Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
nagyon ritkán!

van ennek valami jelentõsége? (babona)

én nem vagyíok babonás! Te?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

motyodlee
nem mert nyárra feladott feladatokat kell megcsinálnom

gyakran botlasz meg ajtóküszöbben?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

tigerbácsi
nem! nem szeretem a halat! :-(

én indiai köris sertéspecsenyét eszem! jó csípõsen! :-)

unatkozol e?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

kulabácsi
az ebéd 😄
(harcsapörkölt sztrapacskával)

jó e?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

enni,inni, bulizni, ehh...azt...meg mindent amitõl jól érzem magam 😄

mi a reggeli?

kulabácsi
sokmindent, pl enni 😄

te?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

II Rocky II
még nem
engem sem érdekel az olimpia,de ha már engyeddöntõ meg elõdöntö akkor megnézem 😄

mit szeretsz?

24 - Exile -Nov.23

kulabácsi
mert nem érdekel

nyertünk már aranyat?

II Rocky II
nemnagyon :S

miért nem nézed?

24 - Exile -Nov.23

kulabácsi
nem nézem az olimpiát

jól aludtál?

II Rocky II
a-a

nézed a kézi negyeddöntõt?

24 - Exile -Nov.23

kulabácsi
nincs, csak füstölõ ami alap, annak is van egy hangulata sztem

neked van?

predator1982
hát asszem akarok hinni, nekem nincs de páromnak igen:-) és sztem jó, valamelyik nap otthon aludtam és rosszat álmodtam, pedig sokáig nem álmodtam azt, úgyhogy azt hiszem lehet benne hinni;-)

van még más kedvenc szobrod ilyesmit?

pred

kulabácsi
igen, van is egy kicsi, de nem segít sokat eddig, mondjuk nem pont ágyam fölött van, majd odateszem hátha

te hiszel ilyesmikben?

predator1982
pár ezer ft, attól függ mekkorát veszel, lehet már egész kicsit is kapni:-) ilyen afrikai beütésû boltban keresd, ott fogsz találni:-)

hiszel ilyesmiben?

pred

jól jönne...

mennyi pézike?

predator1982
az a tollas micsoda ami lóg, és ilyen hálószerû van a kör közepén, biztosan láttál már olyat, megszûri a rossz álmokat:-)

szeretnél egyet?

pred

álomcsapda...hm...

az mi? 😄

kulabácsi
mostanában elég gyakran, idegesítõek is 😞

van álomcsapdád?

igen...nekem is elmúlt ez...de néha még rámjön,h félek sötétben...de már nagyon ritkán
de amúgy pl tériszonyom van,ha 5cm-vel magasabb lennék...összeesnék tuti 😄(metróhoz mikor mozgólépcsõvel kell menni...totál lesápadok...meg minden bajom van...annyira félek tõle)

meg nem szeretem,ha hozzám érnek kommunikáció közben emberek...állandóan megfogják a kezem, meg ilyenek...

meg rendkívül idegesítõ számomra,ha a hátam mögött van vki...

vannak rémálmaid?

II Rocky II
van,de nem mondom meg,hogy mi 😄

mit jelent a cidris szó?(még nem halottam,csak most olvastam lentebbXD)

24 - Exile -Nov.23

GamerAdams007
nemtudom volt-e, de tünetek ugyanezek... lakásba csak lámpával közleked, de azért mostanra már szerencsére túl vagyok rajta, és legtöbbször már nem zavar az se ha sötét van... nem emlékszem rá, h volt-e vmi sokkos élményem

félsz mástól is?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

olyan 3-4 éves lehettem,és a házunk elõtt játszottam,míg anyáék dolgoztak hátul...és jött egy magas biciklis tag...a bicikli oldalán meg ilyen kosár volt...és belerakott és már indult el velem...énmeg kiabáltam...és apa kiszaladt,kikapott a kosárból,és elkergette a komát
vannak dolgok amiktõl írtózok azért...

van amitõl félsz, vagy ami nagyon idegesít?

