Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Burdi
2-3 fele.

hnap merre, micsinálsz?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

rvn
vagy 1 óra fele😄

f1rft.hdv honnan szerezhetem eg ezt a filet?😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

kulabácsi
amikor elfáradok

te?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Burdi
nem, már lassan 1 hónapja nem.

mikor fexel le?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Prince23
kb. 4 hónapig, számomra nem lényeg

Most szingli vagy?

Barnabyka
Opel Zafira+egy 16éves corolla

Mennyi ideje/ideig tert/tartott a leghoszabb kapcsolatod?

Prince23
Igen, B

Mien autója van családodnak?

Barnabyka
ez attól függ ,h miylen útnál..fõutak mellékutak autópályák stb...

Van valamire jogosítványod?

Prince23
Én voltam, és lehet még az vagyok 😄

Aki irányt változtat autóval, az elõbbséget élvez. Igaz e?

kulabácsi
még mindig annak érzem magam 😄

te? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
Ja jóhogy figyelmeztettél 😄

Voltár már tini?

Barnabyka
<#banplz>(mindig visszakérdezel xD

Nem unod?

Prince23
<#eljen>

És neked?

Barnabyka
'-.- nem<#idiota>

Melyik a kedvenc szmájlid az sg jelei közül?

Prince23
Inkább jóképûnek!

Te kérdeztél?

Barnabyka
egyértelmû ,h nem szûlõkre xD..még jó ,h😊...mondjuk azért barátom uncsija jobban kecsegtet😄

Szépnek tartod magadat?

Prince23
Már mint unokatestvérre, nem szülõkre gondoltam lol

Prince23
Persze, régebben...

és ti? (csakhogy maradjunk itt)

Barnabyka
Hát jelenleg az olasz foci sztem a Roma és az Inter között fog eldõlni és nekem a Roma afavoritom mert naon szimpatikusak még midnig.

Gondoltál már arra ,h miylen lehet egy családtaggal az ágyban?

Prince23
Egyszerre nem

Az AS Roma csapatát ütõképesnek találod?

Barnabyka
ha alkohol a kedvencem de bevallom ,h 15évesen azért nem piából élek

Voltál már egszerre 1nél több nõvel?

tigerbácsi
a szûretlen búzasört citrommal s rizzsel!

hmm 124 üzenet! szerinted elolvasom?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

kulabácsi
már sajna elég rég nem

szereted a sört?

Barnabyka
még szép és általában megpróbálok reálisan gondolkozni azért! (a divatdrukkereket szívbõl gyúlölöm fõleg amikor megveszik 1-1 adott meccsre elõlem a jegyeket...)

Sportolsz valamit?

kulabácsi
azért amiért a chelsea-nek annó, mert õk jelenleg a világ legjobb csapata, és akkor már nekik is szúrkolni kell, amikor ti nyertetek akkor valszeg nektek szurkolt (szánalom bagázs)

te mindig kitartasz a választott csapatod mellett?

Barnabyka
Nem.

Miért szurkolnak a divatdrukkerek a Manchester Unitednek?

kulabácsi
nincs

gondosan gyûjtögeted a büntetõpontjaidat?

mama2
Kérdés lemaradt:
Van konzolod?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Jah.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Prince23
A csajomnak jó xD

Kánikula van egész Magyrországon. Ez igaz? xD

Grove4
1-2-t

oszt jó e a segged xD?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Burdi
1-2t😄

hátte szép kerek popsit? 😄😄D

Prince23
Már nem😄

Láttál már puncit? 😄DDDD

Grove4
sztem meg

vérzel?😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince23
Csak ne a közelembe tedd.

Szted megvágtam most magam?

Grove4
bab,tojás,de én sokat nyomok egy nap és jó budösek is

zavar?

Burdi
mert a nutella emghajt😄

te mitõl szoktál?😄

Grove4
nagyon bazz

miért ilyen budit fingtál?

Burdi
1et😄

szted büdi volt? xD

Grove4
sztem igen

fingtál?

Burdi
nem vok. 😄

szted sok palacsintát ettem?😄

Grove4
néha

buzi-e vagy(vicc,ne vedd komolyan)😄

Prince23
Én nem nyítok most

Torrenteztek?

Grove4
nyiss egyet a gumiba szerintem😄

szerinted?

Prince23
Hát nem tom 😄 (bár ilyen címmel lehetne: Akár ez is lehetett volna bannernak...)

szerinted?

Grove4
nemtom(most mindenre ezt fogom írni xD)

nyissak?

Prince23
Nem

Tényleg nyítol topikot (bannerimádok)?

Grove4
nemtom

megnézed?

Prince23
Nem, csak átszerkesztem 😄

Most hány óra van?

Grove4
imádom õket,megalakítom a banner imádók fanclubját

csatlakozol?