyedül szeretek.
Mihez lenne most kedved leginkább? -
#93658 nem nagyon érdekelnek a naplók
egyedül vagy csoportban tudsz jobban dolgozni? -
#93657 Ha lenne valami bizonyíték, hogy sosem derülne ki... de, valószínűleg még akkor sem. Ha számítana az illető, akkor azért nem, ha meg nem, akkor meg azért nem. (Nyilván nem számítana.)
És te? -
#93656 Max 1-1 napra, de nem biztos még.
Ha lenne rá lehetőséged és nem derülne ki, beleolvasnál barátod/ismerősöd naplójába? -
#93655 Nem tudok róla.
Mész idén a Balatonra? -
#93654 csak a héten tart, aztán munka. nem igazán szoktam késni, ha igen, akkor teló.
ettél már maracuját ? (nem konzervet) -
#93653 Csak két célom van, de egy tervben valósulnak meg. Azt hiszem az előkészületek elegendőek voltak. (42%, de ez addig még nőhet is.)
Hogy? Az nem számít. Az már régen se számított.
Mikor ér véget a szabadságod?
Másnak: Mennyire vagy pontos? -
#93652 fáj a foghúzás helye, attól eltekintve teljesen rendben vagyok. némiképpen álmosan, melegem van. semleges kedvem van. gyorsabban telik a szabim, mint gondoltam.
kisebb célokat, vagy nagyobbakat tűzöl ki magad elé inkább? hogy vagy? -
#93651 Még nem.
Milyen a kedved? / Hogy vagy? -
#93650 nincs semmi program előre.
volt már herpesz a szádon? -
#93649 Monopolyban volt már több is.
Mai program? -
#93648 a lakásra költeném és kifizetném belőle a hitelt.
volt már ennyi pénzed egyben? -
#93647 Persze.
Mit csinalnal 5.5 millio ft kpval? -
#93646 ilyentől nem jönnék izgalomba, de tuti bekenném, lefertőtleníteném, letörölném, ha lenne mivel és frissek a sebek. abból meg alakulhatna bármi.
kaptál már tetanusz injekciót?
-
#93645 Hát ilyenért még nem.
Mennyire bejövős, ha a másik nem képviselőjén sérülés(ek) van(nak)? (Most nem ilyen "a testén a bőr fele másodfokú égést szenvedett", vagy "nyílt törése van a jobb combján" kategóriájú dolgokra gondolok, inkább ilyen kisebb-nagyobb fekete/lila/kék/zöld foltokra, kisebb vágásokra, stb.) -
#93644 foghúzásosan, már órák óta elmúlt az érzéstelenítő hatása. annyira nem faja .
dicsért már meg fogorvos, hogy nagyon jól tartod a fejed és jól viseled a beavatkozást? -
#93643 Még nem tudom.
Hogy vagy? -
#93642 inkább olyan, aminek a szövegét értve nem szimpi, de a dallama továbbra is kedvencek között van. attól ugyanúgy hallgatom, csak a szövegre nem figyelek.
mikor fekszel ma? -
#93641 Mondhatni.
Van olyan zene, ami egészen addig tetszett, amíg nem tudtad, hogy mit mondanak benne? -
#93640 igen.
tudsz sakkozni? -
#93639 Csak egy valami jut eszembe, de oda pár nap múlva úgy is eljutok. ^/_\^
Szeretsz sakkozni?