Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
nem!

tudjátok hol lehet megnézni sg-n hogy mennyi büntipontom van?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

szjuca
Nincs olyanom, nem is tudom mi az.

Az automatikus frissítés az felér egy rendszerellenõrzéssel? (nekem is nod32van)

Prince23
Nod32 van, nem kell futtatnom. Automaztikusan frissít

Ccleaner van neked?

szjuca
2. De egyet használok. Legutóbbi telócserénél dominósat vettem, a kártya átment a régibe, a másik az újba. Itthon porosodik, idõnként bekapcsolom, aztán meg ki.

Milyen gyakran futtatod le a vírusirtódat?

Prince23
Nem

Hány mobilod van csak neked?

szjuca
Megszámoltam, 20. De ez a szám változó.

Szoktál csengõhangot letölteni vhonnan?

Prince23
Igen

Neked?

szjuca
Abból a szempontból nem, hogy kikészít már a kánikula. Abból a szempontból meg igen, hogy akkor szerettünk volna/szeretnénk elmenni egy hosszúhétvégére strandolni, kirándulni...

Sok kedvenc topikod van?

kulabácsi
tudom sajna 😞

örülsz neki?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szjuca
Soltvadkerten voltunk, nem mondanám nyaralásnak, másnap hazajöttünk, mert betojt az idõ. Gyulán tervezzük bepótolni, úgylehet a jövõ héten.

Azt tudod, hogy j. hét csüt-tõl megint esõk lesznek?

Prince23
Hétfõn indulunk

hol nyaraltatok?

szjuca
Én már rég nem járok suliba. De akkor, hááát határeset volt. Voltak jó és rossz idõszakok.

Voltál nyaralni?

Prince23
Nem

Szereted a sulit?

szjuca
Kávét. Nem szoktam reggelizni.

Viselsz karórát?

mama2
jah igen: ?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tugyiti
?
mama2
Kérdés:
Mit ettél reggelire.

tugyiti
-.-

ügyes vótá megin yoda mester?
mama2
Hallottam és érzem is:S.

szjuca
Hetente veszek lottót.
(Ha csíp a pisi, lehet felfázás is)

Hallottad, hogy ma nagyon meleg lesz?

motyodlee
nem, mert nem hiszem, hogy ebben lehetséges-e egyáltalán nyerni....

ki szoktad kötni a cipõd, mikor levetnéd, vagy a sarkaddal szabadulsz ki a cipõbõl

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

mama2
Ha a sozást az alatt érted hogy evés közbe megsózom-e, akkor nem, mert nem eszem csigát, nem vagyok Fránsziá!
Ha arra érted hogy szeretem-e a meztelen csigákat, válaszom: Nem.
Szoktál lottózni?

motyodlee
nem volt ilyen, reméljük nem is lesz

sózod-e a meztelencsiágkat?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

mama2
Japán útra.
Neked fájt már úgy a nemiszerved, hogy amikor pisíltél fájt? Mi volt a baja?

szjuca
Perselyem már nincs, de van egy bögrém, amibe a dugipénzemet rejtem el.

Gyûjtesz valamire?

leoon
14 évig

van perselyed?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

takysoft
2007-ben megközelítõleg 30,900,000 volt😄

hány évig jártál iskolába eddigi életedben?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kopa1
Jelenleg 71 éves!

Hány lakosa van Ugandának?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

takysoft
hehe, baracklé😄

hány éves a norvég király?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

hát most jól esne, az fix😊
Mi a kedvenc üdítõd?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

offkorz
ágyamban fekszik
kérsz baracklét?:-|

anyám?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Burdi
no.

tán neked van?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

kulabácsi
nincs

szemüveges vagy?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
Nem xD

iTunes van neked?

predator1982
igen

meg vagy fázva?

pred

Burdi
ahha. most érettségizek majd.

te dolgozol?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

kulabácsi
21

suliba jársz?

Burdi
18.

te?

kulabácsi
szoktam

mennyi idõs vagy?

Burdi
nem.

iszol? alkohol

kulabácsi
eléggé

dohányzol?

motyodlee
úgy du. hat körül

meleged van-e?

kulabácsi
nekem nem 😊

mikor ettél utoljára?

Burdi
mííí kedves vagy...<#vigyor4>
nemsok. itt sok a kocka😄D (tisztelet a kivételnek)

baj-e?

kulabácsi
nemhiszem hálisten 😄

sok sg-s haverod van?

Burdi
nemtudom, nem ismerlek.

vagy ismerlek?

kulabácsi
nem

annak kéne lennem?

Burdi
bnõnél alvás, meg haverokk

elégedett vagy az életeddel?😄

kulabácsi
sörözni vhol, és kipihenni a hetet

te?