predator1982
ööö nem

honnan akartak elrabolni otthonról???

pred

nem,de nagyon ritkán...elõjön a rettegés sötétben...
kiskoromban elakartak rabolni egyszer...és emiatt félek a sötétben...sokáig nem mertem még a wc-re se kimenni,csak ha felkapcsoltam útközben minden lámpát arra...

neked volt vmi sokkoló gyerekkori élményed ami még kihat rád néha?

kulabácsi
nem

ijedõs vagy?

predator1982
nem engem is egyszer ijesztettek meg annyira, hogy sirva fakadtam, egyszerûen jött magától, na akkor nagyon nagy para volt....

kisebb ijedség gyakran van?

pred

sírva nem fakadtam, de bnõméknél sötétben 1,5 méterre az elsõ lépcsõt kerülöm...annyira megijesztettek ott egyszer

gáz?

kulabácsi
hát kiskoromban talán

ijedõs vagy?

predator1982
nem, de azért nem ijednék meg tõle .... talán:-)

neked már volt hogy annyira megijesztettek hogy sirva fakadtál?

pred

kulabácsi
nem, de jobb is, megilyednék és eldobnám, és ráadásúl víz van benne :S

neked volt?

predator1982
arra:-)

beszélõ dobozod volt már?😄DD

pred

kulabácsi
állt ha sokat alszom akkor persze, de szokásom túlaludni magam és akko9r vagy fáradt vagyok egész nap, vagy átalszom a napot 😄

egészségünkre?

predator1982
mikor hogy....de ma pl sokat aludtam, ha van rá lehetõség, és fáradt vagyok akkor igen:-)

te ha sokat alszol akkor kipihened magad?

pred

kulabácsi
most nemhiszem h az lesz, bár aludtam meló után is vagy 2h-t

sokat alszol?

predator1982
hát nem tudom, ásitok ugyan, de hogy hogy fogok elaludni azt nem tom

neked gond az alvás?

pred

kulabácsi
sztem jah, de még azt is meggondolom 😄

fáradt vagy?

predator1982
kozelt sztem én jobban szeressem, itt is ez a két verzió van:-)

mennyit fogsz inni? csak egyet?

pred

kulabácsi
még semmilyet

milyet igyak, ászok amitõl mászok, vagy kozelt mert elég kozel van? 😄

predator1982
igyál:-) helyettem is, bár tudnék, de nem iszok magamban:-)

milyen sört iszol?

pred

kulabácsi
mind1 nekem, nem is emlékszem mikor ettem utoljára 😊

igyak 1 sört?

predator1982
igen de már ritkán, inkább a meleg cukrostej a fav:-)

a tejbegrizt kakaósan vagy fahéjasan szereted?

pred

kulabácsi
használnám, de nem merném nagyon magamnál tartani mert ha kapok vmit akkor az ált emlék, azt pedig sajnálnám elhagyni 😞

szoktál kakót inni?

predator1982
nekem sincs, majd egyszer talán lesz, én egyik barátnõmnek ajándékoztam cigarettatartót, amiben öngyuszi is van és arra graviroztattam, szép darab

ha kapnál sem használnád?

pred

kulabácsi
õõõ nincs, sose veszek értelmes öngyújtót mert elhagyom, nem foglalkozom vele, a sima 50ft-s eldobható a legjobb sztem 😄

neked van?

predator1982
igen én:-) azért kérdeztem

van gravirozott öngyuszid?

pred

kulabácsi
nincsen 😄

te szopattál(próbáltál) múltkor vele? 😄

predator1982
mi számit soknak? fél doboz/nap, van hogy kevesebb, ha iszom és jó a társaság akkor több, ha meg szar a társaság még több...

van gyerekzáras öngyuszid?😄DDD

pred

kulabácsi
nekem tök mind1 milyenbõl csinálom, és rakok bele cukrot 😄

sokat dohányzol?

predator1982
nem szoktam , még régebben igen, illetve akkor ha nem elég édes a banán, sztem az egy picit puhább érettebb banánból finom

szted?

pred